imah » jobs » Music Video Director

Job Opening: Music Video Director


AlertMe

Music Video Director

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
05 / 14 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

néangan Los Angeles music video directors and/or VFX artists.

Looking for talented directors and/or VFX artists for slate of upcoming projects this year.

Please send your reels and we’ll get back to you!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!