imah » wartos » Némbongan TV Nyadiakeun Video Pangiriman Solusi pikeun Systems wasit Video Bantuan (VAR)
The kiper soccer di Gerbang jumping mun catching bola. Collage. Konsep iklan maén bal soccer

Némbongan TV Nyadiakeun Video Pangiriman Solusi pikeun Systems wasit Video Bantuan (VAR)


AlertMe

Némbongan TV, a panyadia anjog sahiji solusi pikeun kontribusi video, distribusi sarta streaming, geus deployed low Tumbu kontribusi latency pikeun sistem Video Asisten Wasit (VAR) dina leagues bal luhur di Éropa sarta Asia, strengthening posisi na salaku ngajual pikaresep kanggo aplikasi ieu . Salila acara olahraga broadcasted, footage video tina hiji kajadian keur reviewed ku VAR, anu lajeng advises wasit dina naon video nu geus némbongkeun supados hiji, kaputusan leuwih akurat dina éta-titik bisa dijieun. Pikeun bal, ieu ilaharna Bulan ti nyetak muterkeun / tujuan, hukuman, kartu beureum sarta identitas salah kaprah, sarta boga fungsi minangka hiji alat ditambahkeun kana relook di muter atanapi kajadian pikeun mastikeun nu panggero bener dijieun dina lapangan.

X20 kontribusi Tumbu némbongan TV ayeuna deployed di vans OB, dimana a chassis X20 tunggal ngodekuen leuwih ti 20 sinyal jeung latency low saméméh keur encapsulated kana IP na dikirim ka kamar operasi video (VOR). Di situs panarimaan, sistem X20 decodes sinyal pikeun analisis salajengna. Sababaraha sinyal ieu lajeng disandikeun di chassis sarua jeung dikirim deui ka vans OB.

"Kami pohara reueus janten delivering solusi kalawan ciri unik anu ulang watesan pangiriman video dina ruas kontribusi," nyebutkeun Sergio Renteria, Diréktur Penjualan di Kaciri TV. "Multi-kaméra video alignment, sababaraha codec sarta format rojongan, sarta rupa-rupa euyeub ngeunaan asupan jeung kaluaran interfaces ngaktipkeun klien kami pikeun nyugemakeun sababaraha sarat, kayaning kiriman jasa UHD na transisi ka IP workflows, sakabéh nu boga hiji paménta ngaronjatkeun di nu taun datang. "

The X20, bagian tina Kaciri garis X-Series TV nu ngawengku X10 na X20, ngarojong "lightweight" intra-CODEC (JPEG2000 & Tico) ogé AVC na HEVC. modul pilihan pikeun narima video dikomprés atanapi uncompressed ti IP atawa SDI (optik jeung listrik) anu gampang sadia. Kalawan backplane latency kurang ti 1ms, applicability universal pikeun aplikasi vidéo ampir wae ieu ensured, sakumaha anu palaksanaan duanana standar video IP ayeuna jeung engke, kaasup VSF-TR03, VSF-TR04 na SMPTE2110.

Némbongan X20 TV téh idéal pikeun VAR sakumaha eta fulfills sarat kacida nungtut pikeun aplikasi ieu. Kalayan kurban unik miboga kapadetan channel jeung kamampuhna ngagabungkeun encoding jeung decoding tina sababaraha format kontribusi dina chassis sarua, X-Series delivers kualitas video unggulan dina arsitektur kaleuleuwihan pikeun mastikeun kasadiaan pangluhurna. Kabutuhan video kualitas luhur kalawan latency low nyaeta krusial keur wasit pikeun pariksa nelepon dijieun dina lapangan. Jeung X-Series, eusi bisa dikirim kana monitor wasit geuwat handap newak sahingga aranjeunna sangkan sauran katuhu, tur moal tahan nepi muter kaulinan.

Némbongan urang garis X-Series mangrupakeun-kapasitas tinggi, ultra-low platform latency dirancang alamat tantangan panganyarna nyanghareup pasar distribusi jeung kontribusina. Salian VAR, anu X-Series mangrupa platform apt pikeun sakabéh acara hirup broadcasted, utamana ku beuki deployment jaringan IP--speed ultra tinggi dina sagala widang siaran.

ngeunaan Kaciri

Dumasar dina Oslo, Norwégia, muncul ieu dedicated ka ngarancang jeung ngahasilkeun solusi kelas dunya pikeun kiriman jasa video profésional. misi nyaeta pikeun nganteurkeun produk unik nu muka nepi kasempetan anyar pikeun komunikasi video. appeartv.com


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!