imah » Lahirna eusi » Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack

Multi Awan Manajemén Data kalawan SwiftStack


AlertMe

Baheula bulan ieu, kuring nulis hiji artikel di Objék Awan Panyimpenan na diulas Caringo, pelopor dina pasaran anu. Aya hiji hébat loba pamaén vying pikeun pasar M & E alatan tumuwuhna datana forecasted dina dékade datang. Bentang kalapa téh galak, sarta abdi tiasa ningali konsolidasi datang dina taun datang, tapi pikeun momen, ngical paralatan bisa direcah jadi tilu kategori. Di luhureun numpuk nu ngical paralatan ngadegkeun incumbent hardware gudang badag anu geus dijual ka saméméh generasi gudang saméméh gudang awan kayaning EMC, NetApp, IBM, HP, HDS, Dell, HGST jeung Oracle, Dituturkeun ku panyadia awan publik kawas Amazon Web Services (AWS), Google Awan Platform (GCP) jeung Microsoft Azure kiwari courting studio na datacenters pindah workloads maranéhna kana awan. pamaén pertengahan tingkat kaasup tapi teu diwatesan ka Data langsung Jaringan, kuantum, Sarta Panasas. Lajeng aya pausahaan jeung sajarah padet nu pivoted modél bisnis maranéhanana ti pre-awan ka awan kaasup Scality, Cloudian, Caringo na SwiftStack. Anu pamungkas, mimiti startups tahap kayaning Minio, OpenIO, Tarmin jeung nu lianna nu geus miboga kasempetan pikeun ningali missteps batur, janji pikeun mawa hiji tingkat anyar sophistication tur betah-of-pamakéan pikeun industri.

Kalawan sapertos rupa-rupa ngical paralatan sarta pilihan solusi dina-muter, salah bisa ngajawab yén meureun aya loba teuing solusi gudang obyék proprietary pikeun dina enggon milih ti, sadaya nu teu architected mun natively ngarojong gudang awan publik salaku bagian tina a ngaranspasi tunggal. Ieu keur titik ieu nu artikel sekundér ieu pitur parusahaan manajemén data multi-awan SwiftStack, ngajual utama sejen di rohangan. SwiftStack nyaéta unik dina nu ieu dirancang pikeun awan, sarta mangrupa salah sahiji ti saeutik ngical paralatan nawarkeun konsumsi basis organisasi bedah keur pilari. Leuwih ti éta, solusi sejenna ngarojong kabebasan pilihan pikeun hardware, sanajan SwiftStack nyadiakeun kalenturan paling kalawan pilihan server na pilihan diantara sababaraha sebaran Linux Ubuntu, kaasup Red Hat, CentOS na Ubuntu.

Anyar, Mario Teguh Blandini, Wakil Présidén Marketing keur SwiftStack diwaler sababaraha patarosan pikeun kuring jeung handap anu highlights.

Awal SwiftStack jeung Momen Eureka na
aréa Bay dumasar SwiftStack nu mimiti operasi di 2011, nyaéta saurang pamaén utama dina gudang hibrid awan for jeung sya tingkat perusahaan. pausahaan ieu visi pangadeg Joe Arnold, ayeuna Présidén sarta Kapala Produk Officer. Arnold brings taun kaahlian awan ti kalungguhan di Yahoo, kitu ogé posisi eksekutif dina startups téhnologi awan. Anders Tjernlund teh ko-pangadeg sarta mangrupakeun taun COO of SwiftStack, sanggeus spent dina HP, ogé sababaraha startups fokus kana awan na open source. Baé katilu jawab naékna neraskeun SwiftStack urang nyaeta Don Jaworski, nu dimimitian ku SwiftStack salaku anggota Déwan Direksi, sarta ngagabung pinuh waktos salaku CEO dina Januari of 2015. Saacanna SwiftStack, Don disarankan sababaraha startups salian ngabogaan kalungguhan eksekutif luhur di incumbents Industri NetApp, Nokia, brocade, sarta Sun Microsystems. Pikeun tanggal, SwiftStack geus diangkat $ 26.4 milion ti investor venture, operasi salaku ngamimitian Series B kalayan gede ti nasabah 100 fueling pertumbuhan parusahaan.

