imah » wartos » NAB 2016: EditShare Aliran Media asset Manajemén Platform boasts Anyar Pakakas Jauh Edit na Sorangan Produksi Multisite kalawan Rojongan Advanced 4K

NAB 2016: EditShare Aliran Media asset Manajemén Platform boasts Anyar Pakakas Jauh Edit na Sorangan Produksi Multisite kalawan Rojongan Advanced 4K


AlertMe

Boston, MA - April 12, 2016 - EditShare, Pamingpin téhnologi di gudang jeung média solusi manajemen dibagikeun calakan, ieu demonstrating kumaha pelepasan panganyarna tina EditShare Aliran, platform manajemén média unggulan (MAM), nyayogikeun fasilitas anu aman sareng tiasa dipercaya ku lingkungan 'Private Cloud' pikeun ngagampangkeun alur kerja sareng multisite di NAB 2016 (stan SL9716). Salian ramping kanggo gaya anyar Tiupan hawa antarmuka basis wéb sareng Apple ProRes anyar sareng karanjingan rojongan codec proxy, anu canggih EditShare Ngalir manajemén asset suite ngawengku hiji aplikasi na rohangan ngédit jauh anyar groundbreaking, aliran Story, ditampilkeun pikeun kahiji kalina di NAB. "Nalika kaamanan, ongkos sareng masalah lebar banding sering nyusun solusi awan anu teu diarah pikeun seueur produk, EditShare 'Awan swasta' AirFlow ngamungkinkeun anjeun pikeun ngagunakeun neundeun saham premis anjeun anu parantos dianggo pikeun alur lebar bandwidth anu luhur pikeun nyayogikeun aksés jauh anu aman pikeun média sareng metadata via sambungan internét anjeun., "Écés Jeff Herzog, manajer produk Aliran, EditShare. "Tambihkeun pangrojong codec énggal sareng aplikasi Aliran Kénca anyar, sareng produksi ampir naon format atanapi syarat aliran kerja tiasa gampang damel kolaborasi sareng ngédit jauh."

Solusi Aliran MAM komprehensif fungsi minangka kontrol jeung indexing lapisan sakuliah EditShare jeung neundeun pihak-katilu na arsip, nyadiakeun parabot pikeun ngatur ingest / transcode, log, pilarian, meunangkeun, edit jeung ngadistribusikaeun eusi na metadata pakait. Aliran Automation simplifies prosés kompléks kayaning transcoding sarta pangiriman berkas, bari rojongan codec éksténsif kaasup karek ditambahkeun apel ProRes sapanjang jeung rentang pinuh ku baku industri karanjingan Format MXF mastikeun workflows édit anu lancar sareng épéktip sareng éksprési.

Ngamankeun Jauh Kolaborasi jeung Multisite Productions
Kalawan panganteur pamaké ningkat jeung fitur anyar, Tiupan hawa, modul basis web anu ngiringan salaku bagian tina platform Aliran MAM, Nyanggakeun karyawan milarian, log, éditan, sareng muter proksi dina browser wéb ti mana waé. AirFlow ogé nawiskeun pangguna kagunaan pikeun ngunduh aman sareng unggah proxy atanapi média resolusi luhur tina premis EditShare sistem panyimpen ka mana waé di dunya anu nganggo laptop, tablet atanapi smartphone. Cocog pikeun Productions jauh sapertos Acara TV Realitas Real Island Endemol sareng fasilitas éditor multisite sapertos Sid Lee, AirFlow ngadukung alur kerja kritis sapertos ulasan éditor sareng persetujuan sareng pangropéa proxy jauh ogé transkripsi outsourcing, bahan arsip pemasaran pikeun dijual ka pihak katilu, sareng seueur deui kaamanan, genah, sareng tabungan ongkos "swasta swasta" AirFlow.

Mantap Jauh Edit
Brand anyar ka lineup modul Aliran, Aliran Story anu kahiji di generasi anyar aplikasi kreasi eusi pikeun workflows kolaborasi jeung jauh. Sareng warisan steeped di na rohangan ngédit non-liniér sarta tungtung-to-tungtung workflows video pikeun siaran jeung média, EditShare geus garapan mesin ti-unggul pangajén Lightworks redaktur nyieun aplikasi redaksi kuat sarta intuitif. Teu kawas NLEs tradisional, Aliran Story nyadiakeun aksés jauh jeung aman keur média dina premis disimpen langsung ngaliwatan sagala sambungan Internet. Gaduhan integrasi pinuh ku EditShare gudang, MAM sarta server video solusi, Aliran Story ieu aimed di lingkung turnaround gancang kayaning redaksi, kanyataanana TV, warta jeung olahraga, nyadiakeun pamaké kamampuhan pikeun paket eusi pikeun pagawean, pangiriman atanapi playout.

