imah » diulas » MTJIBS GAMPANG NANGTANG TEU Sateuacan Sateuacanna sareng AGITO

MTJIBS GAMPANG NANGTANG TEU Sateuacan Sateuacanna sareng AGITO


AlertMe

Perusahaan pendukung kaméra anu berbasis di Fort Lauderdale nanganan jarak jauh sosial sareng artistik kalayan gaya

Ampir dua taun, Michael Taylor, anu ngagaduhan MTJIBS - perusahaan dukungan kaméra Fort Lauderdale, Florida, hoyong ngalegaan gudang senjata perusahaan yén aranjeunna tiasa nawiskeun palangganna. Tapi dina waktos éta, anjeunna henteu tiasa mendakan sistem anu pantes pikeun nanem modal anu cocog sareng tungtutan luhur industri. Teras anjeunna ningali sistem dolly modular Motion Impossible AGITO.

"Kuring ngan saukur milari Dolly fungsional anu tiasa dipercaya dina acara live show," jelas Taylor. "Teras kuring ningali AGITO dioperasikeun sareng leres-leres kagum. AGITO nganteurkeun kagunaan boh dina sareng di luar jalur - éta tiasa ngalakukeun sadayana anu urang butuhkeun sareng seueur deui ... sacara nirkabel. Janten, urang kéngingkeunana. ”

AGITO mangrupikeun modular munggaran di dunya dolly jauh. The AGITO ngagaduhan sababaraha konfigurasi, ngamungkinkeun gerakan lemes tina gerakan dolly anu lambat, tepat pikeun operasi jalur kecepatan tinggi, sadayana aya dina hiji larutan anu tiasa dibabawa. Kalayan parobahan anu saderhana sareng gancang tina tungtung drive-na, AGITO tiasa ngonpigurasi kanggo operasi roaming gratis dina modeu Olahraga, atanapi gerakan presisi dina rel dina modeu Trax. Taylor pamustunganana kéngingkeun sistem AGITO COMPLETE, anu nyayogikeun panggunaan rel tradisional sareng panggunaan multi-rupa bumi, kalayan Tower AGITO anu masihan sistem angkat 700mm.

"Tangtosna, pas urang nampi AGITO, panutupan pandemik najong, tapi éta tungtungna janten kaunggulan kami sabab sistemna nirkabel sareng nyayogikeun sosial jarak jauh ku desain," saur Mekar. "Kami sadar yén kami ngajantenkeun pameseran anu sampurna." Bareng sareng Xavier Mercado, spesialis gerak kaméra MTJIBS sareng operator, perusahaan mimiti ngamajukeun sistem.

Pakasaban munggaran pikeun modél dolly modular AGJI anyar MTJIBS nyaéta pikeun NASA sareng peluncuran SpaceX Crew Dragon Demo-30 Méi 2 - hiber uji coba anu mimiti tina pesawat ruang angkasa Crew Dragon sareng pesawat luar angkasa orbit mimiti diluncurkeun ti Amérika Serikat ti saprak final Misi Space Shuttle, STS-135, di 2011. Pakasaban éta sumping ngaliwatan rujukan ti Motion Impossible saatos perusahaan dikontak ku NASA, sabab MTJIBS ayana ngan ukur 200 mil ti Kennedy Space Center. MTJIBS bakal tanggel waler pikeun néwak momen tradisional awak naék kana kendaraan angkotna saatos jalan kaluar ti Gedong Operasi sareng Checkout Neil Armstrong (anu sateuacana katelah Gedong Operasi pesawat ruang angkasa Manned) sareng poto pikeun gambar. Jalan kaluar sareng asup kana kendaraan angkutan téh nembak anu dikenal di panjuru dunya, dugi ka jaman Gemini, Apollo, Skylab, sareng Space Shuttle. Tapi waktos ieu, NASA hoyong ngalakukeun anu langkung dinamis tibatan pan kaméra biasa.

