imah » wartos » NAB 2017: Arvato Systems na ANNOVA Systems hadir inovatif, solusi-unggul pangajén pikeun Industri Media
Arvato Systems presents solusi média inovatif dina NAB 2017

NAB 2017: Arvato Systems na ANNOVA Systems hadir inovatif, solusi-unggul pangajén pikeun Industri Media


AlertMe

Profesional IT pikeun Profesional Media

• NAB 2017: Arvato Systems sarta ANNOVA hadir solusi software kuat dirancang pikeun minuhan kabutuhan husus tina Industri média
• Nangtung SU5115 ogé sarwa pausahaan partner joiz Global, make.TV, Leyuran HMS Média jeung plantri

Arvato Systems presents solusi média inovatif dina NAB 2017

Arvato Systems presents solusi média inovatif dina NAB 2017

April 20, 2017
(Arvato Systems) Gütersloh - Kalawan slogan teh 'Nyambungkeun Kandungan & Jalma' Arvato Systems jeung mitra ANNOVA deui bakal gabung pasukan di NAB (Selatan Upper Hall, Nangtung 5515). Dilaksanakeun ti bulan April 24-27 di Las Vegas, NAB téh sadayana ngeunaan media, hiburan jeung téhnologi. Ngalawan backdrop ieu, Arvato Systems bakal nyorot tilu produk konci - MediaPortal, Avatega, sarta EditMate - di gathering Industri panglegana pikeun siaran jeung média anyar.

MediaPortal: alat pilarian cross-média The wartawan ngeunaan isukan
Operasi di lingkungan newsroom, MediaPortal nyadiakeun platform keur nyungsi sarta ngumpul eusi tina sababaraha sumber, kaasup newsfeeds, sosial saluran media, basis data internal tur éksternal, sarta Sistem Media asset Manajemén. Hatur nuhun kana panganteur intuitif, hasil bisa dibawa babarengan jeung dibagikeun kalawan kolega, pikeun kolaborasi gampang. Sawangan, video, audio jeung fitur ngedit teks ogé kamampuhan pikeun ngabagikeun payil video badag sakuliah sababaraha lokasi nyieun MediaPortal hiji pilarian sarta kolaborasi solusi taneuh-megatkeun pikeun wartawan jeung organisasi warta. Aplikasi basis web téh browser sarta platform agnostik jeung pas baris ogé sadia pikeun alat nu bagerak. interfaces Buka simplify integrasi sarta kustomisasi. Sistem, dimekarkeun ku Arvato Systems ditéang jeung infoNetwork jeung KBK - duanana bagian tina Jerman Media Grup RTL, bakal ditembongkeun di NAB 2017.

Avatega IP Manajemén Hak jeung Palang-Platform Scheduling
Avatega mangrupa, sistem efisien kacida-terpadu pikeun ngatur kontrak jeung intelektual (IP) hak, sarta liniér sarta jadwal eusi non-linier. Dumasar kana tata sumberdaya perusahaan Microsoft Dinamika kampak mantap sarta scalable (ERP) sistem, Avatega nyandak pamaké pikeun ngajadwalkeun eusi sakuliah sadayana platform distribution maranéhna bari maximizing nilai aset IP. NAB 2017 nilik bubuka fitur anyar seru nu ngajadikeun otomatis workflow jeung streamline pamakéan katuhu jeung lisensina.

Adobe Primetime Pamaduan
kakuatan nu digabungkeun tina Arvato Systems jeung Adobe Primetime nyandak kreasi ngalakonan, pangalaman nempoan pribadi ku lapisan monetization kuat. Bringing jadwal program Avatega bareng jeung platform video Adobe Primetime ngamungkinkeun panyadia eusi pikeun nyieun pangalaman pamaké unik, leveraging Adobe Target dina Adobe Marketing Awan pikeun scheduling pribadi. Mesin rekomendasi ti Adobe Target digabungkeun jeung Adobe Primetime nyeken metadata deskriptif ti programming (misalna tuang, awak, genre) pikeun ngaronjatkeun kualitas rekomendasi ongkos klik-liwat. Integrasi Avatega jeung Adobe Primetime ogé nyandak saran pamaké dumasar kana programming dijadwalkeun (misalna, "minggu hareup aya hiji pilem kalawan aktor favorit anjeun"), dina péngkolan generating angka panongton luhur sarta ngaronjatkeun ingetan panempo.

