imah » wartos » MultiDyne angsal census Digital

MultiDyne angsal census Digital


AlertMe

Akuisisi nguatkeun monitor audio sareng portopolio pangolahan nganggo solusi anu dipasang sareng openGear anyar, bari manjangkeun kulawarga transportasi serat

Hauppauge, Ny, September 13, 2019 - Leyuran MultiDyne serat optik parantos ngagaduhan Census Digital berbasis Toronto, spesialis dina pamrosesan sinyal anu direkayasa sacara profésional, distribusi, konversi sareng alat pangawas. Akuisisi nguatkeun MultiDyneProposal nilai pikeun monitoring audio profésional sareng ngolah aplikasi dina siaran, produksi langsung sareng AV komersial. MultiDyne ogé bakal nyandak kapamilikan solusi transportasi serat Census Digital anu aya, kalebet sajumlah rackmount sareng solusi modél openGear anu ngalengkepan. MultiDyne'Sénsus produk serat serat optik.

"MultiDyne sareng Census Digital dipikanyaho di sadunya salaku panyusun masalah di daérah khususna: transportasi serat sareng pangawasan sinyal, "saur Frank Jachetta, CEO, MultiDyne. "Teu aya sual yén dua widang éta pelengkap pikeun penyiar sareng produsén kontén anu nyayogikeun rupa-rupa lingkungan produksi langsung, sareng inovasi audio Census Digital nambihan kakuatan anu saé pikeun dalil nilai kami. Akuisisi ieu nguatkeun urang pikeun ngarobih sareng ngintunkeun solusi anu langkung lengkep pikeun para nasabah anu ngungkit kapasitas téknis anu paling kuat kadua perusahaan. "

Akuisisi Digital Census asalna dina waktos kamekaran multi-taun anu kuat MultiDyne. Perusahaan parantos ningkat sacara éksponénsial ti saprak 2010, sareng parantos ngirangan pertumbuhan internasional agrésif dina 2019. Ieu kalebet pelantikan pamekar pangembangan ofbusiness di daérah EMEA sareng APAC, nalika teras nambihan sumberdaya di Amérika Kalér.

Bob McAlpine, Présidén Grup Manajemén Hideung Mutiara sareng panaséhat anu khusus pikeun MultiDyne, ngabantuan ngagampangkeun akuisisi sareng konsultasi sareng duanana perusahaan sapanjang prosésna. "Census Digital parantos kéngingkeun reputasi anu saé salaku produser dina taun 10 anu katukang, sareng urang kenal sareng sinergi umum. MultiDyne tina pamekaran produk sareng sudut pandang bisnis, ”saur McAlpine.

Akuisisi Digital Census nambihan bakat rékayasa anu berharga sareng nguatkeun MultiDyneAyana ayana di Kanada, asMultiDyne bakal nahan markas Toronto Census Digital. Jachetta bakal ngawas operasi anu digabungkeun, mawa insinyurMultiDyne sareng Census Digital dina inisiatif pangembangan produk anyar sareng integrasi garis produk anu tos aya. MultiDyne ogé sacara umum bakal nahan mérek Census Digital dina produk produk sareng komunikasi sanésna pikeun waktos anu ditangtukeun.

"Nalika kami ngarepkeun garis produk anyar anu ngagabungkeun kakuatan urang, kami ningali seueur kasempetan pikeun ngawangun kamampuan transportasi kana produk Census Digital anu aya, kalebet C-SERIES monitor audio anu dipasang sareng modul konvérsi audio distribusi sareng openGear," saur Jachetta. "Dipikawanoh pikeun kajagaan rékayasa, Sénsus Digital mawa nilai anu luar biasa sareng sinergis pikeun sistem serat-optik anu urang terangkeun. Ieu mangrupikeun akuisisi anu leres dina waktos anu leres salaku urang terus-teruarkeun sareng ningkatkeun. "

"Kasempetan janten bagian integral tina MultiDyneTumuwuh global nambahan kakuatan sareng sumber anu luar biasa pikeun penjualan sareng bakat rékayasa urang, "saur Census Digital Co-Founders Douglas Bascombe sareng Michael Jordan. "Kami ngarepkeun inovasi sareng kamekaran terus salaku brand penting sareng strategis dina MultiDyne kulawarga. ”

Ngeunaan Bénsus Digital

Census Digital diadegkeun dina 2010 ku Douglas Bascombe sareng Michael Jordan, anu ngagabung gaduh 60 + taun pangalaman dina penjualan siaran sareng rékayasa. Kantor pusat di Toronto, Kanada, Census Digital mangrupikeun pamimpin industri pikeun nyebarkeun distribusi sinyal, konvérsi, ngawaskeun sareng produk infrastruktur.

kira-kira MultiDyne

Kalawan leuwih 40 taun pangalaman porsi anu siaran jeung komunitas produksi video di sakuliah dunya, MultiDyne Serat optik Systems ngabalukarkeun industri dina ngamekarkeun sistem angkutan konversi sinyal pioneering jeung serat-optik basis pikeun siaran, kabel, satelit, Pasar produksi, bioskop digital, pro A / V, perusahaan, ritel, panjagaan, teleconferencing, arraignment yudisial, transportasi, pamaréntah, militér, jeung Podomoro.


AlertMe