imah » jobs » Spesialis Produksi Multimedia

Bubuka proyék: Multimedia Spesialis Produksi


AlertMe

Basisir 2 Basisir Survey Corporation
lokasi: Chattanooga TN US
Kahayang pikeun neuleuman téknologi anyar jeung téhnik sakumaha standar produksi video mekar. Ngayakeun, operasi jeung perawatan tina kaméra digital SLR, tinggi ...

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)