imah » wartos » MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB

MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB


AlertMe

Fitur inovatif tiasa ngabantosan biaya restorasi ku cara ngirangan kabutuhan debu manual sareng ngaleupaskeun lebu ku 70 persén.

LAS VEGAS — Dina NAB 2019, MTI Film nunjukkeun demonstrasi groundbreaking, fitur anyar DRS ™ Nova, perangkat lunak pemulihan digital industri-ngarah, nawiskeun prestasi sacara signifikan dina ngahapus lebu otomatis, goresan goresan, sareng lebu. Dumasar kana algoritma anu nembé dikembangkeun, alat perangkat lunak anu disebat AutoClean, tiasa ngirangan kabutuh debu manual sareng lebu ku 70 persen.

Debu sareng ngaleungitkeun calik mangrupikeun tugas paling umum dina pamulihan pilem, sareng paling sering nganggo waktos. Ayeuna, alat pikeun ngajantenkeun prosés dugi ka épéktivitasna kusabab, sabagian, pikeun henteu mampuh ngabédakeun cacad anu teu dihoyongkeun tina detail anu tangtu dina sumber sumber, sapertos obyék gancang anu muncul ngan ukur sababaraha pigura. Alat beberesih anyar DRS ™ Nova langkung saé pikeun ngingetkeun bedana antara artefak anu teu disengaja sareng unsur film otentik, kalintang ngurangan kabutuhan intervensi manual.

AutoClean janji nyata ngirangan waktos anu dibutuhkeun pikeun mulangkeun pilem, nyimpen fasilitas restorasi anu lumayan waragad sareng janten restorasi seueur deui film sacara ékonomis. "Perpustakaan pilem, khususna, bakal nguntungkeun sabab bakal ngalereskeun aranjeunna sareng ngalestarikeun seueur deui judul anu disimpen dina kolongna," saurna MTI Film CEO Larry Chernoff. "Alat anyar ieu ngagambarkeun kamajuan utama dina pamulihan pilem, sareng urang ngarepkeun ngabagi éta ka para nasabah sareng komunitas pilem anu langkung lega."

Perbaikan otomatis debu, lebu, goresan sareng produk-produk pilem sepuh sanés mangrupikeun ciri anu utami MTI FilmTeknologi restorasi digital ti saprak mimiti na langkung ti 25 taun ka tukang. Dina pangembangan langkung ti sataun, AutoClean didasarkeun kana algoritma sadaya-énggal pikeun analisa gambar anu tiasa ngaidentifikasi artefak kalayan tingkat akurasi anu luar biasa. Perusahaan ngarepkeun alat janten siap pikeun pelepasan komérsial di akhir taun ieu.

AutoClean bakal dilebetkeun kana versi anyar DRS ™ Nova anu bakal kalebet seueur alat sareng perbaikan anu sanésna. Diantara aranjeunna mangrupikeun dukungan Alfa Filter pikeun scanner, fitur anu salajengna bakal ngagancangkeun prosés debu-busting, sareng akselerasi GPU pikeun automating stabilisasi, de-warp sareng operasi de-flicker. Parangkat lunak ogé bakal ngijinkeun impor sareng ékspor EDL. Salaku tambahan, DRS ™ Nova anyar bakal kalebet dukungan pikeun format gambar TIFF sareng EXR.

Di NAB, MTI Film ieu nunjukkeun DRS ™ Nova di stan SL 14807. Acara ngajalankeun April 8-11 di Las Vegas.

kira-kira MTI Film LLC

MTI Film mangrupakeun panyadia ngarah tina software sarta jasa kana industri hiburan. Na division software delivers parabot taneuh-megatkeun pikeun dailies processing, restorasi pilem digital sarta prosés kritis lianna. Aranjeunna kaasup kulawarga Cortex produk, nu nawiskeun solusi komprehensif pikeun dailies processing, manajemén media, deliverables tur leuwih, jeung Drs ™ Nova, standar industri pikeun restorasi pilem digital.

In Hollywood, MTI Film ngoperasikeun fasilitas pos-produksi-layanan pinuh, nyadiakeun dailies, redaksi, épék visual, koreksi warna na assembly pikeun pilem, televisi jeung commercials.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.mtifilm.com.


AlertMe