imah » wartos » NAB 2015: Digital Nirvana na Nexidia Nyadiakeun Integrated caption Quality Ngalaporkeun Solusi

NAB 2015: Digital Nirvana na Nexidia Nyadiakeun Integrated caption Quality Ngalaporkeun Solusi


AlertMe

Tasikmalaya, CA - digital Nirvana, pamekar platform manajemén média pikeun nyiptakeun kontén, néwak sareng pangiriman, parantos ngumumkeun hiji integrasi sareng Nexidia Illuminate, platform analisis média, ngamungkinkeun palaporan kualitas patuh kualitas sareng perangkat lunak realignment. FCC ngajukeun yén kapsyen pikeun cacad pamariksaan kedah akurat, lengkep sareng seger sareng pidéo anu saluyu.

digital NirvanaPlatform 's nyewakeun pemantauan caption, patuh sareng sinkronisasi Platformfeatures Media Manajemén, ogé kamampuan pematuhan vidéo kana perangkat lunak Nexidia's Illuminate. Solusi digabungkeun bakal masihan ngalaporkeun langsung sareng komprehensif ngeunaan caption sareng pamatuhan déskripsi videoMedia Manajemén Platform sareng aktipkeun para pangguna ningali video dina garis waktu ka arah anu jelas-jelas dimana kapsyen tempat henteu patuh.

"Ku nyayogikeun pidéo liwat parangkat lunak Nexidia's Illuminate ngajalankeun dina platform kami, kami nyayogikeun pendekatan terpadu anu ngoténsifikasi monitoring patuh sareng ngahijikeun prosés ngalaporkeun," saur Hiren Hindocha, digital Nirvana'S Co-Pendiri, Présidén, sareng CEO. "Éta nyiptakeun prosés ngajaga pamatosan caption langkung sederhana ogé kurang nyéépkeun waktos sareng biaya langkung efisien dibandingkeun cek bahan manual."

digital NirvanaPlatform manajemén média nyayogikeun pangatur saderhana pikeun moto eusi tina sababaraha sumber sareng nyebarkeunana kana platform digital - sakumna ngawaskeun pidio sareng audio pikeun kualitas sareng patuh. Ngaliwatan integrasi, klip otomatis dikaluarkeun tina digital Nirvana Platform Manajemén Media nganggo informasi caption anu leres.

"Salaku caption sareng pamatuhan pedaran pidéo, caption warta langsung biasana lima dugi lima belas detik teu nyingkirkeun," écés Drew Lanham, wakil presiden senior sareng manajer umum, Divisi Nexidia Media and Entertainment. "Nalika nyebarkeun klip online, kapsyen anu leres nyaéta kritik. Upami caption dina klip 30-detik teu nyingkirkeun sakedik lima detik, panempo langsung notifikasi ieu, nyababkeun pangalaman pangguna anu goréng.
Nyerang tiasa pinuh ngajadikeun otomatis sinkronisasi tina katutup katutup sareng eusi anu aya dina digital Nirvana platform.

Integrasi digital Nirvana's Media Manajemén Platform sareng Nexidia's Illuminate software tiasa ningali pikeun mimiti dina 2015 NAB Pintonan dina April di Las Vegas. digital Nirvana baris némbongkeun dina NAB Booth #SU8813.
Versi panganyarna tina digital NirvanaPlatform Manajemén Media, Vérsi 2.0, ngalebetkeun fungsi medarkeun média sosial, undeuran mesin virtual, sareng pemantauan sareng program radio.

ngeunaan Nexidia
Nexidia teh audio jeung pilarian video parusahaan jeung téknologi dipaténkeun sarta aplikasi narabas éta nyieun gancang jeung gampang pikeun konsumén mangtaun wawasan anyar, naekeun kauntungan kalapa, sarta monetize jilid badag aset audio jeung video ti hiburan, olahraga, warta, atikan, perusahaan, pamaréntah, finansial, imah ibadah, sarta nirlaba organisasi. Inpo leuwih mangrupa sadia dina www.nexidia.tv.

kira-kira digital Nirvana
Kusabab 1996, digital Nirvana boga acan empowering konsumén jeung téknologi manajemén pangaweruh inovatif. Ku media ngagabungkeun jeung kaahlian téhnologi digital, digital Nirvana ngamungkinkeun pikeun organisasi pikeun streamline operasi sarta mangtaun kaunggulan kalapa kalawan produk jeung layanan canggih kurban. A portopolio jasa komprehensif ngawengku ngawaskeun média jeung analisis, intelegensi pasar na analytics, sarta jasa manajemén learning. digital Nirvana ieu kantor pusatna di Fremont, California jeung kantor di Cimahi jeung Coimbatore, India.

www.digital-nirvana.com


AlertMe