imah » jobs » Multimedia Spesialis / teknisi

Bubuka Proyék: Multimedia Spesialis / teknisi


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: DIPANGGO
location: Akar OH US
Produksi - Nyadiakeun di studio sareng lokasi rekaman rekaman ceramah sareng ngabantu ku Productions video nu ngawengku karya kaméra, audio sareng cahaya ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)