imah » wartos » MTE2019: Lampu Demografi Anyar CMe2 Lampu Huddle Cahaya

MTE2019: Lampu Demografi Anyar CMe2 Lampu Huddle Cahaya


AlertMe

Bridgeville, Penn. - Séptémber 4, 2019 - Brightline, produsen ngarahkeun sistem pencahayaan énérgi, bakal demo lampu kamar huddle cMe2 anyar sareng solusi lampu profésional séjén di Media Technology Expo, anu dimimitian Sept. 24 di Fremont Studios di Seattle sareng nyepatkeun Sept. 26 di Leftbank Annex di Portland, Ore. MTE2019 mangrupikeun acara anu gratis anu dilakukeun ku Advanced Broadcast Solutions, hiji bagian tina Key Code Media, pikeun para profesional pidéo sareng produser film di Pasifik Northwest.

Dirancang pikeun ngarobih ruang kantor anu langkung alit kalayan lampu anu henteu cekap kana pusat komunikasi siap-siap, cMe2 nyayogikeun warna warna gaya hirup sareng dimming dewan dina panyesuaian gampang. Masing-masing cMe2 ogé kalebet nangtung krédit pikeun pangaturan gancang sareng ngabagi antara kamar, ogé tembok témbok bracket pikeun pamasangan anu langkung permanén. Dua atanapi tilu unit nyayogikeun cahaya sareng warna anu saé kanggo kelompok alit, sedengkeun cMe2 tunggal ngirimkeun lampu pikeun pamilon videoconferencing individu.

"Lampu kamar huddle cMe2 anyar mangrupikeun pilihan anu fleksibel sareng mampu pikeun rohangan karya leutik anu peryogi lampu siap video," saur Kathy Katz, mitra pamimpin Brightline. "Naha anjeun aya di studio siaran atanapi lingkungan teleconferencing, Brightline komitmen ngirimkeun solusi pencahayaan kualitas siaran. MTE mangrupikeun kasempetan anu hadé pikeun ngabagi pilihan inovatif urang sareng penyiar sareng profésional AV ti sakumna daérah. ”

Ogé ditingali di MTE2019 nyaéta Flex-T, anu nyalikeun lampu profésional anu dipasang dina panél pipa anu dirancang pikeun serelek siling. Cocog pikeun kamar konperénsi, gedong pamaréntah, sareng lingkungan siaran nontraditional, desain anu dipatenkeun ngamungkinkeun jéntré lampu pikeun dipusing dina panel pikeun posisi anu bener. Sadia sareng hiji atanapi dua modul cahaya, Flex-T nawiskeun pilihan banjir atanapi optik titik pikeun nota lampu anu ngaropéa. Pilihan kalebet kotak kontrol PoE sareng kelir panel khusus.

Brightline ogé bakal nunjukkeun lampu sorotna BL.16 LED serbaguna na. Kalayan tapak suku leutik tapi lémparan panjang, BL.16 digunakeun pikeun sagala rupa aplikasi, ti ruangan dewan kota ka tempat produksi sareng set produksi. Gelas kartrij LED anu digentos matak ngagampangkeun tina tungsten ka siang, sedengkeun layar kontrol mini sareng pilihan snoots ngaminimalkeun tumpahan cahaya.

Ngeunaan Brightline

Produsén anu mendan dina sistem cahaya efisien énergi pikeun siaran, konferensi vidéo, e-learning, sareng pamaréntah, misi Brightline nyaéta ngaktipkeun komunikasi ngaliwatan kajelasan. Kalayan leuwih ti para nasabah 5,000 di salasahiji nagara 35, Brightline ngahususkeun kana ngaronjatkeun préprésasi gambar visual ku nyayalkeun kualitas cahaya évolusionér kualitas luhur, tanggung jawab lingkungan, sareng bahaya. Kéngingkeun enlightened dina caanglines.com.


AlertMe