The Eureka moment henteu lumangsung kalawan workflows produksi media dina pikiran, gantina sumping bari Arnold ieu gawe di Korea gedong arsitektur neundeun aplikasi pikeun Korea Telecom. Anjeunna sadar yen sanajan organisasi paling canggih bakal bajoang di pindah aplikasi Palasik kana infrastruktur awan, sarta nempo kasempetan pikeun solusi produk anu bisa nawiskeun para nasabah hiji tingkat sarupa ngeunaan jasa ka Amazon atanapi Google, tapi kalawan kalenturan ka nyimpen data sakuliah awan. SwiftStack munggaran dipaké ku Web / pausahaan SaaS, kitu ogé pausahaan kaulinan online badag anu diwangun awan gudang sorangan migunakeun téhnologi SwiftStack urang.

Ngaleungitkeun Ngembang ngilu jeung SwiftStack
Numutkeun Blandini, téhnologi SwiftStack urang téh Tujuan diwangun pikeun ngabéréskeun loba tantangan nyanghareup organisasi. Umum pikeun kalolobaan solusi nu ngical paralatan 'mangrupakeun hiji ngurangan di tapak suku datacenter, AC tabungan / Power, kaamanan malware, efisiensi kolaborasi, rojongan multi-file, file FITML pikeun transcoding / efisiensi ngajadikeun jeung katilu transparansi aplikasi pihak, ka sawatara ngaran. Sajaba ti éta, SwiftStack differentiates sorangan dina IT datacenters jeung handap:

perusahaan Agility - Aplikasi beroperasi tanpa butuh peta IT jadi unit bisnis gaduh respon gancang ka parobahan na kasempetan.

Skala elastis - Sumberdaya adaptasi jeung kaperluan bisnis di sakuliah wewengkon tanpa wates, ngarojong transisi ka awan na Ngahindarkeun awan konci-di.

Juara bisnis - New arsitéktur jeung ongkos tabungan muka konci kasempetan anyar pikeun ngembangkeun sarta diferensiasi up tumpukan éta.

Kahareup Proofing metadata - téhnologi SwiftStack urang nyadiakeun aksés universal pikeun data henteu kaduga, automation kawijakan pikeun panempatan data sakuliah awan na deui, sarta platform metadata pikeun maksimalkeun pungsi nilai data. Metadata nyaeta prinsip pangatur pikeun manajemén data dina awan nu. Kakawasaan SwiftStack nyandak aplikasi anyar nu boga acan bisa katimu, dimana metadata ngajadikeun nilai kahareup tina data mungkin. Nyatet Blandini, "pamekar make hiji SDK mun ngungkit cara anyar pikeun manggihan, visualize, nganalisis, enrich, sarta transformasi jumlahna masif data. Aplikasi transformasi disimpen data pikeun ngaladénan pamaké dina paménta tetep nepi ka konsumsi mobile na presentasi ".

Salajengna, SwiftStack ieu differentiated tina ampir sakabéh sistem gudang awan swasta di sakuliah kasus pamakéan kalawan bayar-sakumaha-anjeun-tumuwuh na model lisénsi, sahingga propaider laden jeung usaha pikeun conserve expense modal jeung nganteurkeun ngalawan syarat customer di harga panghandapna mungkin leuwih waktos, anu ngamungkinkeun para pamadegan para nasabah bersaing jeung panyadia awan umum pangbadagna.

