imah » wartos » Stephen Arnold Music Nyinar di Penghargaan Broadcast Production sareng Empat Wins

Stephen Arnold Music Nyinar di Penghargaan Broadcast Production sareng Empat Wins


AlertMe

DALLAS— Stephen Arnold Music sumping saé dina NewscastStudio's Production Production Awards taunan, ngempelkeun opat penghargaan - kalebet Best Use Use of Music pikeun CNN America's Choice Debate “Super Open”, skor musik tilu-aksi anu lengkep. Penghormatan anu sanés sumping pikeun karya studio pikeun Jaringan Televisi Global China (CGTN), Stasion Televisi Scripps sareng WDAF / FOX 4 Kansas City.

Ayeuna dina taun ka-11 na, Broadcast Production Awards ngahargaan kréatif dina siaran sareng streaming média di sababaraha rupa format, kalebet produksi sareng set desainer, desainer grafik gerak, komposer sareng insinyur produk. Honoures séjén kaasup CCTV, CNN, Néglasari Olahraga sareng Langit Berita.

Stephen Arnold Music "Super Open" dianggo dina bubuka debat présidén CNN urang Démokratik. Skor orkestra anu mantap néwak drama sareng suasana antipipatori acara ngalangkungan campuran tarompét, trombon, tanduk Perancis, senar sareng perkusi.

"Tingali Bédana," promo pikeun CGTN, dimeunangkeun pikeun Promosi Musik Kanggo Promosi. Bagian tina kampanye gambar anu multifaceted, sapotong 60 detik anu nguatkeun komunikasi ku lebar sareng wengkuan liputan warta internasional CGTN.

Stephen Arnold Music ogé kéngingkeun penghargaan pikeun Custom Music pikeun Téma / Skor pikeun pakét musik khusus anu dikarang pikeun grup Televisi Lokal Scripps kanggo ngiringan desain ulang grafis sareng rébrand berita sacara umum. Paketna ngagaduhan sababaraha instrumen akustik langsung, kalebet biola, viola, cello, bass akustik, perkusi akustik, piano sareng mallét.

Tungtungna, promo "This Is My KC" kanggo WDAF ngahormatan dina kategori Kampanye Gambar. Dihasilkeun pikeun nandaan stasiun 70anth pangeling-eling, tempatna ngagaduhan lagu pop alternatip aslina anu ngagungkeun hubungan jero WDAF ka komunitasna.

Kredit Stephen Arnold Music kalebet Stephen Arnold, Présidén; Chad Cook, VP Kreatif / Produser Eksekutif; Paul West, Insinyur Audio; Jesus Garcia, Pimpinan Redaksi / Pos Produksi; Loray Clay, Kreatif / Pos Produksi; Whitney Arnold, Kreatif / Pos Produksi; Harga Mack, Pengatur / Co-Composer (CNN "Super Open" sareng CGTN "Tingali Bédana"); Greg Barnhill, Produser / Co-Composer (WDAF "Ieu KC Kuring"); sareng Greg Bieck, Pengatur / Programmer (WDAF "Ieu KC Kuring").

Sks tambahan:

  • CNN "Super Open": Robert Hunter, Produser Senior sareng Eric Sherling, Produser Eksekutif.
  • CGTN "Tingali Béda": Stefan Mueller, Produser Eksekutif (Flint Skallen); Martin Kett, Diréktur Kreatif (Kacilakaan Sampurna).
  • Scripts: Jodi George, VP Kreatif; Ashley Harriman, Direktur Pengembangan Pamirsa; Richard Eller (WTVF), VP Kreatif sareng Pemasaran; Brent Chapin (KMGH), VP Kreatif sareng Pemasaran.
  • WDAF "Ieu KC My": Danielle Ray, VP Creative / Produser Eksekutif; Dan Horner, Manajer Promosi / Produser.

Ngeunaan Stephen Arnold Musik:
Sering disebut salaku komposer anu paling terkenal, teu dikenal di dunya, kreativitas Stephen Arnold Music dialaman unggal dinten di langkung ti 500 juta bumi di saalam dunya. Dumasar di Dallas, Texas, kalayan studio tambahan di Santa Fe, New Mexico, Pimpinan Dunya Dina Sonic Branding® ngagaduhan langkung ti 25 taun kasuksésan dina nganteurkeun musik anu pangpentingna, anu nangtoskeun anu ngabédakeun jaringan siaran luhur, saluran kabel, stasiun televisi, toko média digital, perusahaan produksi, korporasi sareng agénsi iklan. Kalayan sababaraha Emmy, Addys sareng Promax Golds kana kiriditna, pendekatan khusus Stephen Arnold Music sareng komitmen kana kakuatan mérek sonic, produksi canggih sareng layanan palanggan anu tiada tara mangrupikeun inti tina janjina. Stephen Arnold Music tetep netepkeun palang kréatip dina lanskap kontén anu kalapa kompetitif. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.stephenarnoldmusic.com


AlertMe