imah » jobs » Multimedia Operasi Level 2 Rojongan Insinyur

Bubuka proyék: Multimedia Level Operasi 2 Rojongan Insinyur


AlertMe

posisi: multimedia Level operasi 2 Rojongan Insinyur
pausahaan: JPMorgan Chase
location: Jersey Kota NJ US

-

160027267

Rincian padamelan

JPMorgan Chase & Co (NYSE: JPM) mangrupakeun global teguh jasa finansial ngarah mibanda aset $ 2.6 triliun JEUNG KOPERASI di sakuliah dunya. sungut nu mangrupakeun pamimpin di bank investasi, layanan finansial pikeun pamakéna tur bisnis leutik, perbankan komérsial, pamrosésan urus finansial, sarta manajemén asset. A komponén tina Dow Jones Industrial Rata-rata, JPMorgan Chase & Co. ngagaduhan jutaan pamakéna di Amérika Serikat tur loba pang menonjol klien perusahaan, institusional tur pamaréntah di dunya di handapeun na JP Morgan jeung Chase merek. Émbaran ngeunaan JPMorgan Chase & Co. nyaéta sadia dina

www.jpmorganchase.com

Global Layanan Operasi (GSO) nyaéta jawab rojongan layanan sarta pangiriman pikeun JPMorgan Chase urang Téhnologi Global infrasturktur (GTI). Ngaliwatan na Service Global meja na infrasturktur Operasi puseur, GSO nyadiakeun global, ngagabung diagnostik sarta rojongan jasa, bari fungsi jaminan Produksi jeung Rojongan ngungkit na ngaéksekusi manajemén infrastruktur sarta rojongan prosés industri-ngarah nu dirancang pikeun ngaleutikan outages customer jeung tabrakan.

Nyadiakeun Level 2 (rojongan Advanced) pikeun sakabeh multimedia jasa (Telepresence, IPTV, Live Streaming, Digital Signage)

Ngatur & executing parobahan kompléks peuntas sejen infrastruktur & titiktungtung.

Ngagambarkeun kacida katingali jeung / atawa impacting parobahan sarta insiden atas nama Global multimedia Jasa.

prosés review sarta prosedur na ngaidentipikasi / nerapkeun kamajuan

nyiptakeun dokuméntasi pikeun prosés na prosedur

Nedunan cék Sistim proaktif pikeun mastikeun "siap-pikeun-bisnis".

Proactively ngatur escalations, tracking kajadian sarta resolusi.

Kolaborasi kalayan Téknik, Palaksanaan jeung Operasi kana nguji sarta sertifikasi sistem anyar kaasup hardware, software jeung firmware pikeun mastikeun kesiapan operasional.

Jawab watesan prioritas 1 kajadian sarta robah jandéla keur sedeng lemah sareng parobahan resiko tinggi

Ilubiung dina review jasa teknis nyaéta panggero kalawan ngical paralatan sarta mitra EUS

Nyadiakeun input pikeun ngarojong modél dokuméntasi inklusif of diagram jaringan & ngajalankeun buku

Nyumbang kana kartu skor bulanan ngalambangkeun analisis nu detil tim dianggo tur mastikeun SLA anu patepung

Point of kontak pikeun kapamimpinan senior pikeun insiden profil tinggi na parobahan multimedia lingkungan

ngawaskeun Live tina multimedia Jasa salila acara profil tinggi kayaning gedung kota jeung acara eksekutif senior sejenna.

Ngatur tiket masalah jeung nahan tim séjén akuntabel pikeun resolusi.

kualifikasi

gelar sarjana muda atawa sarimbag pangalaman

5 + taun 'rojongan infrastruktur pangalaman

ITIL kerangka pangalaman sarta aplikasi prakték pangalusna di lingkungan profésional (sertifikasi hiji tambah)

Dina pamahaman téhnologi jero data jaringan / sora / dihijikeun komunikasi garis produk

Pangalaman kalayan kreasi, review sarta manajemen teknis na prosés dokuméntasi

Pangalaman jeung sistem Manajemén Kajadian / Masalah jeung prosés

Pangalaman narjamahkeun antara leksikon teknis jeung non-teknis (ie akting salaku perantara antara daya teknis na pamaké / manajemén jeung / atawa stakeholder berpotensi non-teknis lianna

pangaweruh teknis ngeunaan multimedia produk / jasa nyaéta tambah:

video Conferencing

Cisco EX, MX, C Series na CTS titik tungtung

Cisco Systems VCS

Cisco konduktor

Cisco TelePresence server (8710 Bridges)

Cisco TMS

Cisco hasil ngahijikeun Tatar Telepon Manajer

Cisco Perdana Kolaborasi

Pamahaman ilahar dipaké standar komunikasi video / protokol: SIP, Tip, H.323

Acano

Bluejeans & jasa awan séjén

AV komponén Integrated

Creston Digital Media Platform

Creston Controllers Pro Series na surfaces

Struktur Polycom Sora

Datar Panel sarta proyéksi Alat tampilan

produk kolaborasi dewan Smart

Digital Audio Standards / Video na pakait sambungan / jenis kawat

Leyuran Digital Signage

Aplikasi Scala na Hardware (atawa sarupa)

Video Streaming jeung VOD Leyuran

Qumu Produk (atawa sarupa)

Web protokol pangiriman Streaming

téhnologi audio jeung pidio encoding

Cisco Telepresence Kandungan Server (atawa sarupa)

TV / Cable Digital Distribusi Leyuran

Vbrick atawa sarupa

pamahaman kuat ilahar dipaké komunikasi video standar / protokol

SIP

tip

H.323

pamahaman dasar téknologi sora umum sarta pakait hardware / aplikasi

pangaweruh umum standar jaringan komputer tur pakait hardware / aplikasi

pangaweruh umum tina komputasi perusahaan jeung prasarana server

Mesin maya

database SQL

aplikasi dumasar server

pangaweruh Gawe tina aplikasi perusahaan baku

produk suite Microsoft

SharePoint

Alus kaahlian layanan palanggan

kaahlian komunikasi Alus tulisan na lisan

JPMorgan Chase mangrupa kasempetan sarua jeung satuju aksi dunungan cacad / Samaun.

tugas

Operasi téhnologi

Location primér

AS-NJ-Jersey Kota-Kolek 5 - 575 Washington / 02969

organisasi

sektor korporat

jadwal

Sapanjang waktos

Type Proyék

standar

ngarobah

dinten Proyék

Brand perusahaan

JPMorgan Chase & Co.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)