SwiftStack ogé differentiated dina kabebasan pilihan diantara hardware sakuliah kasus pamakéan, kalawan kamampuhan pikeun ngajalankeun konfigurasi Éntri differentiated keur cadangan nu skala-up ti inti awal tanpa needing mun ulang arsiték kluster. Husus keur workloads di lingkung data-centric kawas M & E sarta Élmu Pengetahuan Kahirupan, ngabogaan gudang nu ngarojong duanana aktip ti dinten, kitu ogé aktip di mangsa nu bakal datang ieu differentiated, dimana wae data nu ditulis ku sagala metoda aksés anu bisa diasupan via jasa file atawa obyék API.

"SwiftStack percaya yén gudang obyék sorangan teu pasar mana produk urang bakal tersukses, tapi bade maju, kamampuhan pikeun ngokolakeun data sakuliah sababaraha awan dina format awan pituin ngarupakeun solusi anu produk urang pangalusna delivers," nyatet Blandini. Keur software-hijina, SwiftStack narima tantangan pikeun pamaké masang jeung ngonpigurasikeun SwiftStack dibandingkeun meuli Perkakas siap-dijieun. Ieu kusabab SwiftStack ieu dirancang ti taneuh-up janten software nu bakal dipasang dina luhureun baku Linux Ubuntu ngajalankeun on server baku. Betah-of-pamakéan ieu fokus saprak lahirna, sarta gaduh download pinuh-fungsi mantuan nungkulan nu bantahan, dimana pausahaan Ujang pamaké ningali for sorangan anu software-hijina bisa jalan. "Loba anu amazed kumaha gancang maranéhanana éta bisa nyetél awan gudang disebarkeun atawa kumaha basajan ieu pikeun nambahkeun kapasitas tambahan atawa kinerja".

Téhnologi kaayaan SwiftStack urang
Tinimbang mendesain platform core 100% ti scratch, pausahaan milih ngungkit nu Swift proyék open source na kolaborasi di ekosistem OpenStack pikeun mesin nu produk SwiftStack. Sababaraha konsumén mimiti ngalaman dianggap ngawangun jasa sorangan tina open source, sarta diajar maranéhna bisa migunakeun SwiftStack pikeun kirang ti biaya hiji pagawe fulltime, sahingga hasilna ongkos leuwih handap ti staffing hiji tim pengembangan ngawangun sarta beroperasi software open source. OpenStack Swift mangrupa engine nu ngalir awan gudang panglegana, kalawan loba deployments-badag skala ultra di produksi. Ayeuna, SwiftStack teh pangdeudeul panggedéna ka proyék OpenStack Swift, rata-rata contributing kasarna 35% tina kode jeung unggal release sareng seuseueurna nyumbang ku hiji komunitas pamekar aktif. Kalawan pangsaeutikna insinyur ditugaskeun ka platform inti, SwiftStack geus bisa museurkeun up tumpukan dina manajemen data JEUNG KOPERASI pikeun konsumén.

Dina operasi, SwiftStack manages data sakuliah dina enggon jeung mega umum ngaliwatan layanan manajemén kaluar-of-band unik na. Hartina, data anu otomatis disimpen dumasar kana kawijakan dipilih ku aplikasi tur pamaké, teu infrastruktur. jasa nu ngalir dina awan publik atawa dina enggon, sarta ngarojong sababaraha awan. Leuwih ti éta, éta delivers provisioning, automation, pisibilitas, ongkos optimasi, leuwih sering dipake tinimbang ngajual, kontrol aksés, ka sawatara ngaran. Terus Blandini, "Urang nawiskeun gudang awan Hybrid, comprised titik di mana wae pusat data pribadi tambah kapasitas ti panyadia awan umum tina pilihan klien kami ', skala-kaluar ka ratusan petabytes dina ngaranspasi tunggal. Di tingkat pangluhurna, software SwiftStack deployed on hardware server baku dina enggon nyiptakeun awan gudang kalawan ciri sarupa awan umum. Bade salajengna, SwiftStack nyadiakeun ngaranspasi tunggal pikeun sakabéh data, ngaleungitkeun silos tur maturan kabébasan pikeun ngeset kawijakan pikeun nyimpen data ngagunakeun kapasitas dina ember awan publik cara sarua mangka dikawasa disimpen dina enggon. "

