imah » wartos » NAB 2019: kobalt Digital mendemonstrasikan Anyar 4K DA Series

NAB 2019: kobalt Digital mendemonstrasikan Anyar 4K DA Series


AlertMe

CHAMPAIGN, gering -. Maret 27, 2019 - kobalt Digital bakal demonstrate na 9914 Series anyar amplifier distribution dina 2019 nu NAB Tembongkeun (Booth SL9111) bulan hareup di Las Vegas, Nev. Dirancang ngarojong sumber 4K 12G-SDI, kartu anyar anu diwangun pikeun openGear® pigura sarta ngidinan pikeun tambaga ngalir cukup lila pikeun ngahontal paling parabot dina kamar rak atawa treuk produksi.

The 9914DA-4 × 16-XPT-12G reclocking DA nawarkeun opat saluran input nu bisa jadi crosspoint-routed mun 16 DA outputs, ditambah hiji pilihan serat anu ngamungkinkeun ngalir nyata panjang. crosspoint nu ngamungkinkeun quad 1 × 4, dual 1 × 8, tunggal 1 × 16, sarta konfigurasi manual. Salah sahiji opat inputs bisa disebarkeun atawa duplicated sakuliah opat golongan 1 × 4 das, sarta kapasitas quad-input ngarojong 8K eusi quad-link leuwih interfaces 12G-SDI. Nepi ka kartu 10 9914DA-4 × 16-XPT-12G bisa dipasang dina hiji pigura openGear nyadiakeun saluran 40 tina asupan jeung distribusi nepi nepi ka 160 outputs.

"Salaku 4K nyoko terus ningkat, siaran sarta fasilitas produksi sejenna kudu bisa ngadistribusikaeun sinyal 12G-SDI sakuliah kontrol master atawa hiji treuk OB" dipedar Chris Shaw, Wapres eksekutif tina jualan na marketing, kobalt Digital. "Kami 9914DA-4 × 16-XPT-12G nyadiakeun kaunggulan tambahan tina crosspoint routing fléksibel na keur 4K komo sinyal 8K".

Aya opat model dina séri, unggal ku 16 DA outputs. Model sejen kaasup 9914DA-quad-1 × 4-12G kalawan opat inputs nu bisa disebarkeun opat outputs DA, 9914DA-dual-1 × 8-12G dua saluran input nu bisa disebarkeun ka dalapan outputs, sarta 9914DA -1 × 16-12G kalawan hiji input disebarkeun ka 16 DA outputs. Kabéh amplifier distribution 9914DA Series nu dikawasa lokal kalawan panels kadali jauh kobalt urang atawa di sakuliah jaringan Ethernet standar kalawan software dasbor.

kira-kira kobalt Digital
kobalt Digital Inc. desain na manufactures Alat ujung-unggul pangajén nu mantuan hirup produksi video jeung kontrol master klien transisi ka IP, 4K, setelan HDR, awan, sarta saluareun. Salaku pasangan wangunna dina prakarsa openGear® sarta anggota Bangga SMPTE, Kobalt ogé nawarkeun platform pangalusna-of-breed interoperability yén simplifies nyoko téhnologis. Disebarkeun ngaliwatan jaringan lingkup sadunya anu diwangun dealers, integrators sistem, sarta mitra sejen, kobalt Digital produk nu dijieun ku jaminan lima taun. Diajar di www.cobaltdigital.com.


AlertMe