(Témbalna tiasa ditingali di dieu www.youtube.com/watch?v=vAtCOwgSiEo) 

Numutkeun ka Mercado, sistem AGITO mangrupikeun bagian paling gancang tina pakakas ngawangunna. "Rakit drive na tungtung, munara, sareng kabelna gancang pisan. Sistem kontrol nirkabel parantos dianggo saé pisan sareng solid sepanjang waktos. " Sanaos AGITO tiasa dioperasikeun ku hiji jalma, duanana Taylor sareng Mercado ngoperasikeun sistem sareng Taylor ngajalankeun sirah kaméra dipasang sareng Mercado nanganan AGITO. "Kalayan dua jalmi, operasi lancar pisan, tapi AGITO sami lancar nalika dioperasikeun ku hiji jalma nganggo pedal kaki," saur Mercado.

Acara salajengna MTJIBS janten sababaraha rupa program penghargaan. Sedengkeun perusahaan parantos nyayogikeun jasa pikeun Telemundo sareng Univision salami ampir 20 taun, unggal program peryogi MTJIBS nyayogikeun proposal pikeun jasa na sabab produser sok milarian cara kreatif pikeun néwak presentasi na.

Ieu kaasup kana Billboard Latin Music Awards 2020 pikeun Telemundo sareng Panghargaan GRAMMY® Latin Tahunan ka-21 jeung panghargaan nonoman (Panghargaan Nonoman) 2020 pikeun Univision.

"panghargaan nonoman suksés pisan nalika urang kawin sareng AGITO nganggo gimbal giro-stabilisasi SHOTOVER G1, "saur Taylor. "Tapi AGITO nyalira jauh langkung stabil tibatan sistem anu sanés, bahkan tanpa sirah anu stabil. Sutradara resep pisan kana AGITO sabab masihan aranjeunna seueur kalenturan kreatif digabungkeun sareng jarak sosial. Hiji sutradara bahkan ngajelaskeun sistem salaku 'bintang acara' sabab éta ogé dianggo salaku kaméra utami, sareng éta pikaresepeun pisan ngupingna. ”

"Sutradara beuki kreatif kalayan pancegahan COVID-19," saur Mercado. "Sadayana sét énggal parantos dirarancang sareng tujuan pikeun nangtayungan bakat sareng seniman, tapi tetep kedah janten acara anu pikaresepeun sareng sacara visual dinamis."

Pikeun produksi Telemundo di Billboard Latin Music Awards 2020, set didesain sareng opat tahapan dina format arena, kalayan presenter di tengah panggung, numutkeun ka Mercado. "AGITO sampurna pikeun desain sirkular ieu. Éta tiasa nyumbang nembak pikeun unggal panggung sareng ngahurungkeun ka jero pikeun anu nampilkeun bari ngajaga jarak fisik. Éta leres-leres nyumbang kana kasalametan sareng kasuksésan acara. ”

"Nalika pamilik AGITO urang suksés, urang hasil," saur Rob Drewett, CEO sareng Co-Pendiri Motion Mustahil. Tiasa ngarujuk MTJIBS ka NASA sareng ningali kumaha aranjeunna nganggo AGITO pikeun ngabantosan kréatip janten langkung kréatip nyaéta naha urang nyiptakeun sistem. Éta langkung sempit sareng langkung pondok tibatan Dolly tradisional sareng nganteurkeun gerakan anu sigana teu pernah anjeun tiasa lakukeun sateuacanna. "

Nembe pisan, MTJIBS parantos ningali seueur xR - Extaced Reality, gabungan Augmented and Mixed Reality - karya produksi musik.

Taylor henteu ningali produksi balik deui ka cara pra-pandemi. "Kami parantos diajar téknik anyar nganggo téknologi anyar. Éta salah sahiji alesan urang mésér AGITO ti heula. Sadayana badé kana jalan éta sareng kami siap pikeun ka hareup. ”

"Kami resep naon anu di jaga pikeun AGITO," saur Mercado. Gerak Mustahil sok ngembangkeun téknologi anyar pikeun kapayunna. Sareng pikeun urang, AGITO ngabantosan ngembangkeun perusahaan sareng muka pasar anyar. "


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!