Pikeun pasar M & E, SwiftStack boga nilai leuwih spésifik dina alamat tantangan bisnis. "Urang terang yen arsitektur awan kami tadi janji nulungan jeung pangabutuh scalability di industri ieu, sarta leuwih tilu taun tukang, kami geus digawé kalayan klien kami ngartos tantangan workflow maranéhanana aya sarta terus ditingkatkeun SwiftStack salaku parusahaan sarta produk software pikeun leuwih husus tur lengkep alamat kaperluan maranéhanana. "

The fase ngembangkeun sarta pre-produksi téh sadayana ngeunaan gagasan jeung tata; SwiftStack henteu pisan mindeng kalibet dina eta hambalan-iwal éta dina konteks tata sarta architecting pikeun produksi. Hasilna, SwiftStack biasana deployed dina tungtung deui tina fase produksi ngaliwatan pos-produksi jeung ngedit kana hambalan ahir sebaran sarta archiving.

Di dieu genep wewengkon workflow mana SwiftStack jalan pangalusna.

Media asset Manajemén
SwiftStack ieu natively terpadu kana ngarah sistem-nyadiakeun MAM gudang petabyte skala tetep aset klien aktif sarta ngajarkeun lingkunganana ku ngurangan Jumlah tiers nu nyawa data maranéhanana.

Eusi ingested kana SwiftStack nyaeta instan sadia pikeun sagala pamaké-malah nepi ka pamaké jauh rebuan mil jauh. Ngajaga sagala aset aktif di SwiftStack hartina pamaké euweuh kudu ngadagoan retrievals tina kaset LTO atanapi damelan réplikasi jeung ngalengkepan tina sistem gudang lianna.

Produksi multi situs na Active Arsip
SwiftStack bisa deployed di situs tunggal atawa dipaké pikeun nyambungkeun sababaraha situs bareng jeung tempoan tunggal sahiji aset disimpen. Gantina make ftp atawa akselerator Wan pikeun ngirim payel badag ti titik A ka titik B, sareng SwiftStack, sagala data diunggah di loka sagala bisa instan diakses iraha wae situs jauh. Kalawan SwiftStack, pamaké tiasa nyerat mana jeung maca madhab.

gudang SwiftStack ieu comprised hardware server standar sarta ngarupakeun alternatif béaya-éféktif pikeun hiji sistem tape LTO. Kalawan SwiftStack, organisasi bisa tetep sakabéh aset maranéhna aktif-malah di maranéhna arsip-na ngaleungitkeun butuh migrations tape picilakaeun sarta waktu-consuming.

Lamun pamaké merlukeun yén aset maranéhna pikeun hirup dina sababaraha jenis media dina sababaraha lokasi, aranjeunna bisa nyambung maranéhanana dina enggon Arsip bareng jeung gudang awan umum. SwiftStack urang Awan Sync otomatis bisa ngayakeun réplikasi sababaraha atawa sakabéh aset maranéhna pikeun Amazon atanapi Google Awan.

Ingest na Mariksa-di / Mariksa-kaluar
Arsitektur SwiftStack ngajadikeun eta basajan pikeun skala rubakpita jaringan asup jeung kaluar kluster. Hal ieu ngamungkinkeun dinya nyadiakeun throughput masif pikeun muatkeun tur ngundeur eusi, nu hartina nu diperlukeun kirang waktos pikeun nyimpen jeung meunangkeun file badag. Ieu dilakonan ku cara ngagerakkeun kavling data di Tumbu jaringan sababaraha 10Gb paralel-malah saturating.

Aya loba cara pikeun meunangkeun data asup jeung kaluar SwiftStack. Aplikasi kawas manajer asset na parabot keur ditransper mindeng ngagunakeun HTTP API gudang obyék kawas S3 na Swift. pamaké tungtung tiasa nganggo SwiftStack klien pikeun ngotektak aset di SwiftStack sarta unggah atawa ngundeur éta langsung. SwiftStack ogé boga SMB na file NFS protokol diwangun kana inti sistem pikeun ngarojong aplikasi tradisional jeung workflows.

