imah » jobs » Musik Diréktur Pidéo

Bubuka proyék: Diréktur Video Musik


AlertMe

Musik Diréktur Pidéo

pausahaan
rasiah
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
05 / 14 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

néangan Los Angeles direktur video musik sareng / atanapi seniman VFX.

Milarian sutradara berbakat sareng / atanapi seniman VFX pikeun sabak proyék anu bakal datang taun ieu.

Punten kirimkeun gulungan kami sareng kami bakal uih deui!

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)