imah » wartos » MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB

MTI Film mun demo Lengser Alat Anyar otomatis Debu pikeun Drs ™ Nova di NAB


AlertMe

fitur inovatif bisa mantuan waragad restorasi slash ku cara ngurangan kabutuhan lebu manual sarta ngaleupaskeun uing ku saloba 70 persen.

Las Vegas-Di NAB 2019, MTI Film ieu demonstrating a, fitur anyar groundbreaking of Drs ™ Nova, industri-ngarah software restorasi digital na, maturan nyata ningkat prestasi dina ngaleupaskeun otomatis tina lebu, goresan fleeting, sarta lebu. Dumasar algoritma karek-maju, alat software, dubbed AutoClean, bisa ngurangan kabutuhan lebu manual sarta ngaleupaskeun uing ku saloba 70 persen.

Lebu jeung ngaleupaskeun scratch fleeting aya diantara tugas paling umum di restorasi pilem, sarta paling waktos-consuming. Ayeuna, parabot pikeun automating prosés nu aya dugi di efektivitas maranéhanana alatan, dina bagian, nepi ka henteu mampuh maranéhna pikeun ngabédakeun flaws dihoyongkeun ti rinci tangtu dina bahan sumber, kayaning objék nu keur ngolébat nu muncul dina ukur sababaraha pigura. alat beberesih anyar Drs ™ Nova urang jauh leuwih hadé di recognizing beda antara artefak unintended sarta elemen pilem otentik, vastly ngurangan kedah for urang pipilueun manual.

AutoClean janji mun nyata ngurangan waktu diperlukeun mulangkeun film, nyimpen fasilitas restorasi waragad considerable jeung nyieun restorasi leuwih loba film ékonomis meujeuhna. "Perpustakaan Film, hususna, bakal nguntungkeun sakumaha bakal ngidinan ka balikkeun sarta melestarikan beuki loba judul disimpen dina vaults maranéhna," ceuk MTI Film CEO Larry Chernoff. "Alat anyar ieu ngagambarkeun sateuacanna utama di restorasi pilem, sarta kami kasampak maju ka babagi eta kalawan konsumén urang jeung komunitas pilem lega."

perbaikan anu otomatis tina lebu, uing, goresan sarta séjén ku-produk ti sepuh pilem geus ciri inti MTI Film'S téhnologi restorasi digital saprak lahirna langkung ti 25 sababaraha taun ka pengker. Dina ngembangkeun pikeun leuwih ti sataun, AutoClean ieu dumasar kana sagala-anyar algoritma pikeun analisis gambar anu bisa nangtukeun artefak kalawan gelar extraordinarily luhur akurasi. Pausahaan ekspektasi alat pikeun jadi siap pikeun siaran komérsial engké taun ieu.

AutoClean bakal dilebetkeun kana versi anyar tina Drs ™ Nova anu bakal kaasup loba parabot ditambahkeun séjén sarta kamajuan panganyarna. Di antarana bakal rojongan Alpha Filter pikeun scanner, hiji fitur nu salajengna bakal ngagancangkeun prosés debu-busting, sarta akselerasi GPU pikeun automating operasi stabilisasi, de-Lungsi na de-surem. software oge bakal ngidinan impor sarta ékspor EDLs. Sajaba ti, di anyar Drs ™ Nova bakal kaasup rojongan pikeun TIFF jeung format gambar EXR.

Di NAB, MTI Film nyaeta demonstrating Drs ™ Nova di stan SL 14807. acara ngalir April 8-11 di Las Vegas.

kira-kira MTI Film LLC

MTI Film mangrupakeun panyadia ngarah tina software sarta jasa kana industri hiburan. Na division software delivers parabot taneuh-megatkeun pikeun dailies processing, restorasi pilem digital sarta prosés kritis lianna. Aranjeunna kaasup kulawarga Cortex produk, nu nawiskeun solusi komprehensif pikeun dailies processing, manajemén media, deliverables tur leuwih, jeung Drs ™ Nova, standar industri pikeun restorasi pilem digital.

In Hollywood, MTI Film ngoperasikeun fasilitas pos-produksi-layanan pinuh, nyadiakeun dailies, redaksi, épék visual, koreksi warna na assembly pikeun pilem, televisi jeung commercials.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.mtifilm.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!