Disebarkeun Transcoding na Rendering
SwiftStack ngamungkinkeun pikeun "ranged berbunyi," nu hartina sababaraha bagian payil media tiasa diakses di paralel. Ku kituna, hiji transcoder nu bisa ngajalankeun dina peti kawas Docker atanapi Kubernetes, hasilna di loba instansi of transcoder nu bisa ogé dianggo dina asset sarua dina waktu nu sarua, nu bisa ngahasilkeun tabungan waktos dramatis pikeun transcoding ageung atanapi ngajadikeun jobs.

Ogé, saprak neundeun SwiftStack bisa diperpanjang kana awan umum ngagunakeun Awan Sync, sumberdaya itung tambahan di AWS atanapi Google Awan bisa garapan salila transcoding atawa ngajadikeun proyek. Diartikeun ku kawijakan, data bisa otomatis replicated kana awan umum, sarta hasil bisa nyingkronkeun deui dina enggon nalika jobs geus réngsé.

Ngédit jeung Post-produksi
Bari paling workflows ngedit ngagunakeun gudang ultra-gancang nutup kana editor (kawas dina flash drive di workstation anjeun), workflows ngedit ogé dimimitian ngungkit téknologi gudang awan ogé.

Salaku conto, Vizrt'S Viz Hiji MAM geus pageuh terpadu kalayan SwiftStack, sarta salah sahiji fitur aranjeunna dilaksanakeun nyaeta ngedit scrub of proxies langsung di SwiftStack; kalawan Viz Hiji, rai ulah kudu pariksa kaluar jeung pariksa dina média pikeun berpungsi dina proxies sagala panjang.

conto sejen aya Wiredrive, nu dasarna nawarkeun MAM-sakumaha-a-layanan. Salaku na rohangan ngédit lumangsung dina dailies atawa media sejenna, asset nu disimpen dina SwiftStack na nyaeta diaksés dina alat nu bagerak ku direksi atawa staf jauh sejenna anu tiasa mairan atanapi ditandaan up draf jeung méré tanggapan deukeut-real-time ka rai karajinan.

Playout, Nyebarkeun, sarta Mindahkeun
Mun aset ahir hiji studio urang disimpen di SwiftStack, teras arsip aktif organisasi urang ogé bisa jadi éta lokasi playout pementasan keur solusi kawas Snell. Kabéh aset anu sadia bisa dipindahkeun ka-speed tinggi gudang playout lamun diperlukeun.

Pikeun penerbitan online, platform kawas Vimeo na YouTube mindeng nganggap yen aset anu diunggah ti komputer lokal. Kalawan SwiftStack Girang, sadaya aset disimpen dina SwiftStack tiasa diakses kawas aranjeunna keur dina drive disambungkeun lokal.

Mun workflow studio urang cik jeung mindahkeun aset ka batur, teras migunakeun alat kawas Aspera atanapi Signiant bisa jadi lengkah panungtungan. Aranjeunna ngarojong ngirim jeung narima data langsung ka ti gudang S3-cocog, jadi studio bisa make eta cara nransper data ti SwiftStack mun dimana wae eta perlu balik. Atawa, pamaké bisa nyadiakeun aksés éksternal mun SwiftStack ku ngirim hiji "URL samentara" pikeun ngakses hiji file tunggal periode kawates waktos.

