imah » wartos » Némbongan TV Showcases nu Platform X-Series Jeung fungsi Anyar di NAB 2019

Némbongan TV Showcases nu Platform X-Series Jeung fungsi Anyar di NAB 2019


AlertMe

Las Vegas, April 8, 2019 - némbongan TV, Mangrupa panyadia global ngarah tina hareup generasi platform processing video pikeun siaran na streaming kualitas luhur video, ieu showcasing apdet ka-kapasitas tinggi na, ultra-low latency X-Series platform di NAB (Booth SU7910). The X10 na X20 salajengna ngarojong siaran video digital satelit (DVB-S2x) sistem jeung digital satelit warta gathering (DSNG) kalawan modulator S2x kontribusi anyar sarta demodulator. Di NAB, Kaciri TV ogé bakal nyorot kumaha platform X20 na geus kabukti dipercaya jeung efisien keur latency low video ditulungan wasit (VAR) aplikasi.

Apdet kana X-Series Platform

The X-Series (X10 / X20) nawarkeun spéktrum lengkep CODEC encoding, tur mantuan siaran ngadopsi lobana mangpaat tina hiji operasi IP-centric di timeframe sorangan jeung ku kesederhanaan ekstrim. platform nu kiwari ciri hiji S2x kontribusi modulator nu ngarojong DVB-S2x DSNG na propil jasa profésional. modulator ngabogaan hiji input RF nu bisa disambungkeun ka transponder cadangan, anu tiasa lajeng jadi routed ka output utama dina hal anu gagal hardware dina transponder utama. The X10 na X20 tiasa kaluaran dua transponders featuring switchable L-band atawa frékuénsi panengah (IF) kalawan 72 Mbaud rubakpita.

Sajaba modulator anyar, nu X-Series ogé bakal Fitur desain hardware anyar keur na DVB-S2x kontribusi demodulator, hiji platform canggih nu ngarojong kana profil DVB-S2x DSNG. Bisa demodulate opat transponders ti opat inputs RF jeung nepi ka 64 MBaud rubakpita. BISS-1 na dibereskeun-konci descrambling AES-128 anu study kana boh modulator na demodulator.

Video Bantuan wasit (VAR) Solusi Sumbangan Latency Low

Némbongan X20 TV téh idéal pikeun VAR sakumaha eta fulfills sarat kacida nungtut pikeun aplikasi ieu. Kalayan kurban unik miboga kapadetan channel jeung kamampuhna ngagabungkeun encoding jeung decoding tina sababaraha format kontribusi dina chassis sarua, X-Series delivers kualitas video unggulan dina arsitektur kaleuleuwihan pikeun mastikeun kasadiaan pangluhurna. Kabutuhan video kualitas luhur kalawan latency low nyaeta krusial keur wasit pikeun pariksa nelepon dijieun dina lapangan. Jeung X-Series, eusi bisa dikirim kana monitor wasit geuwat handap newak sahingga aranjeunna sangkan sauran katuhu, tur moal tahan nepi muter kaulinan.

Némbongan urang X20 kontribusi Tumbu ayeuna keur deployed di vans OB nu ngawengku leagues bal luhur di Éropa sarta Asia. A chassis X20 tunggal ngodekuen leuwih ti sinyal 20 kalawan latency low saméméh keur encapsulated kana IP na dikirim ka kamar operasi video (VOR). Di situs panarimaan, sistem X20 decodes sinyal pikeun analisis salajengna. Sababaraha sinyal ieu lajeng disandikeun di chassis sarua jeung dikirim deui ka vans OB. solusi VAR Ieu ogé bakal datang-proofed, pikeun UHD, SDI leuwih IP, sarta leuwih, sarta bisa diadaptasi ka kabutuhan husus customer urang.

ngeunaan Kaciri

Dumasar dina Oslo, Norwégia, muncul ieu dedicated ka ngarancang jeung ngahasilkeun solusi kelas dunya pikeun kiriman jasa video profésional. misi nyéta pikeun nganteurkeun produk unik nu muka nepi kasempetan anyar pikeun komunikasi video.
www.appeartv.com


AlertMe