imah » diulas » NAB Témbongkeun narima usulan kertas Pikeun siaran rékayasa AND téhnologi informasi Konférénsi

NAB Témbongkeun narima usulan kertas Pikeun siaran rékayasa AND téhnologi informasi Konférénsi


AlertMe

Nasional Association of siaran anu narima usulan kertas teknis pikeun Téknik sarta Informatika Konférénsi Broadcast (BEITC) di 2019 NAB TembongkeunDiayakeun April 6-11 di Las Vegas.

The Broadcast Téknik sarta Informatika Konférénsi dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, insinyur kontrak, pabrik alat-alat siaran, distributor, konsultan rékayasa, R & D insinyur, professional IT na technologists média nu patali. konférénsi éta ciri tulak teknis alamat kasempetan panganyarna na tantangan nyanghareup disiarkeun rékayasa sarta média-industri professional IT sakuliah dunya.

NAB Tembongkeun nyiar presenters kalawan gagasan seger jeung perspéktif unik dina tren konci na téknologi nyetir masa depan radio, televisi jeung jejer média-téhnologi umum. Kabéh usulan kertas bakal diperlukeun pikeun ngawengku seleksi hiji topik dipikaresep didaptarkeun di 2019 BEITC Telepon keur tulak.

Usulan anu poko keur review peer, sarta tulak teknis featuring panalungtikan aslina atawa speaker kacida dianggap nampi tinimbangan paling nguntungkeun. Sadaya kandungan diusulkeun kudu dibere dina tutorial, formulir non-promosi. Usulan overtly promosi produk atawa jasa moal ditarima parusahaan, najan usulan dijelaskeun téknologi éta kaayaan dipaké dina produk siaran atawa jasa bisa dianggap.

The deadline keur usulan kertas téh Oktober 26, 2018. Pangarang ngeunaan tulak dipilih pikeun citakan dina program 2019 BEITC bakal dibéjakeun di 2018 Nopémber. Klik Ieuh pikeun informasi tambahan sarta ngalebetkeun proposal.


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!