imah » wartos » NAB 2019: JVC Profesional Video delivers Angkutan Video Kalolobaan tahan banting Leuwih Internet The

NAB 2019: JVC Profesional Video delivers Angkutan Video Kalolobaan tahan banting Leuwih Internet The


AlertMe

Wayne, NJ (April 8, 2019) - JVC Profesional Video, division tina JVCKENWOOD AS Corporation, Geus terus ngamekarkeun kulawarga Cam nyambung na produk nyieun angkutan video paling tahan banting leuwih internet. Disambungkeun Cam diawalan taun ka tukang jeung GY-HC900, a 2 / 3 inci HD camcorder siaran sadia di Ing na studio konfigurasi. Taun ieu, nu 500 Series anyar kaméra 4K mawa kinerja Cam dihubungkeun jeung ci camcorders. Tambih Deui, JVC anu ngembangna garis switcher IP na jeung dihubungkeun Cam Studio 6000S. JVC bakal demonstrate Cam na ProHD produk na disambungkeun ngaliwatan April 11 di 2019 NAB Tembongkeun (Booth C4415) di Las Vegas, Nev.

The kaméra 500 Series Fitur a 1 inci 4K CMOS ajar Pamager na 20x lénsa zum terpadu kalayan diwangun-di nd mamah jeung manual zum, fokus, jeung cingcin iris kontrol. Bari Series 500 rékaman sababaraha 4K UHD asli na HD format file ka kartu SDHC / SXHC, anu camcorders ogé bisa ngarekam kana SSD (solid state drive) media dina 10-bit ProRes 422 dina resolusi 4K ongkos pigura 50 / 60p. Setelan HDR sarta slow-motion HD rekaman nyadiakeun kalenturan kreatif tambahan.

Pikeun minuhan kaperluan varying professional video, JVC nawarkeun éta GY-HC500 modél basa, GY-HC550 kalawan streaming canggih tur grafik, jeung GY-HC500SPC kaméra produksi olahraga. Boh GY-HC550 na GY-HM500SPC antarana terpadu handap-katilu tur pilihan titling layar pinuh tanpa hiji CG éksternal. The GY-HC500SPC nambihan skor overlays pikeun Jumlah olahraga, sarta gawéna kalayan Sportzcast Scorebot pikeun otomatis, apdet skor real-time. Tambih Deui, di GY-HM500SPC kompatibel jeung DV Olahraga sarta XOS Digital téknologi pikeun aplikasi olahraga asah.

Disambungkeun Cam camcorders nu dirancang ngaoptimalkeun duanana pengolahan citra jeung kinerja IP. Sadaya model 500 na 900 nyadiakeun 1080p dipercaya kinerja streaming nepi ka 20 Mbps kalawan SMPTE 2022 maju koreksi kasalahan sarta kirang ti 500ms latency. Sababaraha model ogé nambahkeun Zixi ™ koreksi kasalahan jeung ARQ pikeun transmisi dipercaya.

"Taya sahijieun ketukan JVC lamun datang ka konektipitas," ceuk Joe D'Amico, Wapres, JVC Profesional Video. "Kaméra kami nganteurkeun imagery istiméwa - lajeng nganteurkeun imagery nu liwat workflows produksi IP fléksibel tur dipercaya. JVC nawarkeun solusi tungtung-to-tungtung leres kalayan kaméra affordable sareng komponenana ".

bagian sejen tina workflow angkutan video JVC urang nyaeta jalur miboga uplinks sélular Sasak kabeungkeut, nu ngawenangkeun Birokrat eusi pikeun ngalirkeun data programming hirup kalawan reliabiliti hadé. Digital P Media, contona, migunakeun lima ProHD Hotspot Sasak uplinks sélular dipasangkeun kalayan kaméra ProHD 800 Series mun ngalirkeun data sinyalna hirup tina Agronomi Liga Di sakuliah dunya turnamén bass perikanan. Streaming footage hirup tina FLW Tour mangrupa tangtangan sabab tiap acara lumangsung dina hiji danau expansive, sarta sababaraha situ dina wisata nu aya notorious pikeun layanan sél goréng. Awak produksi video geus bisa dilegakeun tur ningkatkeun sinyalna anak - komo make hijian Sasak Hotspot maranéhanana salaku hotspot, kumaha nyambungkeun telepon sél maranéhanana liwat Wi-Fi sarta ngagunakeun sora Discord obrolan aplikasi mobile salaku hiji sistem telepon di antara kamar jeung kamar.

Ditambah panganyarna pikeun garis produk teh SFE-Cam Dockable Sasak, hiji kabeungkeut uplink LTE Dual Patalina anu nyambungkeun langsung ka 800 na 900 Series kaméra pikeun aplikasi amprok-na-gun. Pérsi ditingkatkeun tina Sasak Dockable ProHD diwanohkeun dina 2017, éta ciri dipaténkeun SpeedFusion VPN téhnologi beungkeutan Peplink pikeun ngagabungkeun sababaraha sambungan sélular, kabel, sarta Wi-Fi keur nyieun sambungan VPN mantap sarta aman.

Kabéh unit Sasak, kitu ogé séjén kaméra JVC IP-diaktipkeun di sawah, bisa diawaskeun na dilacak jeung ProHD Komando Puseur. Eta nyadiakeun layar pinuh, peta real-time sadaya daya GPS-diaktipkeun, tambah ngamungkinkeun hiji-rampa routing tina video live ngawasaan kontrol, jaba, jeung sosial platform media.

Ti studio jeung produksi jauh ka Néng, live streaming, sarta titik-ka-titik HD kontribusi, anu anyar encoder ProHD BR-EN900 mangrupa bagian penting ti tungtung-to-tungtung solusi produksi berbasis IP JVC urang. The encoder portabel nyadiakeun-kualitas siaran HEVC (H.265) panyandian nepi ka 1080p60 kalawan 10-bit 4: 2: 2 sampling. Powered by hiji chip komprési sadaya-hardware, kamampuhan encoding dual na ngidinan simultaneous H.265 na H.264 streaming nepi ka maksud béda, kayaning decoders hardware na CDNs. Nalika ngahiji jeung JVC urang BR-DE900 decoder, nu diwanohkeun taun ka tukang, nu BR-EN900 delivers nepi ka 50 tabungan persen rubakpita dibandingkeun H.264.

Kalawan garis JVC ngeunaan Studio dibabawa hirup produksi jeung streaming sistem, konektipitas manjangan ngaliwatan prosés produksi keur siaran, sakola, imah ibadah, sarta pamaréntah. Dina Cleveland, contona, ka ProHD Studio 4000 geus disadiakeun Raycom Media-milik WOIO pakakas pikeun ngeset sinyalna hirup na dina ramatloka anak, aplikasi mobile, sarta Facebook Hirup sajaba ti kompetisi. Sistim ieu dumasar dina newsroom jeung gandeng ku jaringan PTZ kaméra produksi video JVC KY-PZ100 robotic. Gantina ngan eupan video hirup, operator nyieun newscasts diskalakeun-handap, kumplit jeung grafik, bug, footage archival, hirup Skype eupan, sareng nu sanesna.

The anyar disambung Cam Studio 6000S janji fungsionalitas malah leuwih, kalawan inputs genep IP nu ngarojong NDI® sarta protokol SRT streaming (kitu oge HD-SDI na HDMI sumber). fitur terpadu séjén kaasup hiji mixer audio, CG internal kalayan témplat, opat lapis DSK, sarta toko klip jeung playback. The Studio 6000S ogé nawarkeun fitur keur produksi olahraga hirup, kaasup otomatis replay multi-kanal instan, slo-mo, sarta hiji CG olahraga terpadu keur skor jeung timers.

Kusabab 2012, nalika JVC diwanohkeun kaméra profésional munggaran industri urang kalawan diwangun-di ftp na konektipitas Wi-Fi, warta-leuwih-IP geus jadi kanyataan sarta hirup streaming geus jadi leuwih canggih. JVC terus ngaronjatkeun kinerja IP produk na. Contona, parusahaan anu nembe ditambahkeun Facebook Hirup integrasi jeung GY-HM250, streaming camcorder paling affordable anak, sangkan leuwih gampang ti kantos babagi sinyalna live on média sosial. Kalawan katalog miboga kaméra affordable sareng komponenana sistem, JVC geus dijieun angkot video paling tahan banting ngaliwatan internét nu bisa diskalakeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan sagala fasilitas produksi, ti warta siaran ka saluran pepeg jeung imah ibadah.

Ngeunaan JVC profésional video
Kantor pusatna di Wayne, New Jersey, JVC Profesional Video mangrupakeun division tina JVCKENWOOD AS Corporation, Cabangna kaluar liwat-milik tina JVCKENWOOD Corporation. Pausahaan mangrupakeun produsén ngarah jeung distributor sahiji siaran jeung alat video profésional, kitu ogé D-ILA sistem proyéksi hareup. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka ramatloka JVC urang di pro.jvc.com atanapi nelepon (800) 582-5825.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!