imah » wartos » MultiChoice belah ngaluarkeun ekspektasi Konsumén sareng Platform IP tina Bayangkeun Komunikasi

MultiChoice belah ngaluarkeun ekspektasi Konsumén sareng Platform IP tina Bayangkeun Komunikasi


AlertMe

Greenfield, pusat putout anu diartikeun sofwérna mikeun premium HD saluran bari nyadiakeun agility bisnis, kalenturan operasional na ngurangan TCO

MUNICH, 26 April 2019 - MultiChoice, panggedena satelit penyiar di Afrika, ngabagéakeun paménta pesen pikeun pesen pesen anu pesat kalayan gedé kalayan ngawangun pusat playout anu anyar. Fasilitas nu anyar nyaéta panggung mimiti ti transformasi siaran pidana ti playout vidéo tradisional ka angkutan IP terpimpun-na téknologi playout modular, nyayogikeun agility bisnis anu luhur, fleksibilitas téknis sarta operasional sareng ngurangan biaya total kapamilikan (TCO). Hal ieu ngamungkinkeun pikeun paningkatan konsumén anu langkung saan pikeun ngayakinkeun kagancangan gancang kanggo pasar sareng kurban siaran anu anyar.

Ayeuna disiarkeun sakitar saluran video 150 sareng saluran audio 180 sakumna genep platform ka langkung ti 14 juta langganan di nagara 46 di sakuliah Afrika, pusat anu anyar, perenahna di markas Randburg parusahaan aya di sub urban di Johannesburg, keur dilaksanakeun ku Concilium Technologies, ngagunakeun ngabayangkeun Communications'produk-microservices-ditetepkeun software sareng téhnologi interfacing IP.

"Simkuring terang paménta konsumén anu langkung kuat pikeun kandungan pristine, tapi kedah ogé nyayogikeun paménta éta cara paling efektif-efisien sareng efisien," kecap Julian Ankiah, kapala rékayasa téknologi di MultiChoice Support Services. “Kami diperyogikeun mangpaatkeun mangpaat reticulation sinyal IP, padahal ngahiji integrasi ketat anu sareng platform kami anu aya, sareng utamana jasa usaha kami. Ngabayangkeun kabunuhan supir komérsial kami, sareng ningal kumaha téknologi maranéhanana tiasa mikeun ngantepkeun ayeuna sareng nampilkeun puncak anu dipilih pikeun transisi ka IP sareng platform-software anu tiasa dipiharep kana mangsa nu bakal datang. "

Ankiah dituluykeun, "Ku ngenalkeun platform téknologi dinamis sareng ngawangun sakumpulan pintonan anu alus teuing, anu diwangun di hiburan sareng olahraga kanal hiburan sareng premium sareng anu urang, urang nambahkeun nilai signifikan pikeun palanggan sareng pamakéna televisi."

"Ieu proyék anu agung, sabab méré MultiChoice dua meunangna badag," saur Mathias Eckert, SVP & GM EMEA / APAC, Playout & Networking, dina ngabayangkeun Communications. "Kahiji, sareng paling atra, éta ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngabales paménta konsumén. Kadua, éta nyadiakeun jalur anu padet ka lembur ku solusi anu nawiskeun biaya total pisan kawilang kapamilikanna. "

Eckert dituluykeun, "MultiChoice boga visi anu jelas pikeun nganteurkeun sadaya eusina peuntas Jaringan IP pikeun retilience tinggi na geo-diversity. Aranjeunna mikawanoh yén Imagine ngadeukeutan microservices kana pungsi anu diartikeun software sareng virtualization anu atos dasar nyaéta hiji yayasan anu saitu pikeun ngawangun sistem payun. Kami ngarepkeun terus digawé raket sareng MultiChoice, nalika urang ngaliwat tahapan transisi ieu. "

Pusat playout anyar nyadiakeun fungsionalitas playout lengkep diwangun di sabudeureun Versio ™, leyuran modular, dumasar-mikroservis, anu dipasangkeun dina server generasi panganyarna ti HPE. Kaasup dalapan HD saluran, sareng kaleuleuwihan pinuh dina unggal kanal. Arsitektur nu nyadiakeun kinerja tinggi sareng kasadiaan tinggi siaran résilience MultiChoice sareng bonus fungsionalitas nilai tambah sapertos grafik terpadu pikeun branding channel. Kaasup dina proyék ieu kaasup multiviewer EPIC ™ MV, nyadiakeun kakuatan ngawaskeun anu henteu langsung.

Puter play modular Versio sareng multiviewers EPIC MV diwangun dina platform microservices Imagine ™ Imagine, anu nyadiakeun perpustakaan ékspansifik anu jasa anu ngajalankeun server COTS pikeun tapak suku ciak sareng kinerja énérgi alus teuing. Mikroservisi henteu ukur pituin awan, tapi ogé ngamungkinkeun pamaké pikeun gancang nambihan fungsionalitas nu anyar. Salaku conto, pamundut ti MultiChoice nyadiakeun panyimpenan anu mirah dina lokasi anu béda anu bisa ditéang gancang sareng ngan ukur ku cara nambahkeun mikroservis nu diperyogikeun.

Dina pusat, sinyal SDI nu aya diangkut sabagé teu dikomprés pidéo-puncak-IP na, ngaliwatan dalapan Selenio ™ Processors Network anu kalebet ku IP-IP (IPP, SDI / / encapsulation SDI / IP na dénsitas tinggi-IP) IP, IP / SDI nepi ka pormat resolusi UHD-HDR. Salaku kabutuhan bisnis évolusi, SNPs ngaktipkeun MultiChoice mun seamlessly transformasi puseur ti hibrid ka arsitektur sadayana-IP, bari ngajantenkeun pangrojong biaya-mujarab pikeun workflows generasi saterusna. Multiviewers EPIC MV Imagine urang nyayogikeun MultiChoice ku solusi anu kacida mecenghul pikeun mancén aliran IP sareng mantau tipeu sinyal anu dicampur dina kanvas tunggal, sedengkeun ngalamar sistem misi pisibilitas éta patempatan dina IP anu dikomprés sarta henteu dikomprés. Sinyal IP anu dilubungkeun nganggo arista saklar ethernet sareng manajemén.

Pusat playout anyar parantos terpadu kana infrastruktur aya MultiChoice, anu ngawengku émbaran kontrol automation D-Series ™, pamrosésan Selenio ™ sareng routing Platinum ™ IP3. Diharepkeun dina udara dina telat 2019.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal ngabayangkeun Communications'Produk na leyuran, mangga buka www.imaginecommunications.com.

###

kira-kira ngabayangkeun Communications
ngabayangkeun Communications empowers industri média jeung hiburan ngaliwatan inovasi transformative. Broadcaster, jaringan, panyadia ladenan video na usaha di sakuliah dunya ngandelkeun dioptimalkeun, kahareup-buktina, video multiscreen jeung bagi hasil solusi enablement kami unggal dintenna pikeun ngarojong operasi misi-kritis maranéhanana. Kiwari, méh saparo video saluran di dunya Plawangan produk urang, jeung solusi software urang ngajalankeun nutup ka katilu tina pendapatan ad global. Ngaliwatan inovasi kontinyu, urang téh delivering paling canggih IP, awan-diaktipkeun, jaringan software-dihartikeun na workflow solusi di industri. nganjang www.imaginecommunications.com kanggo inpo, sarta turutan kami on Twitter @imagine_comms.


AlertMe