imah » 2019 NAB Tembongkeun » NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow

NAB Tembongkeun hirup - 2019 Tembongkeun Jadwal. #NABShow @NABShow


AlertMe

siaran Darso nyaeta produsen NAB Tembongkeun Hirup, di taunan NAB Tembongkeun di Las Vegas. Diayakeun April 6-11, 2019, NAB Tembongkeun nyaeta konvénsi panglegana ngawengku nu konvergénsi média, hiburan jeung téhnologi. NAB Tembongkeun Hirup bakal Fitur aliran hirup tina sesi konferensi pilih jeung wawancara di-jero kalawan exhibitors, ngical paralatan sarta pamingpin industri. Eusi bakal sadia online di nabshow.com, sarta broadcastbeat.com. NAB Tembongkeun Hirup ieu streamed ti Grand lobi ti Las Vegas Konvénsi Center.

Témbongkeun jadwal

poeTIMETémbongkeun judulHOSTsémahseponsor
Septu
12: 00Lampu Lapang Téhnologi jeung pangalaman immersive Digital AllianceBrian Seth HurstPeter LudeMisi Rock Digital
12: 30"Brian Seth Hurst
1: 00Study hal kalawan CreatorUp! - The Olimpiade Special Abu Dhabi 2019Brian Seth HurstHugh Hou
1: 30sabari nungguBrian Seth Hurst
2: 00Pajeg anyar: Blockchain Reureuh & Meuli TVSteve WongChris Jones, CMO - Dragonchain
2: 30Naha kuring kudu Pamaréntahan-Kelas Awan pikeun Post?Steve WongDavid Goldman, Ngatur Diréktur - OROCK
3: 00Linda Rosner
3: 30Linda Rosner
4: 00AI / Mesin Learning - Naon mun Nyaho!Linda RosnerDaniel De La Rosa - Sony Pictures Hiburan
4: 30Master QC na Deliveries Final - The Katuhu Jalan!Linda RosnerKathy Blake - 3rd I QC
Minggu
12: 00Téhnologi immersive Dina-Jerona kalawan gambar pancaranBrian Seth HurstMichael Mansouri
12: 30"Brian Seth Hurst"
1: 00AR témbok: The Revolusi di Virtual ProduksiBrian Seth HurstEric Navarette
1: 30"Brian Seth Hurst"
2: 00Avid Unveils pikeun 2019 NAB TembongkeunSteve WongTim Claman, CTO - Téhnologi Avid
2: 30Kumaha Awan skala disebarkeun gudang obyék?Steve WongThomas Burns, CTO sahiji Média & Entertainment - Dell EMC
3: 00"Nyetir" nu Future: HOLORIDEBrian Seth HurstNils Wollny
3: 30HolorideBrian Seth Hurst
4: 00Produksi jeung Post workflow - Di luar ASDebra KaufmanScot Evans - Cinematic Media, John Stevens na Amrik Parker - Sohonet
4: 30Program Mentorship pikeun Industri tehDebra KaufmanLaura Thommen - HPA / YEP, Jim DiFilippis - SMPTE Hollywood, Bernard Weiser - MPSE
Senen
9: 00Workflow na MeijiDebra KaufmanGrover Crisp - Sony Pictures Hiburan, Larry Chernoff - MTI Film, Bill Baggelaar - Sony Pictures HiburanDell Panyiaran
9: 30Maya Produksi & Post - Blurring nu GalurDebra KaufmanDavid Morin - epik Kaulinan Los Angeles Lab, Brendan Dowdle - ArraiyDell Panyiaran
10: 00Saluareun Hype nu: The State tina Eusi Industri immersiveBrian Seth HurstAlexis Macklin - Greenlight wawasan, Irena Cronin - Wates Rétina, Oliver Kibblewhite - ngulang deui
10: 30Realities dipedar: XE, VR, Bapak, ARBrian Seth HurstJosephine Muniz - VR / AR Association, Joanna Popper - HP, John Canning - Digital Domain, Ed Lantz - Vortex immersion
