imah » wartos » Howling Music Marches di Léngkah sareng USMC sareng Wunderman Thompson

Howling Music Marches di Léngkah sareng USMC sareng Wunderman Thompson


AlertMe

Howling Music basis Nashville ngahasilkeun sora "cadence ngajalankeun" pikeun kampanye unggul pangajén ADDY ngagungkeun Marinir 244th ulang.

NASHVILLE - Kelautan Kelautan nandaan 244 nath ulang taun dina cara selebriti kalayan sékrési kampanye iklan nampilkeun "ulang taun" anu munggaran "ulang taun" ngajalankeun cadence. Ditampa ku lembaga Atlanta Wunderman Thompson sareng nampilkeun soundtrack anu diwangun sareng dirékam ku Howling Music, Nashville. Kampanye éta, dipuseurkeun kana pasukan ti mayit Parris Island, Karolina Kidul ngalaksanakeun panggero-résponasi berintegrasi nalika latihan jarak-deukeut, meunang opat Penghargaan Perunggu pikeun Musik di Atlanta Ad Club's 2020 Amérika Advertising Awards kompetisi.

Ditulis ku tim kreatif Wunderman Thompson, korén na ngaleungitkeun sajarah sareng tradisi Marinir. Visual silih ganti antara prajurit martsa sareng tembakan latihan anu parah, sareng péreman bal taunan. Perencanaan ditungtungan ku refrain, "Old breed breed anyar, caket sareng jauh ... wilujeng tepang taun dimana waé anjeun."

Howling Music ditugaskeun sareng ngarékam kadén langsung dina pangkalan data sareng sababaraha kelompok prajurit anu aktip-tugas. "Korps hoyong anu khusus pisan," saur pangadeg Howling Music sareng komposer David Grow. "Éta kedah otentik sareng éta kedah dirékam kalayan leres, sanaos tangtangan téknis, ku kituna kami tiasa ngupingkeun sora na raos ogé."

Tim rekaman kalebet sutradara kreatif Howling Music Ryan Claus sareng insinyur rékaman Brook Sutton ti The Studio, Nashville. Gawe bareng sareng awak video, pasangan éta ngagunakeun rig dirarancang khusus sareng langkung belasan mikrofon khusus pikeun moto sora sareng suku prajurit nalika ngalaksanakeun kadanan dina sababaraha lokasi di sabudeureun dasarna. "Kami nyetél dina poék sareng mimiti némbak di panonpoé panonpoé," émut Claus. "Korps disusun kanggo nutup jalan sareng zona anu teu ngapung pikeun ngirangan polusi bising. Pikeun nembak kritis, urang nyetél dina gerbong golf sareng digulung di gigireun pasukan nalika aranjeunna diarak. "

Balik deui di studio na di Nashville, Howling Music ngaliwat prosés anu séhat pikeun nyunting bit tina hasil rekaman anu béda ti sagala rupa kelompok tentara kana lagu anu mulus. "Kami nerapkeun modulasi sareng ngadamel pangaluyuan alit kanggo nyetak sareng tempo pikeun nyocogkeun sadayana," jelas Claus. Salaku tambahan, undakan anu dirékam dina sesi Foley sareng elemen desain sora anu dicampur sareng rékaman langsung. "Kami nuduhkeun sadayana ngan sakedik pikeun masihan éta wirahma anu ajeg sareng ngajantenkeun langkung seueur musik."

Pungkasan, 4:10 pidéo diulas dina saluran YouTube Marin jeung YouTube. "Hatur nuhun kana hasil rekaman ahli Ryan sareng Brook, kami tiasa nyayogikeun tim kreatif Wunderman Thompson kalayan seueur pilihan anu hébat," saur Grow. "Sababaraha komposer urang ogé nyumbang kana lagu éta. Ieu usaha kolaborasi anu leres. ”

Credits kanggo Wunderman Thompson angkat ka sutradara kreatif Alan Whitley, panulis naskah Matt Covington sareng James McAlister, sutradara seni Carlton Adams, pangropéa / videographer Stacey Amos, diréktur kreatif dikaitkeun Andrea Overstreet, produser Nancy Landesberg sareng Rhett Kearsley, produsén eksekutif Jane Jacobson, eksekutif eksekutif senior Payton Fritch, sareng pengawas akun Melissa Conner.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.howlingmusic.com


AlertMe