imah » wartos » NAB 2014: alamat nu 4K Kandungan Gap

NAB 2014: alamat nu 4K Kandungan Gap


AlertMe

Tempo dina Scoop.it - Siaran Darso Magazine, Daily Edition

NAB 2014: Alamat kana 4K Content Gap. Aya ogé bakal grafik 4K sareng susunan maya (tina ChyronHego, Orad, piksel daya jeung Vizrt), ogé routers 4K sarta téknologi distribusi sinyal (kobalt Digital, Evertz, Jukut jukut sareng ...
Tempo dina www.tvtechnology.com


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)