11: 00Kumaha Ka Tatakrama Kana Anyar Pasar & TerritoriesSadie panganten lalakiLiam Hayter - NewTek, Wesley Dodd - Celebro, Riikka Koponen - IABM, Nick Baily - Pasrah GraphicesATTO Téhnologi
11: 30Anjog a Company Téhnologi di Disruptive TimesSadie panganten lalakiJeromy Young - Atomos, Tim taktak - Jukut Valley, Bob Boster - Hapus-com, Steve Nylund - RedBee MediaATTO Téhnologi
12: 00XR Téhnologi Produksi dipedarBrian Seth HurstJennifer Cook - Dreamscape VR, Andy Cochrane - Diréktur immersive, Travis Cook, RYOT
12: 30Lokasi basis HiburanBrian Seth HurstNancy Bennett - Dua Bit sirkus, Gregg Katano - Hologate, Jenni Ogden - Panon Q Productions, Lynn Rosenthal - Periscape
1: 00Pending w / BitcentralPhilip GrossmanBitcentral
1: 30Kumaha anu sagala téknologi anyar effecting filmmakers IndiePhilip GrossmanGary Adcock, Daniel SvobodaBitcentral
2: 00AWS Awan pikeun Produksi TVSteve WongBen Masek, Diterangkeun Global Development Usaha pikeun Média jeung Hiburan - AWS
2: 30Butuh hiji Désa pikeun Kasuksesan dina New Téknis HollywoodSteve WongCarol Hess, Manajemén Produk VP Workstation - HP
3: 00RUPTLY némbongan dina némbongkeun ieu kalawan ARRIPaul Richards & Tess ProtestoRuptly
3: 30LinkedIn hirupPaul Richards & Tess ProtestoRuptly
4: 00Revolusi NDI w / Andrew Palang of NewTekRyan Salazar
4: 30Kaamanan - Lajeng na AyeunaLinda RosnerJanice Pearson - resiko Convergent, Rick Soto - piksel Logika Media, Ramon Breton - 3rd I QC
5: 00The Future of StorytellingNinaad Kulkarni
5: 30The Future of StorytellingNinaad Kulkarni
Salasa
9: 00Gals'N GearGals'N Gear
9: 30Gals'N GearGals'N Gear
10: 00Caroline Beasley w / Ryan SalazarRyan SalazarCaroline Beasley
10: 30Bade Live di 360Brian Seth HurstBen Carlin - XR Media Grup, Josh Dixon - Samsung VR, Lillian Diaz-Pryzybyl - Butcherbird Studios, Dirk Wallace - Evrywhere
11: 00Naon anu Models Anyar ti Usaha di BroadcastSadie panganten lalakiRay Thompson - Avid, Tandaan Harrison - DPP, Ben Davenport - Arvato, Lisa Hagin - ngawengkuATTO Téhnologi
11: 30Kumaha anjeun Cokot ROI ti Kandungan anjeun?Sadie panganten lalakiDavid Sallak - Pixit Media, Kerry Freeman - Imagen, David Schleifer - Primestream, Ian Sharpe - PrometheanATTO Téhnologi
12: 00PRODU panghargaanPRODU panghargaan
12: 30PRODU panghargaanPRODU panghargaan
1: 00sabari nunggusabari nunggu
1: 30sabari nunggusabari nunggu
2: 00sabari nunggusabari nunggu
2: 30Anu nyetir anu, téknologi anyar dina Industri Film sarta TélévisiPhilip GrossmanDan Duran ti RED, Phil HollandBitcentral
3: 00klub siaranPaul Richards & Tess ProtestoRuptly
3: 30eSports na kedutanPaul Richards & Tess ProtestoRuptly
4: 00Téhnologi kanyataanana AugmentedBrian Seth HurstAzad Abbasi - genius XR, Rene Amador - AR Besar, Irena Cronin - Wates Rétina, Michael McGar - QuantumERABitcentral
4: 30Panyiaran Radio sarta Télévisi immersive na Tech RetailBrian Seth HurstLiz Heller - Membrain, LLC - Michael Rucker - Omnivirt, Lori H. Schwartz - Storytech®
