imah » 2018 NAB Tembongkeun » Nelepon Sadaya NAB Tembongkeun Foodies: Las Vegas Restoran! #NABShow @NABShow

Nelepon Sadaya NAB Tembongkeun Foodies: Las Vegas Restoran! #NABShow @NABShow


AlertMe

Kusabab anjeun sacara harfiah boga janten lami mun malah ngambekan di Las Vegas 21 taun, urang geus dipilih 21 of bintik pangalusna (ditambahan nu "locals-hijina" spot, moal embellished keur wisatawan) pikeun manggihan anu pangalusna-tasting gana sadia! Kapikiran anjeun, teu sadaya jelema akang resep unggal tempat, tapi kuring geus kapanggih hiji pangalaman minuhan di tiap sarta unggal hiji! Kabéh abdi tiasa nyebutkeun aya - dina jalan ka NAB, ngeureunkeun jeung rasa nu sandwiches! Di dieu pilihan mah ngeunah:

Tao Rumah Makan (3377 S Las Vegas Blvd, #702-388-8338) mangga buka ramatloka

Unggal taun ayeuna mah, abdi buang hiji acara leutik keur babaturan deukeut, kulawarga sareng kru kami di Tao urang Rumah Makan. taun ka tukang, kuring megatkeun pikeun hayu server nyandak sakabéh dinner kana leungeun-Na sorangan. Urang réngsé nepi kalayan ieu gélo fun lima tangtu tepung jeung sagala sorts pangan béda. Naon a blast! Ngeunaan 10 urang éta aya ... bisa I nyarankeun ka Madu Jahé Glazed Salmon? Kombinasi Shiitake Suung & Lotus Akar nyaéta naon teu eta keur kuring! The 60,000 kuadrat-suku, multi-carita "Asian Kota" imah réstoran, fasilitas banquet, lounge, nightclub jeung pantai - a Vegas WAJIB-tingali !!!

Screen shot 2016-03-09 di 11.26.00 PMLotus of Siam (953 E. Sahara Ave. Ste. A5 #702-735-3033) mangga buka ramatloka

Kuring geus kali dieu loba jeung babaturan urang ti Facilis Téhnologi. Northern maranéhna Thailand asakan nya killer! Crispy bebek ... prawns jero-gorengan ... menu pinuh henteu ngan baris kaget anjeun, tapi ogé bakal pasti sangkan milih hiji tugas ampir teu mungkin! Datang kaluar salaku réstoran mom-na-pop - tapi salawasna blast sarta anjeun bisa korsi jalma loba di tabel sarua. Jeung dzat - aranjeunna gaduh anggur! Sakabéh nu kombinasi béda pangan sarta wines sorangan ngajelaskeun naha kuring geus di dieu jadi mindeng - tanpa sanggeus didahar teh ceurik sarua pasti dua kali!

Aria CarboneCarbone Italia Rumah Makan (3730 S Las Vegas Blvd. #877-230-2742) mangga buka ramatloka

Lokasina di jero The Aria Hotel & Kasino, Carbone Italia Rumah Makan fungsi Palasik dahareun Italia disiapkeun sampurna. Hiji bar pinuh complements asakan timeless sarta nungguan staf éndah Rounds kaluar pangalaman. harta milih ogé nalika eta mutuskeun pikeun ngawengku, réstoran unpretentious sareng nyaman, acan elegan ieu. The Lobster Fra Diavolo éta exemplary, tapi diharepkeun henteu kirang.

Chengdu Rasa (3950 Schiff Dr. #702-437-7888) mangga buka ramatlokaChengdu

Chengdu Rasa nawarkeun asakan Sichuan. rasa nu ngan sigana kabisat kaluar terus ucapkeun: tuang atuh! (No moal jalan nu). Cina kadaharan pangalusna Kuring geus kungsi luar Cina. Kuring kungsi hayam bang, kelenci diced kalayan saos rusiah ngora adina urang. Kuring diusahakeun teh Mao Chi tapi éta bit lada keur kuring. Rasa kandel & staf Friendly.

Bapak Chow lawangBapak Chow (3570 S Las Vegas Blvd. #702-731-7888) mangga buka ramatloka

Lokasina di jero Caesar urang, Mr. Chow pitur Beijing-gaya Cina masak. Srimanganti, elegan jeung stunning, Mr. Chow saukur radiates gaya. Struktur mobile ditunda ti siling jeung cahayana kalawan shifting sarta ngarobah cahaya warna lemes nyadiakeun ambience tambahan. Service éta unggulan; réstoran nu geus écés geared arah porsi Grup kulawarga-ukuran atawa leuwih gedé, kumaha. diners hiji nangtung kaluar. Wewengkon plato signature, bebek Beijing, éta endah pisan. Éta leungeun-tarik mi sorangan, teuing! Téh mangrupa tempat pikaresepeun pikeun dine - mawa sababaraha babaturan!

