imah » jobs » Audio Insinyur / Musician

Bubuka proyék: Audio Insinyur / Musician


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Harta Studio, Inc.
location: Irvine CA US
Papanggih deadlines produksi ketang. Kedah bogoh ka barudak buku, lagu, pilem, jeung video. Ngamekarkeun ideu pikeun video sareng lagu jeung nulis outlines na lirik ....

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!