The SwiftStack Téhnologi Kauntungan
arsitéktur SwiftStack urang téh paling sarupa gudang awan publik, jadi lamun ditéang ngawangun awan gudang, tapi dina infrastruktur swasta balik firewall anjeun jeung kamampuhan pikeun ngayakeun réplikasi jeung ngatur data dina jasa gudang awan publik, teras Hybrid arsitéktur Awan Panyimpenan SwiftStack urang kedah jadi niatna dianggap. Ieu delivers dina janji gudang software-ditetepkeun ku méré pamaké kabebasan pikeun milih hardware anu pangalusna meets kaperluan maranéhanana kalawan kamampuhan pikeun skala kalawan hal béda. Solusi SwiftStack ngamungkinkeun pamaké pikeun mayar-sakumaha-maranéhna-tumuwuh tibatan dikonci kana commitments keu kalawan henteu pisibilitas kana naon anu bakal kajadian salajengna. Jeung saperti nu diharapkeun jeung gudang awan, éta siap pikeun aplikasi pamaké kiwari sarta bakal ngarojong aplikasi eta sakumaha aranjeunna modernisasikeun leuwih waktos, kaasup lamun integral tina kalayan awan umum.

Baheula bulan ieu, parusahaan diumumkeun SwiftStack 6, multi-awan kurban manajemén data anu delivers a, ngaranspasi tunggal awan-pituin pikeun data anu henteu kaduga. aplikasi warisan kalawan badag susunan data henteu kaduga ayeuna tiasa ngakses jeung make data sarua ti ngaranspasi tunggal via protokol file tanpa kedah pikeun gateway atanapi aplikasi refactoring. aksés file ieu digabungkeun jeung SwiftStack Awan Sync nyandak panempatan data dumasar-kawijakan, mere aplikasi kabebasan pikeun ngajalankeun dimana wae IT deems nu workload tiasa ngajalankeun pangalusna, sarta tanpa ngarobah pangalaman pamaké, sadaya bari di ngajaga governance jeung kontrol. SwiftStack 6 ngamungkinkeun organisasi pikeun mindahkeun saluareun dina enggon nenda gudang pikeun manajemén data multi-awan asli nu ngarojong nu inisiatif bisnis awan-heula nu datacenters geus tasked kalawan kanggo masa depan foreseeable.

SwiftStack 6 méré pamaké terpadu File Aksés. Aplikasi tur pamaké ayeuna tiasa make SMB jeung / atawa aksés file NFS protokol maca jeung nulis ka ngaranspasi tunggal, tanpa gateway a. Hiji bedana penting SwiftStack File Aksés éta data bisa maca sarta ditulis dina duanana format. Contona, ingest data via file, baca via obyék, sarta ngadistribusikaeun via file, jeung sabalikna. Universal Aksés kaasup Awan Sync manjangan kamampuhan ieu ngakses data henteu kaduga tina sagala lokasi awan bebas tina metoda aksés diperlukeun ku pamaké atawa aplikasi.

"Dina hiji mangsa nu bakal datang IT nu bakal jadi beuki hibrid, fase hareup gudang gumantung kana kamampuhan pikeun ngokolakeun data anu bakal perlu aya di sababaraha lokasi; duanana sareng mareuman-enggon. Multi awan manajemén data sanggup dumasar kana téhnologi awan-pituin tiasa nyadiakeun kerangka, parabot jeung sumber diperlukeun pikeun nganteurkeun data bisnis kacida-sadia dina tingkat dunya, "ceuk Steven Hill, analis Senior of Panyimpenan Panyiaran dina 451 Panalungtikan. "San Tradisional sarta Nas sistem bakal neruskeun miara peran pikeun masa depan foreseeable tapi ngalobaan tur calakan gudang-éta sekundér Éta sanggup pamahaman deeper sahiji nilai na relatif pentingna tina informasi eta ngajaga-baris jadi krusial nyadiakeun policy- nu dumasar panyalindungan data, automation, kaamanan, ketersediaan, ongkos-efisiensi sarta manajemén lifecycle granular diperlukeun pikeun minuhan tantangan aplikasi bisnis hareup generasi ".