"Platform Aliran terus-terusan mekar, masihan fasilitas produksi alat-alat anu diperyogikeun henteu ngan ukur ningkatkeun efficiencies pikeun manajemén média di-imah, tapi ogé ngadukung kabutuhan modél 'Global Facility', ”Saur Herzog. "Kamampuh AirFlow pikeun ngaksés eusi anu aman dina wates atanapi wates anu penting pikeun optimalisasi produksi na parantos kabuktosan nyirorot produksi waktos sareng biaya. Aliran Story nyampurnakeun gambar ieu sareng aplikasi éditan anu unik anu gaduh fitur anu pasti para pengguna pikeun gancang-gancang ngalengkepan proyék-proyék ti balai atanapi peuntas dunya."

Aliran Story anu ditémbongkeun dina NAB salaku sawangan téhnologi kalawan kasadiaan diperkirakeun dina Q3 2016.

Dimekarkeun codec na 4K Format Rojongan
ngawangun on EditShare Neundeun jeung Apple Final Cut rojongan Pro X Aliran urang, Aliran kiwari ngawengku encoding jeung decoding kamampuhan pinuh pikeun Apple ProRes codec kulawarga. Hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun henteu ngan nyeken Apple ProRes média aya pikeun nyiptakeun proxy tapi ogé pikeun transcode mun ProRes ti loba format kaméra dumasar-payil nu sejenna. Aliran ngarojong ProRes MOV di proxy, lt, 422, sarta ongkos HQ dina sagala HD, SD, atanapi résolusi 4K, ngajantenkeun ProRes mangrupikeun format offline atanapi mezzanine anu idéal di Aliran kanggo alur kerja resolusi luhur ayeuna.

Salian rojongan ProRes, Aliran geus ditambahkeun ingest ka karanjingan format op-Atom MXF H.264 proxies mun arsenal miboga CODEC dirojong, nyadiakeun hiji jalur gampang pikeun jauh karanjingan workflows dumasar. Dina waktu ingest, pamaké bisa nyieun duanana file full-resolusi (misalna DNxHD) jeung resolusi low karanjingan proxy, atawa transcode aya hi-res karanjingan média kana karanjingan format op-Atom MXF H.264 engké. ieu lightweight karanjingan proxies tiasa lajeng didownload jarak jauh via AirFlow atanapi lokal, diédit offline, lajeng seamlessly relinked ka resolusi luhur karanjingan média MXF keur pagawean, ngagunakeun diwangun-di karanjingan parabot manajemén media.

Pikeun ngarojong panganyarna release gudang XStream EFS SSD, Aliran ogé ngawengku rojongan pikeun scanning CODEC 4K-centric anyar kayaning Sony XAVC na OpenEXR pikeun DI kritis jeung karya FX visual.

EditShare Pencét Briefings di NAB 2016
Anggota média anu diondang ngahubungan anya Nelson di [EMAIL PROTECTED] mun ngajadwalkeun a pencét pengarahan sareng hiji EditShare ahli salila NAB 2016.

kira-kira EditShare
EditShare mangrupakeun pamimpin téhnologi di gudang networked dibagikeun jeung tapeless, tungtung-to-tungtung solusi workflow keur industri pos-produksi, TV, sarta pilem. Kami produk taneuh-megatkeun ngaronjatkeun efisiensi sarta kolaborasi workflow unggal hambalan tina jalan. Aranjeunna kaasup video newak jeung server playout,-kinerja tinggi sentral gudang dibagikeun, archiving jeung software cadangan, manajemén asset media, sarta Lightworks - di dunya mimiti 3-platform (Windows / OS X / Linux Ubuntu) non-linier aplikasi na rohangan ngédit video profésional.

© 2016 EditShare LLC. Sadaya hak disimpen. EditShare® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti EditShare LLC. Sadaya merek dagang sejenna disebutkeun di dieu milik bogana.

Pencét Kontak
anya Nelson
Grup Media Zazil
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (617) 817-6559

####


AlertMe