imah » wartos » Universal Produksi Musik jeung Killer lagu Rakan kalawan Abbey Road Studios pikeun ngjalankeun Groundbreaking Produksi Musik Katalog "Abbey Road Masters"

Universal Produksi Musik jeung Killer lagu Rakan kalawan Abbey Road Studios pikeun ngjalankeun Groundbreaking Produksi Musik Katalog "Abbey Road Masters"


AlertMe

musik aslina dirékam sarta curated di dunya-kawentar London studio

panta Monica - Universal Produksi Musik jeung parusahaan adina Arék killer, Dua merek musik produksi ngarah di dunya, geus partnered kalawan Abbey Road Studios pikeun ngjalankeun a katalog musik produksi anyar, Abbey Road Masters.

Abbey Road Masters bakal nyieun sarta milah musik aslina, sakabéh nu bakal dirékam, campur jeung mastered di iconic Abbey Road Studios tur taat kana studio standar rekaman exceptionally tinggi. The sabak awal Kaluaran kaasup Indie soundtrack, Score kontémporér, Pop Alternatif voices, Indie Rock schwa, The Implengan orchestra sarta Piano Cinematic.

Kabéh lagu nu sadia geura keur lisénsi éksklusif ngaliwatan Arék killer di AS jeung Kanada tur Universal Produksi Musik dina sesa dunya.

"Kami leumpang di footsteps tina sagala rekaman hébat sarta soundtracks dihasilkeun di Abbey Road sarta komitmen ka kualitas istiméwa musik nu mangrupa standar di dieu," ceuk Ross Sellwood anu overseeing proyek Abbey Road Masters ngaliwatan peran minangka Ngatur Diréktur Universal Globe urang soundtrack & Score division.

"Abbey Road téh sinonim jeung musik anu luar biasa. Ross sarta timnya geus nyieun hiji konsep endah tur dieksekusi eta brilliantly, "ceuk Michael Sammis, Présidén Universal Publishing Produksi Musik Di sakuliah dunya. "Kami thrilled bisa gawé bareng aranjeunna dina kurban musik sabenerna unik ieu sareng delivering musik rongkah ieu klien urang."

Kalawan rekaman hirup di haté sadaya Kaluaran anak, Abbey Road Masters geus ngajalin hubungan jeung komposer luhur, musisi jeung seniman kaasup-unggul pangajén pilem jeung televisi Britania komposer Michael Harga (Sherlock), Rob Lane (John Adams), Samuel Sim (Emma) na Christian Henson (hideung Pupusna), Barengan Kujang indie Britania Andy Bell (Numpak / Oasis) Jeung Tom Furse (The Horrors).

"Nyieun musik beredar pikeun pilem jeung televisi anu sapertos bagian penting tina carita Abbey Road sarta kami delighted bisa gawé bareng Ross pikeun ngamekarkeun katalog Abbey Road Masters kalawan komitmen urang dibagikeun ka kaaslian jeung kualitas," ceuk Isabel Garvey, Ngatur Diréktur , Abbey Road Studios.

"Urang kudu bakat frontline endah, tapi urang ogé boga komitmen A & Sunda kuat pikeun nyungsi jeung ngamekarkeun pamanggihan anyar," nyatet Sellwood. "Urang ningali potensi di seniman generasi saterusna sarta masihan aranjeunna aksés ka ieu studio endah, insinyur sarta pamaén, sarta biasa hasilna musik anu luar biasa tur inovatif pikeun gambar".

Abbey Road Masters boga aksés ka sakabéh fasilitas rekaman Abbey Road Studios '. Studio Hiji, di dunya studio rékaman Tujuan-diwangun pangbadagna, éta imah musisi 75 leuwih dua poé pikeun ngarekam tina The Implengan orchestra Album. albeum séjén anu dirékam dina legendaris Studio Dua na Tilu, situs rekaman bersejarah ku Beatles jeung Xuping Floyd na Kaluaran panganyarna ku Brockhampton, Lady Gaga na The 1975.

"Urang dianggo ku studio 'di-imah insinyur, anu dipimilik ku pangalusna di dunya," ceuk Sellwood. "Urang kudu unggal jenis ti gear rekaman di fingertips urang, kaasup kumpulan mikropon vintage, hiji Asép Sunandar Sunarya vast gear outboard aslina sarta motong-ujung téhnologi digital. Kami ngarekam musik hébat dina cara pangalusna mungkin sarta kami geus bener bungah ngeunaan lalaki eta kaluar aya kana pilem, TV na creatives iklan. "

Abbey Road Masters geus réngsé bahan rekaman pikeun genep albeum salajengna nu dumasar kana téma kaasup synths vintage na ensembles string, sampling sarta remixing pamaén hirup, badag skala cinematic rekaman indie jeung nutup-up akustik - bisa dirilis dina 2019.

Dengekeun didieu (AS jeung Kanada): www.killertracks.com/abberyroadmasters

Dengekeun didieu (Dunya luar Amérika Kalér):

www.universalproductionmusic.com/en-row/campaigns/abbey-road-masters

Ngeunaan Universal Produksi Musik

Universal Produksi Musik, division tina Universal Music Publishing Grup tur universal Musik Grup, nyaeta ngarah parusahaan musik produksi di dunya. Imah ka katalog-unggul pangajén Manjang sadayana genres, moods, émosi jeung jenis proyék, UPPM nyiptakeun, ngahasilkeun jeung lisensi musik keur dipake dina pilem, tivi, iklan, siaran jeung média séjén.

kira-kira Arék killer

Arék killer mangrupa pamimpin industri dina musik produksi sarta sumber global pikeun musik pre-diberesihan keur pilem, tivi, iklan jeung média interaktif. Kalawan leuwih ti 3,100 albeum aktif ti 40 perpustakaan global, anu Arék killer katalog ngawengku unggal genre jeun pitur karya aslina ti sababaraha komposer paling inovatif industri musik urang, seniman jeung produser. The katalog premium geus terus ditingkatkeun ku rekaman ekslusif jeung apdet musik anyar. Friendly, rojongan pangaweruh téh salawasna sadia ngaliwatan tim dedicated of spesialis pilarian musik sarta ahli lisénsi. Lamun urusan musik, ngandelkeun para ahli musik produksi di Arék killer.

Ngeunaan Abbey Road Studios

Abbey Road Studios teh studio rékaman kawentar di dunya sarta ikon musik global. The Studios mangrupakeun pusat tina inovasi pikeun téhnik ngarekam, téhnologi audio, sarta sagalana dihubungkeun jeung geus kaliwat, ayeuna jeung kahareup ngembangkeun musik. Imah keur rekaman Landmark countless sarta kamajuan pioneering dina téhnologi ngarekam, komplek studio legendaris ngabogaan sajarah fenomenal Manjang leuwih 87 taun, ngawengku karya sohor ku loba seniman rekaman nu kawentar di dunya kaasup The Beatles, madang + Mesin The, Xuping Floyd, Kanye Kulon, Ed Sheeran, Oasis, Anang Smith, Lady Gaga, The 1975, Brockhampton na Adele. skor pilem dirékam di Abbey Road Studios ngawengku Gusti The Cingcin trilogy, anu Harry Potter film, anu Oscar unggul grapitasi jeung Bentuk Cai, ditambah hideung Panther jeung sarta multi pangajén unggul bentuk Cai. Manggihan deui di www.abbeyroad.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!