Penjualan komprehensif sarta bedah Modél
ékspansi pasar terus SwiftStack urang téh alatan di bagian ka kasuksésan jualan sarta modél bedah. Pausahaan nangtukeun kasus pamakéan repeatable jeung bungkusan nawarkeun pikeun instalasi jeung OEM tur mitra reseller, husus Cisco Systems, nu resells SwiftStack sakuliah dunya salaku solusi dibuntel ku server UCS via organisasi jualan sarta mitra channel. nawaran ieu leuwih ti arsitéktur rujukan tur kebat rangkep SKUs, sabab kaasup enablement jualan na kampanye generasi paménta palaksanaan-siap eta ngabantu mitra, kayaning Cisco, ngaidentipikasi sareng terlibat prospek ti panongton sorangan. Sababaraha resellers, kawas Vizrt, Ulah pasar solusi terpadu maranéhanana ngagunakeun SwiftStack handapeun ngaran merek konfigurasi server gudang husus maranéhanana.

SwiftStack ieu dilisensikeun dina hiji dadasar istilah taunan dumasar kapasitas dilisénsikeun manajemén. lisénsi SwiftStack urang téh sami naha maké Konci erasure atanapi réplika pikeun durability, sarta para nasabah milih durability maranéhna sahingga jumlah hardware diperlukeun pikeun nganteurkeun kapasitas usable. Ieu nyandak konsumén mésér kapasitas lisénsi maranehna menta wanoh, lajeng nambahkeun atawa ngurangan kapasitas maranéhanana dilisensikeun dina dasar bayar-sakumaha-anjeun-balik. lisénsi SwiftStack urang ogé ngawengku 24 × 7 rojongan produksi jeung perawatan.

SwiftStack nawarkeun dua édisi lisénsi ti SwiftStack Hybrid Awan System Panyimpenan - perusahaan tur perusahaan Perdana. Perusahaan nyaeta pikeun deployments puseur single-data bari perusahaan Perdana nyaeta inklusif pangrojong pikeun réplikasi multi datacenter na Awan Sync antara awan swasta sarta umum, kayaning Amazon Web Services (AWS) jeung Google Awan Platform (GCP).

Jeung édisi perusahaan Perdana, konsumén mayar fee premium pikeun multi réplikasi data-puseur ogé Awan Sync pikeun AWS jeung / atawa Google Awan Platform, nu nyandak kana SwiftStack mun monetize data dina manajemen di duanana AWS na GCP.

Validasi customer kalawan DreamWorks animasi
Tina loba nasabah M & Kue anu SwiftStack boga di portopolio klien maranéhanana, DreamWorks animasi nangtung kaluar salaku salah sahiji conto best of kumaha organisasi anu integral tina téhnologi maranéhanana. Témbal Gedang, téknolog Senior pikeun DreamWorks animasi ngajelaskeun prosés workflow na naon aub dina nyieun pilem fitur.

Shrek, Puss di Sapatu, Kung Fu Panda, sarta sato Madagaskar nyaéta ngan sababaraha karakter nu datangna pikeun hirup berkat téhnologi CG canggih di DreamWorks animasi.

Sanajan kitu, animasi anu ngan salah sahiji loba tugas aub dina nyieun pilem fitur. Ti kreasi carita mun ditambah épék 3D, film fitur animasi tentang 130,000 pigura, diwangun ku 250 miliar piksel, merlukeun 75 juta jam CPU ngajalankeun leuwih ti dua miliar transaksi, generating satengah hiji miliar file consuming 350 mun 500 terabytes.

Gumantung kana pajeulitna adegan atanapi runtuyan, unggal pigura bisa ngawengku rébuan aset. Hiji asset tiasa janten file, pedaran ngeunaan koropakna, atawa kumpulan déskripsi koropak nu ngartikeun hubungan antara sakabeh elemen pigura nu, ti bulu mun ungkapan raray kana lampu jeung kalangkang na puluhan langkung. Unggal asset boga berpotensi sajuta file, jeung hiji asset bisa dipénta atawa dikirim sababaraha kali sapoé.

workload masif Ieu gumantung ka sistem file disebarkeun dibagikeun ku ngaranspasi global nu bisa skala kapasitas na pangiriman data mandiri.

