imah » Lahirna eusi » Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System

Ieu Leuwih alus kalawan Barco - Kawas E2 presentasi System


AlertMe

Lamun anjeun butuh kadali presentasi pamungkas, kasampak aya salajengna ti Barco na E2 na presentasi System. The scalable jeung modular arsitéktur Sistim delivers 12 bit / warna (36 bit / piksel) kalawan 1-pigura latency processing keur sumber kutang. The E2 geus dieusian ku fitur sarta fungsi diperlukeun pikeun control presentasi lengkep. Na Kartu input 6G SDI boga panyambungna 4x BNC nu ngarojong nu 6G SDI - sampurna pikeun manuver-rubakpita tinggi. The Acara Master Software anu GUI basis pikeun Konfigurasi sarta control simplistic aplikasi - malah API na keur sahingga programming interface pamaké custom.

E2 katuhu 01 jpgNgarojong input 4K asli na output sarta dirancang hususna keur industri acara live, anu Barco E2 presentasi System ieu nyababkeun dirancang ku chassis baja pikeun hirup di jalan. Kalayan kartu modular sarta dual suplai kakuatan kaleuleuwihan marengan faktor formulir ci miboga ukur opat unit rak, sahingga gampang ka kapal tur masang, desain modular na ngamungkinkeun pamaké kamampuhan pikeun saukur nambahan hiji input atawa output kartu anyar pikeun fitur hareup. Kantos diusahakeun pindah komponén di sawah? modularity E2 urang ensures serviceability gampang, upami na nalika Kaayaan langka merlukeun éta, kusabab pamaké bisa gancang swap input husus atanapi kartu kaluaran dina kasus karuksakan, tanpa needing ka kapal atawa ngaganti sakabéh kotak.

Paduli naha nu nuju ngagunakeun inputs asli atanapi diskalakeun nu E2 urang, dua panyambungna atanapi opat, sistem HDCP-patuh ieu manages eta ALL - inputs 28 na 14 outputs (dalapan PGM, dua Multi-panempo na opat diskalakeun outputs Aux) méré E2 sistim kakuatan pikeun nganteurkeun kontrol acara pinuh, kaasup dalapan mixers PIP bebas sarta Multiviewer dedicated. Kusabab design chassis linkable anak, E2 bisa kalayan gampang dilegakeun saluareun dalapan outputs ieu - tanpa ngabogaan pikeun nambahkeun processing éksternal tambahan sarta routing ka ngadistribusikaeun sinyal! Lamun anu teu cukup, inputs sarta lapisan ogé bisa diperpanjang, ramping-up kapasitas manajemén -na pikeun nyampur nepi ka projectors 32 4K!

Ieu astounding mun nyadar yén 90% tina acara di dunya bisa dikawasa ku prosesor E2 tunggal! Jeung lamun ngagunakeun tumbu ékspansi E2 sarta linking nu prosesor babarengan ngabentuk sistem nu leuwih gede, nu sejenna 10% bisa junun!

Salah sahiji fitur greatest ngeunaan E2 éta éta hareup-buktina. Kusabab tina kartu I / O modular, sakumaha interfaces sinyal anyar jeung / atawa kartu kalawan fitur anyar muncul, anu E2 accommodates! Lamun anjeun nyieun hiji investasi di misalna hiji controller manajemén acara rupa, rék terang yen pameseran Anjeun baris nyadiakeun Anjeun sareng longtime hqdefaultmake. Tur éta duanana rusiah sarta kakawasaan hareup-proofing. Gandeng ku expandability E2 urang, ieu sistem anu bakal nanganan sakabéh kaperluan manajemén anjeun taun datang.

Naha kuring nyebut acara software Master? Ieu gampang ngagunakeun GUI ngamungkinkeun pamaké pikeun gampang program sareng setelan robah tina E2 ti boh mangrupa PC atanapi Mac (kusabab design cross-platform na) via konéksi Ethernet. Konfigurasi, programming, menata fungsi sistem na netepkeun-up nu Multiviewer téh basajan, sukur mun pendekatan lengkah-demi-hambalan disadiakeun ku program éta sorangan. Komo, E2 téh jadi serbaguna nu bakal bisa minuhan komo wildest tina tungtutan kreatif gancang sarta effortlessly!

Barco geus direkayasa sistem manajemen layar groundbreaking 4K teu ukur excelling dina kualitas gambar luhur I / O dénsitas expandability na durability, bari ogé nyadiakeun opat kali salaku loba jéntré sakumaha 1080p Full HD sarta méré tékstur gede tur imagery seukeut. Unit ieu dijieun pikeun aplikasi handap: rental jeung pementasan, touring, studio siaran, simulasi, sarta luhur-tungtung tempat perusahaan. Desain lugas na nyadiakeun kinerja unmatched sarta mangrupakeun pelesir ka gawekeun.


Fitur konci dina nutshell hiji:

  • 28 inputs, 14 outputs
  • dedicated Multiviewer
  • Opat outputs Aux diskalakeun
  • skala 4K
  • Unggal I / O kartu ngarojong 4K
  • Dalapan mixers PIP bebas
  • HDCP 1.4 patuh
  • EDID 1.3 patuh
  • Live pituin mixers tukang resolusi per tujuan
  • cooling hawa hareup-to-balik kapaksa
  • Dual suplai kakuatan kaleuleuwihan
  • kartu widang-installable
  • Ékspansi via kartu link terpadu
  • -To-pamakéan gampang kontrol GUI
  • rojongan blending lega
  • Seamless AUX switching
  • desain Roadworthy

Saatos gawé bareng E2, Anjeun bakal heran kumaha anjeun kantos ngagaduhan sapanjang tanpa eta! versatility na ampir saluareun ukuran, jeung betah kalayan nu eta ngoperasikeun bakal ninggalkeun maneh jadi teu bisa ngomong. Saatos gawé bareng heran ieu, anjeun, teuing, bakal kenal yén éta hadé kalawan Barco.

ngeunaan Barco

Barco, hiji parusahaan téhnologi global, desain tur tumuwuh produk visualisasi networked pikeun pasar Hiburan, perusahaan na Podomoro. Barco didirikan dina Poperinge, Bélgia ku Lucien De Puydt di 1934. Pausahaan husus dina assembly of pindang jeung bagian ti Amérika Sarikat. Ngaran "Belgian Amérika Radio Corporation" atanapi BARCO dipikagaduh ti beginnings mimiti parusahaan. Dinten, Barco boga fasilitas sorangan pikeun Penjualan & Marketing, Rojongan Palanggan, R & D na Manufaktur di Eropa, Amerika Utara jeung APAC. Barco (NYSE Euronext Brussel: BAR) aktip dina leuwih ti nagara 90 kalawan karyawan 3,250 di sakuliah dunya. Barco dipasang jualan 1.051 milyar euro dina 2014. Pariksa garis sakabéh produk maranéhanana di: www.barco.com/en/.


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)