Viet mie Bar (5288 Spring Gunung Rd. #702-750-9898) mangga buka ramatlokaViet_Noodle_Bar_8-25-2015.0.0

Viet mie Bar mangrupa kabuka sarta lega Vietnam Rumah Makan. nyokot maranéhanana dina piring tradisional Bahn Bao (bola hiji ngawangun steamed Bun kalawan daging, bawang, endog, supa, sarta rupa-rupa sayuran) nyaeta "Banh Bao Bo Xao" dina hal ieu daging na veggies jero téh iga-Panon na goréng garing. Téh mangrupa entrée nikmat anu waragad kirang ti 8 bucks! sup mie maranéhanana (Pho) éta rada ngeunah ogé sarta ditawarkeun brisket, flank, flank lemak, tripe, urat atawa steak jarang sakumaha pilihan daging. Kuring digawé nepi saraf ka coba maranéhna Soda Sua Hot Ga (Vietnam Endog Soda) jeung Dongeng tapi Diaku westernized palette mah diganjar ku diurutkeun ahéngna refreshing tina és creamy / inuman custardy. Aranjeunna boga menu lengthy kalawan sababaraha pilihan vegetarian, kitu ogé pilihan sababaraha inuman alkohol rupa.

Yui_Edomae_Sushi.0.0Yui Edomae (3460 Arville St. #702-202-2408) mangga buka ramatloka

Sanes panggampangna pikeun manggihan, Yui Edomae mangrupa réstoran sushi anyar tucked jauh off jalan utama. Ieu ciri jasa omotenashi (layanan Japanese -. Ie, kahaneutan, hormat, sarta perhatian ka jéntré) Salaku kalayan sagala réstoran sushi, aranjeunna ngahususkeun dina Umami (gurih) bagian tina lima rasa dasar. Kuring kungsi ka Ikura (anu mindeng kuring manggihan bit asin teuing, tapi ieu ngan sampurna didieu), Aoyagi (Oranyeu kerang) nu oge sampurna - lembut tur amis kalawan ngan éta ngeunaan kacamatan katuhu, sarta sababaraha uni (laut Urchin) - eta éta lampu, amis sarta saeutik briny wee. Mun anjeun resep atmosfir, kadaharan seger (ku Ibu F), sarta rasa hébat, pariksa ieu kaluar!

Para & sato jangjangan (380 W Sahara Ave. # 626-616-6632) mangga buka ramatlokaPara & sato jangjangan

Flock & sato jangjangan fungsi Hainanese Hayam Rice boh nyalira atanapi sareng 3 variétas beda tina hidangan dumasar-hayam. Harga anu on tara kalawan réstoran dahareun gancang. jangjang hayam (Thailand caramel-Bawang bodas), sarta sababaraha pilihan séjén buleud kaluar menu nu. Ngeunah, hususna keur harga. Kuring boga rarasaan yen ieu bakal kawas paling jalan-ngajual dahareun lamun kuring nutupan Broadcast: Asia engké taun ieu ...

Fukuburger_9-9-2015.0FukuBurger (3439 S Santang Blvd. # 702-776-8928) mangga buka ramatloka

Fukuburger pitur burger Japanized Amérika - a "Tokyo pulas" dina asakan kabeh-Amérika. réstoran nu boga duanana mangrupa storefront sarta treuk kadaharan anu kadatangan rupa acara jeung lokasi di sabudeureun Vegas. Kuring masihan Fusion Asian dua jempol sanggeus sampling sababaraha burger maranéhanana. Bosen jeung burger? Ngan nambahan budaya sejen Hormat jeung nu bakal ulang invigorate hubungan anjeun jeung eats sapopoé!

Soho SushiBurrito (2600 W Sahara Ave no.115 #702-778-2525) mangga buka ramatlokaSoho SushiBurrito

Soho SushiBurrito ciri anu blending flavorsome dua budaya nu bakal geus tumuwuh di Las Vegas, California, Colorado jeung Utah - asakan Méksiko sarta Jepang. Na Mexico City meets Tokyo meets dahareun gancang! Henteu ngan teu Chef John Chien Lee mawa leuwih dua puluh taun pangalaman kuliner kana méja, tapi manéhna ogé brings dosis hearty tanggung jawab lingkungan. Hiji pangalaman makan éta aman keur planét sarta delight kana létah! Kami Janet West kedah nyobian ieu!

Hong Kong CafeHong Kong Kafé (3325 Las Vegas Blvd. S. #702-607-2220) mangga buka ramatloka

The Hongkong Kafé nawarkeun hiji blending unik tina Wetan sarta Kulon dina ieu salah sahiji jenis Kafé di Palazzo Resort Hotel di lantai kasino. Kuring disampel dua masakan maranéhanana signature - nu Makau-gaya beuteung Anggang babi, jeung Raja seafood mie Vietnam sup. Abdi henteu gourmet, jadi kuring ngan gé disebutkeun yen dahareun éta 'sae pisan.' palayan mah luar biasa, teuing ... Pohara nice.

Kame Omakase (7331 W Lake Mead Blvd. #702- 562-8668) mangga buka ramatlokaYummi grill

Kame mangrupa réstoran Sushi nu mangrupa ékspansi upscale / penyuluhan ka aya Yummi grill Sushi réstoran. Kang Oki Eric Kim mawa anjeun sapanjang dina wisata ngeunah ngaliwatan lautan jeung seafood unik, seger, tur amazingly ngeunah-Na. Kuring dined kalawan sababaraha babaturan na urang disampel loba masakan ... sagalana kuring kungsi éta alus pisan. Unggal versi tina Nigiri I diusahakeun éta luar biasa. Mun palate anjeun parsial ka bounty sahiji sagara, anjeun bisa kalayan gampang kedah tuang di dieu!

Chow_9-21-2015.0.0Chow (1020 Fremont St. #702-998-0574) mangga buka ramatloka

Di Chow, Southern masak meets asakan Asia. Ieu teu Asian-fusi, sanajan, tapi ko-ayana sarua. Éta kabéh pisan narima - euweuh urusan sabaraha béda anjeun; tempat nu proyék hiji 'dulur urang tatangga anjeun' nurun Vibe. Buka beurang ka dalapan paling dinten. Éta ngan ditambahkeun jandela takeout bisi anjeun di gawena a.

J Gumbo urang (3565 S Laskar Pelangi Blvd. #702-269-5446) mangga buka ramatlokaJ. Gumbo urang

J Gumbo urang Creole & Cajun masak ampir tadi kuring percanten Abdi kumaha bae geus diangkut ka Louisiana. Éta pasti dikirimkeun kana jangji maranéhanana "Jiwa di mangkok". The Gumbo na Jambalaya éta maot keur. Kuring rounded kaluar pangalaman kuring jeung kopi chicory sarta beignets sababaraha dessert. Tuang didieu - bener!

Lo-Lo_s.0.0Lo-lo urang Hayam & Waffles (2040 N Laskar Pelangi Blvd. # 702-483-4311) mangga buka ramatloka

Lo-lo urang Hayam & Waffles pitur nu pangalusna jiwa dahareun Vegas geus nawarkeun. Amis tea sarta rupa-rupa Kool-bantuan sok on leungeun jeung "microwave" dianggap kecap kotor dieu. réstoran lega ieu dipikawanoh keur ulang selebritis appearances ku likes of Charles Barkley, Shaquille O'Neal jeung Muhammad Ali jeung sajabana. piring signature nyéta hayam pangalusna sarta waffles Kuring geus kantos sakecap. hayam nyéta jadi alus maneh bisa jadi cocoba pikeun ngaletak ramo anjeun, leungeun jeung meureun malah elbows Anjeun upami anjeun hiji pisan 'sumanget' eater.

Rivea Las Vegas (3940 Las Vegas Blvd S. # 702-632-9500) mangga buka ramatloka

Rivea Las Vegas ngahimpun nu rasa Perancis jeung Italia di réstoran geulis kieu atop nu Delano Hotel di Mandalay Bay Kasino yén ciri anu pano breathtakingRivea_204-30-2014.0ramic panempoan Las Vegas. Elat nu leutik sarta aranjeunna nyarankeun 2 mun 3 pelat per jalma. Kuring bade nyobian 3 pelat béda mangtaun nu rasa paling anyar ti neng abdi tapi Salad gurita éta sangkan alus I réngsé nepi ngabogaan pelat 2 anu gantina. Kuring dituturkeun anu ku zucotto (a brendi, jajan jeung és krim piring) pikeun dessert. Megah! Aranjeunna boga daftar anggur sizeable featuring utamana Perancis, wines Italia, sarta AS.

Herringbone_12-20.0.0Herringbone Las Vegas (3730 Las Vegas Blvd S # 702-590-9898) mangga buka ramatloka

Fitur Herringbone endah seafood anjeun kudu ngahakan kana yakin. réstoran ieu diideuan ku asakan basisir of California - éta Brian Malarkey (a alum Top Chef) 's réstoran kadua Vegas, ngaganti Emas lounge di Aria. seafood murni ngagabungkeun jeung lokal meats sourced jawab pikeun panghormatan kasalahan bébas "lauk-meats-sawah" tema, dituturkeun ku dua lokasi adina na di California. Kang Oki Geno Bernardo expertly brings rasa ka anjeun, bari design kang Oki Malarkey urang brings atmosfir.