DreamWorks animasi geus diwangun lingkungan manajemén asset produksi na on software ku SwiftStack - dimana solusi parusahaan nyadiakeun kauntungan sarta utiliti gudang awan publik dina puseur data DreamWorks animasi urang sorangan di Southern California, Bangalore, sarta Shanghai. Marengan élastisitas pikeun nampung aset ieu, sarta ieu tim di sakuliah dunya, DreamWorks gains panyalindungan data tur kamampuhan arsip aktif.

"Animasi mangrupakeun olahraga pisan kolaborasi," nyatet Gedang. "Anjeun kudu urang gawe dina data sarua diatur dina waktos anu sareng, delivering eusi kana Repository sarua pikeun dipake deui ku everybody sejenna. Salaku éfék samping gunana nice gawe collaboratively, ceunah durability geografis, ceunah réplikasi teu ngan di bagian nu sejen nu puseur data, Ceunah aranjeunna dina bagian nu sejen dunya ".

Pikeun DreamWorks animasi, anu "produk" nyaeta data, sarta éta hasil tina duanana kaputusan kreatif sarta kaputusan téhnologi.

"Salah sahiji hal urang keur nyoba ngalakukeun sakumaha technologists henteu janten panghalang," dituluykeun Gedang. "Urang tiasa masihan aranjeunna sababaraha rel hansip, jeung urang tiasa masihan aranjeunna sababaraha hidayah, tapi [urang] ulah ngantep ambisi kreatif jadi stifled ku kamampuan téhnologi urang pikeun nganteurkeun éta."

prak hareup
Pilari payun kana mangsa nu bakal datang, Blandini dicatet yén bari SwiftStack geus jalan kalawan Vizrt, Primestream, sarta panyadia MAM sejenna anu ngarojong API awan pikeun neundeun, ekosistem pikeun MAM teu acan awan pinuh ngarojong; ku kituna aya kasempetan gede pikeun ngalegaan rojongan ku collaborating kalawan ngical paralatan MAM méré konsumén ngaronjat pilihan. Anjeunna oge nilik kecerdasan geospatial tur pasar panjagaan lega mangrupakeun kasempetan anu SwiftStack keur dibawa kana sakumaha eta boga sarupa susunan data pisan-badag.

Pikeun katingal langkung komprehensif kana SwiftStack na kumaha eta bisa mantuan organisasi Anjeun ngahemat capex sarta waragad opex dina taun anyar, balik nganjang www.swiftstack.com.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A lulusan ti California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr Chan ngagungkeun taun 13th na salaku Wakil Présidén pikeun Yayasan Fullerton College sareng panarima Award Présidén 2017 pikeun Layanan Pinunjul dina Bisnis; Taun 18th salaku Entrepreneur-in-Residence sareng mentor pikeun Institut Usaha Leutik di California State University Fullerton sareng incubator. Salaku tambahan, anjeunna janten anggota sukarelawan DECA (Delta Epsilon Chi sareng Klub Pendhidhikan Distributive of America); panaséhat pikeun Institut Penelitian Limbah Global Wéb College of Engineering jeung Center For Inovasi and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo sareng anggota Présidén Green and Gold Society. Anu gumbira ngeunaan perawatan parawat, anjeunna mangrupikeun Présidén Dewan baheula pikeun Asosiasi Penyembuhan; sareng nyaéta spiker anu sering diulas dina seueur MBA sareng kuliah tingkat Doktor di sakumna nagara. Anjeunna parantos masihan sareng diterbitkeun langkung ti makalah 30 di sakuliah dunya, mangrupikeun panulis buku, Anggota Déwan Rédaksi pikeun Paguyuban Gerak Gambar sareng Insinyur Télévisi, Editor Senior kanggo Broadcast Beat sareng Majalah AV Beat, kapungkur Editor Senior pikeun Review Teknologi Téknologi, sareng. mangrupikeun rutin nyumbangkeun Éditor ka seueur Amérika Serikat sareng publikasi dagang internasional salami 30.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan