imah » diulas » MusicHouse Nelepon dina KRK Monitor kanggo Ngahasilkeun Sora-Winner Award-Grammy

MusicHouse Nelepon dina KRK Monitor kanggo Ngahasilkeun Sora-Winner Award-Grammy


AlertMe

Steve Marcantonio Gumantung dina Monitor Siri studio V urang Téknologi sareng Subwoofer 10S pikeun Proyék Ngeunaan Rébat Genre

NASHVILLE, 20 AGUSTUS 2020 - Insinyur wining Award Steve Marcantonio nami studio basis Nashville na "MusicHouse" salaku unggeuk kana konstanta anu pernah aya dina sapanjang hirupna, hiji imah anu pinuh ku musik. Gaduhan lagu anu dicampur pikeun seniman rékaman utama sapertos Kelly Clarkson, Taylor Swift, Keith Urban, Rascal Flatts, Faith Hill, Carrie Underwood, sareng Blake Shelton, pikeun namina sababaraha, Marcantonio mangrupikeun insinyur audio anu kasohor dina tempat rekaman Nashville. Pikeun nguping kajero campuranna tanpa rusak bank, Marcantonio ngan ukur ngandelkeun KRK Systems monitor studio sareng subwoofers, kalebet brand monitor V Series studio anu terkenal sareng subwoofer studio 10S Powered.

"Kuring ngawas dina volume anu handap sareng monitor KRK V4 sareng V8 duanana saé dina tingkat anu leres, anu penting pisan, sareng sub 10S ngabantosan sacara saé," saur Marcantonio. "Kuring resep monitor KRK V4 kuring langkung ti nanaon; aranjeunna nuju janten pokok di studio bumi kuring. V4s bener-bener ngeusian rohangan sareng kalangkung di handap, sareng kajelasan sareng pamisahan éta asik. KRKs mangrupikeun monitor karesep kuring kanggo dicampur sakumaha kuring terang yén aranjeunna nerjemahkeun kalayan alus, henteu aya masalah dimana kuring damel - naha di MusicHouse, The Blackbird Academy, atanapi di bumi. KRK kadua pikeun euweuh. ”

Marcantonio mendakan monitor studio KRK sareng subwoofers janten solusi anu dipercaya dina sajumlah jinis musik anu dicampur. "Salaku insinyur audio, éta sadayana ngeunaan sora," Anjeunna nambahan. "Upami kuring ngalakukeun potongan orchestral atanapi lagu rap, monitor KRK aya sora anu saé. Spéker V Series nampi nyaring sareng sakit, sareng luhur-tungtung disada saé sareng sutra. Janten upami kuring nyampur instrumen atanapi orkestra, kuring tiasa nguping sadaya hum sareng ramé di tukangeunana, anu ku kuring resep. Monitor KRK sareng subwoofers pasti jalanna hébat, henteu aya masalahna ogé. "

Dinten langkung ti kantos, seniman ngarékam nuju ka produser anu ngagaduhan kamampuan ngadamel studio ka bumi. "Nalika milih parangkat, éta penting pisan yén kuring tiasa nyabutkeun gear abdi sareng lancar didamel di lokasi anu sanés," tambah Marcantonio. "Kalayan KRK V4s kuring, abdi tiasa angkat mobile, anu mangrupakeun kauntungan anu saé pikeun aliran kerja ayeuna."

Salian karir luar biasana salaku insinyur audio, Marcantonio ngabagi pangaweruh na industri ka insinyur masa depan salaku mentor di The Blackbird Academy di Nashville. "Kemampuan monitor monitor KRK Systems nyaéta naon anu ngajadikeun aranjeunna kaluar tina kompetisi," cenah. "Kuring sok nyarioskeun murid-murid supados mastikeun yén henteu ditilik kualitas produk dumasar kana tag harga na, sareng KRK mangrupikeun conto anu sampurna. Ngan kusabab produk anu hargana henteu hartosna anjeun badé berkomprésikeun kana kualitas. Kalayan monitor KRK, anjeun tiasa gaduh anu saéna sadunya. ”

 

Ngeunaan Sistem KRK:

Salila tilu dekade pamungkas, KRK Systems, bagéan ti bagéan di Gibson Pro Audio, parantos sinonim sareng desain kualitas sareng kinerja unparalleled di dunya monitor studio, subwoofers sareng headphone. KRK nawiskeun produk-hal anu nyayogikeun kabutuhan sagala rupa studio imah sareng studio profésional henteu nganggo gaya musik atanapi aplikasi. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.krksys.com.

 

Ngeunaan Gibson:

Gibson Brands, mérek gitar paling ikonik di dunya, parantos ngawangun sora generasi musisi sareng pecinta musik di sababaraha genre langkung ti 100 taun. Didirikeun taun 1894 sareng kantor pusatna di Nashville, TN, Gibson Brands ngagaduhan warisan karajinan kelas dunya, kemitraan musik legendaris sareng épolusi produk kutang anu teu aya tandinganna sareng perusahaan alat musik. Portofolio Gibson Brands kalebet Gibson, mérek gitar nomer hiji, ogé seueur mérek musik anu paling dipikaresep sareng dikenal, kalebet Epiphone, KramerSteinberger sareng Gibson Pro Audio divisi KRK Systems. Gibson Brands didedikasikan pikeun kualitas, inovasi sareng kaunggulan anu hadé sahingga pecinta musik pikeun generasi anu bakal datang bakal teras-terasan ngalaman musik anu dibentuk ku Gibson Merek. Diajar langkung lengkep ihwal www.gibson.com tur turutan kami on Twitter, Facebook jeung Instagram.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)