5: 00Kumaha Ai Dupi Pedict Viewership & ListenshipSteve WongRichard Whittington, SVP - Média & Entertainment - SAPDell EMC
5: 30The Lima Hirup Anjeun Kedah Apal Ngeunaan IP & salajengna-gen JaringanSteve WongJames Robertson, CTO panaséhat & Téhnologi Strategist / Kantor CTO - HPE ArubaDell EMC
Rebo
9: 00The panganyarna dina AwanDebra Kaufman
9: 30Tren ayeuna di Musik ProduksiDebra Kaufman
10: 00Immersive Sora Jurnalisme sarta TechBrian Seth HurstJoel Douek - Ecco VR, Matt Marin - Ngadenge 360
10: 30Nyokot immersion: The Évolusi tina kaméra TéhnologiBrian Seth HurstKris Chaisanguanthum - Visby, Christina Heller - Metastage, Michael Kintner - 360Rize, Michael Mansouri - Gambar pancaran
11: 00Ngarobah Démografi Olahraga Broadcast na TaliwangSadie panganten lalakiAndy Beale - BT Sport, James B. Gambrell - Supponor, Steve Jenkins - NEP, Ken Kerschbaumer - SVGATTO Téhnologi
11: 30AR / VR / Bapak DemystifiedSadie panganten lalakiNic Hatch - NCAM, Ash Nehru - nyamur, Halvor Vislie - The Future Grup, Oliver Cohen - ChyronHegoATTO Téhnologi
12: 00Kaméra pinuh kotakna pikeun Bioskop Digital - fad atanapi dieu pikeun Tetep?David WellsSnehal Patel - Zeiss lenses kaméra, Corby Martin - SIM Internasional
12: 30Cahaya Pikeun Bioskop, ngaramal salajengna DékadeuDavid WellsPaul royalti - LiteGear, Derek Hammer - Hammer Pakem sarta cahaya, Brebes Lipson - Diréktur Fotografi
1: 00Philip GrossmanBitcentral
1: 30Philip GrossmanBitcentral
2: 00Kumaha Broadcast Dupi nungkulan OTT tantangan dina 2019Steve WongRalf Yakub, Présidén - Verizon Digital Media ServicesDell EMC
2: 30Kumaha Recognision raray Dupi Robah Produksi dina 2019Steve WongReza Rassool, CTO - RealNetworksDell EMC
3: 00The Future of Produksi di Imah tina Ibadah.Paul Richards & Tess ProtestoRuptly
3: 30Hirup Streaming High Olahraga SakolaPaul Richards & Tess ProtestoRuptly
4: 00The Future of StorytellingNinaad Kulkarni
4: 30The Future of StorytellingNinaad Kulkarni
5: 005GLinda Rosner
5: 30ATSC 3.0Linda Rosner
Kemis
9: 00Colorist Society InternationalDebra Kaufman
9: 30Nyolok-in jeung Téhnologi di Post ProduksiDebra Kaufman
10: 00Panganyarna na Greatest dina kaméra TéhnologiLinda RosnerBitcentral
10: 30SMPTE NasionalLinda RosnerBitcentral
11: 00M & A Kagiatan di Séktor di - Naon Dupi eta Maksudna?Sadie panganten lalakiGraham Sharp - Media asset Capital, Eric Baron - Performance EBA, Ariel Garcia - ChyronHego, Neil Maycock - Jukut ValleyATTO Téhnologi
11: 30Munculna Tren ti NAB TembongkeunSadie panganten lalakiLorenzo Zanni - IABM, Anna Lockwood - Telstra, Josh Stinehour - Devoncroft, Adam Cox - FuturesourceATTO Téhnologi
12: 00Linda RosnerRuptly
12: 30Linda RosnerRuptly
1: 00Favorit Hirup Ti NAB TembongkeunRyan SalazarDell EMC
1: 30Favorit Hirup Ti NAB TembongkeunRyan SalazarDell EMC

AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!