Majalengka Lima (AKA- "The És Bar")

(Mandalay Bay, 3930 Las Vegas Blvd Selatan #702-740-5800) mangga buka ramatloka

(Venetian, 3377 Las Vegas Blvd Selatan #702-293-3388) mangga buka ramatloka

Majalengka Lima nawarkeun hiji bar pangalaman unik. Ieu sacara harfiah bar coolest Kuring geus kantos ka! suhu kasebut diteundeun di keren -5 Celsius sarta sagalana nu bisa dijieun tina és dijieunna tina korsi és -your, gelas, bar ... yminus5-1_1Ngeun meunang gambar. A parka jeung sarung nu sadia pikeun tiap tamu anjeun asupkeun. Aranjeunna kiwari mibanda lokasi di 4 tempat: Vegas (The newest di Mandalay Bay - alamat didaptarkeun - sarta séjén dina The Monte Carlo), New York, Orlando, jeung Kapuloan Kayman. patung és ti unggal rupa abound! acara pribadi bisa dijadwalkeun kalawan pilihan ka gaduh salah sahiji seniman és maranéhna ngukir Anjeun saeutik hal husus - patung hiji, struktur a, a logo parusahaan - naon. Téh mangrupa tempat pisan tiis méré presentasi a ...

Bonus!

Ngan ninggalkeun ka Vegas nyadiakeun bonus ti tilu tempat séjén anu ngan saukur teu bisa antepkeun kiwari ieu milis! Aya kitu loba leuwih nu bisa ngomong janten cukup deserving bisa kaasup tapi ieu anu pangalusna dieu bonus anjeun (dina pendapat abdi!):

Tacos El Gordo (1724 E. Charleston Blvd. #702-251-8226) mangga buka ramatlokaTacos_el_Gordo_The_Strip.0.0

asakan Méksiko ku pulas Tijuana, éta boga dua California jeung tilu lokasi Las Vegas (I milih hiji on strip, sakumaha éta hiji I nyaho!) Abdi kagungan Azteca Taco na fries dieu. The fries Fitur pilihan Anjeun tina salah sahiji meats ngeunah maranéhna atop hiji ranjang di fries. Sagalana éta seger jeung bursting kalawan rasa. The taco kagungan kaktus pangalusna Kuring geus kantos didahar. Aranjeunna Fitur rupa-rupa tacos marengan lima masakan istimewa.

Rick urang Rollin 'Haseup BBQ & Tavern (725 Las Vegas Blvd S Ste 110 #702-462-9880) mangga buka ramatlokaRick_s_Rollin_Smoke_BBQ ___ Tavern_9-29-2015.0.0

Rick urang Rollin 'Haseup BBQ & Tavern teh conto sampurna naon a BBQ gabungan sarta Tavern kedah. Tambah, aya ogé kasempetan nu bakal nabrak kana sababaraha béntang of Béntang pawn nu Sajarah Channel urang! The Emas & Silver pawn Toko diulas dina séri nyaéta ngan hiji wee-bit kiduleun Tavern ieu. Fitur bar 16 brews lokal tina bir dina ketok, sakumaha ogé campuran ngeunah tina cocktails kidul. Coba iga! Aranjeunna keur saukur luar biasa! Saos BBQ nyaeta sakumaha alus salaku atawa hadé ti nu pangalusna tina saos homemade! Kuring ngan hayang aranjeunna bottled dinya jeung dijual deui, teuing. Rick urang Rollin 'Haseup BBQ teh pangalusna BBQ gabungan Kuring geus kantos ka - endah!

Beauty & Essex (3708 S Las Vegas Blvd, #702-737-0707) mangga buka ramatloka

Ulah ingkeun pawn Toko di hareup fool anjeun! Ieu Speakeasy modern bener tiis ayana di kosmopolitan hotél di puseur kota. Awas - ieu teu speakeasy akina anjeun! inuman killer ... dahareun tapi malah hadé! Pribadi, abdi nyarankeun ka 34 oz. 40-Day garing-yuswa Tomahawk Ribeye steak, dilayanan kalayan Beauty & Essex signature saos - boh hollandaise truffle hideung atanapi Anggang bodas & Bacon ... duanana mangrupakeun pang luhur na duanana mangrupakeun luhur! Sabab dipaké pikeun nyebutkeun dina poé - éta dina lebah-tuur!


Pastikeun patronize saloba sahiji tempat ieu anjeun bisa, guna boga pangalusna Garapan Las Vegas / NAB Anjeun tiasa! Mudahan ningali anjeun dina NAB Tembongkeun!


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)