EditMate perbaikan
EditMate ngarupakeun solusi ngarah pasar pikeun ngatur Adobe premiere proyék Pro CC jeung payil media patali pikeun workflows ngedit kolaborasi seamless. Anyar pikeun NAB, EditMate kiwari témbong rai pilihan pikeun "pariksa kaluar" proyék jeung média pakait pikeun digawé offline dina alat lokal maranéhanana. Pamaké bisa parios deui di na ngalebetkeun proyék diédit, atanapi sagemblengna proyék anyar jeung payil, balik kana workgroup nu. Ieu nambihan kalenturan signifikan pikeun pamaké mobile.

Mitra ngadegkeun
Arvato Systems sarta ANNOVA Systems boga sajarah panjang presenting produk, proyék sarta jasa babarengan pikeun nasabah na di nempokeun. ANNOVA Systems newsroom ngarah sistem komputer OpenMedia nyaeta di haté tina newsroom modern, anu ngamungkinkeun para tim redaksi ngadalikeun, ko-ordinate sarta sasaran informasi sarta acara ka panongton relevan.

Ngeunaan ANNOVA Systems
Kantor pusatna di Munich, ANNOVA Systems GmbH tumuwuh tur pasar leyuran software baku pikeun workflows redaksi dumasar-warta pikeun radio, TV jeung online. Kalawan leuwih ti pamaké 50,000 sabudeureun dunya jeung 25 taun 'pangalaman dina bagean pasar ieu, ANNOVA Systems, kalawan OpenMedia teh panyadia anjog tina tata jeung newsroom sistem stand-nyalira.

Dina 2016 Nopember, grup SCISYS kaala 100% tina saham di ANNOVA, emphasizing komitmen maranéhanana kana sektor média jeung siaran.

solusi software ANNOVA dipaké ku duanana siaran swasta jeung publik di sakuliah dunya. Pamaké kaasup loba newsrooms ARD kayaning NDR, rbb, HSB, SWR, WDR, BR, SR, Deutsche Welle, kitu ogé BBC, SRG RSS, Red Bull Media House, Radio Perancis, RTBF, Perancis Médias Monde, Omroep Gelderland, RTL Perancis, RTL Belgien, TRK, Al Hijrah, Pro7Sat1, 1 + 1 Ukraina jeung loba batur.
www.annova.tv

Ngeunaan Adobe Marketing Awan
Adobe Marketing Awan, bagian tina Adobe Garapan Awan, empowers marketers pikeun nganteurkeun pangalaman nu kalan merek maranéhanana. Adobe Marketing Awan ngawengku Adobe Garapan Manajer, Adobe Target, Kampanye Adobe, Adobe Sosial sarta Adobe Primetime, tur mantuan merek ngatur, pribados, ngaoptimalkeun jeung orchestrate eusi, kampanye na journeys customer. dasi-dina kalawan Adobe Kreatif Awan matak ngamudahkeun pikeun gancang ngaktipkeun aset kreatif peuntas sagala saluran marketing. Merek kayaning Barclays, Hyatt, MasterCard, NetApp, Philips, Scottrade, Sony Interaktif Hiburan, Travelocity, T-Mobile, KUBS, Verizon Wireless na Wyndham Bulan jeung Resorts nganggo Adobe Marketing Awan.


AlertMe

Arvato Systems

Ngeunaan Arvato Systems
spesialis IT Global Arvato Systems ngarojong pausahaan utama ngaliwatan transformasi digital. Leuwih ti staf 2,600 di leuwih 25 lokasi epitomize di-jero kaahlian téhnologi, pangaweruh industri jeung difokuskeun syarat customer. Sakumaha tim a, urang ngamekarkeun solusi IT inovatif, transisi klien kami kana awan, ngahijikeun prosés digital sarta nyandak kana sistem IT operasi sarta rojongan. Salaku bagian tina jaringan Arvato Bertelsmann-dipiboga, urang boga pangabisa unik digawekeun di sakuliah sakabéh ranté nilai. hubungan bisnis urang nu pribadi; urang dianggo kalayan klien kami salaku mitra, supaya ngumpul urang tiasa ngahontal kasuksésan jangka panjang. www.arvato-systems.com