imah » jobs » Multimedia Spesialis / teknisi

Bubuka Proyék: Multimedia Spesialis / teknisi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: DIPANGGO
location: Akar OH US
Produksi - Nyadiakeun di studio sareng lokasi rekaman rekaman ceramah sareng ngabantu ku Productions video nu ngawengku karya kaméra, audio sareng cahaya ....

langkung >>


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)