imah » 2017 NAB Tembongkeun » NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...

NAB: Kumaha Ieu Sadaya ngagaduhan Mimitian ...


AlertMe

Muhun, di dieu urang nu, approaching NAB Tembongkeun! Sakali deui, kuring bakal hadir, ngalambangkeun Magazine siaran Darso, Sakumaha Abdi glide ngaliwatan Tembongkeun lanté, ningali naon bisa I tingali tina sagala produk newest sarta inovasi dina industri studio (siaran na pos-produksi).

Malah ku sakabeh pikagumbiraeun nu Témbongkeun nu brings, kantos heran, naon "NAB" nyaeta atanapi anu dina "National Association of siaran"Aya? Di sagigireun keur sarwa tina konvénsi Industri studio greatest di Bumi ieu, NAB mangrupakeun awak badag tur pajeulit, comprised organisasi siaran, ngawengku duanana televisi jeung radio, sarta kiwari internét sarta unggal formulir séjén transmisi media, sakumaha ogé sagala séjén industri nu ngarojong éta.

120611_national_association_broadcasters_shinkle_605NAB ieu multi faceted poé ieu, kalawan leungeun gumelar ti atikan, panalungtikan jeung inovasi téhnologis (NAB Labs) pikeun advokasi (atawa legislatif tur urusan pangaturan), ti Standards setting (jeung Code Télévisi alias "The Seal of Good Praktek") pikeun The darurat System Broadcast (EBS), ti acara online mun bengkel jeung konferensi sarta sagalana di-antara. Ngan ngasupkeun maranéhna website overwhelms anjeun kalawan ngan sabaraha maranéhna silih hubungkeun jeung sabaraha aranjeunna geus jalan.

WAH! Abdi terang hak-hak? Anjeun di salaku loba angen sakumaha Kami, iraha kuring ngahuleng mikiran masalah éta jangkauan tebih tina NAB. Tapi kumaha teu eta sadayana ngawitan? Naon anu beginnings hina tina NAB na kumaha teu aranjeunna meunang ka mana aranjeunna kiwari? Baca on, sarta kuring miharep pikeun ngajawab eta sarta patarosan sejenna anjeun gaduh ngeunaan organisasi ieu kitu integral jeung industri siaran sarta studio.Eugene F. MacDonald

Nasional Association of siaran ampir jadi heubeul salaku siaran, sorangan. Diadegkeun dina 1922 ku Eugene F. McDonald, Pangadeg nu zenith Corporation, NAB mangrupakeun pakaitna dagang swasta ngadegkeun keur kaperluan porsi kaperluan umum industri siaran. Ieu ieu dikelompokeun utamina pikeun ngadegkeun Konci tina étika dina industri siaran ku nyieun tungtunan pikeun timer Perda (tadina eta ieu dipikawanoh salaku Nasional Association of Radio siaran; eta dirobah ngaranna kana Nasional Association of Radio sarta Télévisi siaran di 1951, nalika eta diserep Association siaran Télévisi; deui dirobah ngaranna kana Nasional Association of siaran di 1958).

pamaréntah teu gaduh salah sahiji ieu "timer angger" na jadi eta ngagaduhan kana polah sorangan. The Communications Act of 1934 jadi panerapan komprehensif pangheulana ngatur komunikasi (duanana kawat sarta nirkabel). Broadcasting dianggap commerce interstate, nu Kongrés miboga otoritas pikeun ngadalikeun kaayaan Konstitusi AS (Pasal I, Bagéan 8), sarta surat-surat siaran anu dibérékeun panyalindungan Mimiti amandemen. Broadcasting ieu dipikawanoh salaku formulir unik komunikasi anu bakal merlukeun hiji kerangka pangaturan béda ti nu ti operator umum sapertos teleponi na telegraphy. Sakabéh ieu lajeng rangkep jeung filsafat yén média siaran kedah ngalayanan publik interest, genah, tur kabutuhan. The 1934 polah nyiptakeun FCCNu ieu boga muatan jeung mastikeun yén siaran acted dina suku, genah, tur kabutuhan umum.

louis_bebe_barron_greenwich_village_studio

Dina bulan Méi 1, 1955, kaanggotaan NARB kaasup 1,234 AM (amplitude modulation) stasion, 327 FM (frekuensi modulasi) stasion tur 3 jaringan radio nasional, Columbia Broadcasting System, Reksa Broadcasting System, jeung National Broadcasting Co., Inc. on hareup tipi , nasional Association of Radio sarta télévisi siaran tadi stasiun televisi 267 salaku anggota jeung sakabeh 4 jaringan televisi nasional, Amérika Broadcasting Co., Columbia Broadcasting System, Dumont Network televisi jeung National Broadcasting Co., Inc. (Sumber: Panitia Sénat dina yudikatif, Subcommittee mun nalungtik ngora Delinquency, Televisi jeung ngora Delinquency, Wartoskeun interim, 1955, Komite Print.)

Kode tipiSaatos pawangunanna, Nasional Association of siaran ngawanohkeun Code Radio di 1929 sarta salajengna, sakumaha téhnologi nungtut, a Code Televisi di 1952 (dina bukuna, Leo Bogart katalungtik yén siaran Télévisi dimekarkeun swiftly handapeun aegis sahiji jaringan radio utama anu invested jutaan dollar dina ... [nu] perusahaan (Bogart, The Age of Télévisi, P. 9, 1956)).

Sanajan kitu, duanana Konci anu dilanjutkeun di 1982 handap hiji jas antitrust diprakarsai ku Departemen Kaadilan nu GSM dirancang pikeun alamat setting laju iklan, nangtukeun hiji palanggaran éta Sherman antitrust Act (15 USC § 1 (1976)). pausahaan nyiarkeun anu ngayakeun kapaksa milik NAB atawa turutan Konci eta mapan, sanajan ieu keur dipikawanoh salaku "standar prakték alus" ku FCC, nu ogé teu ngadegkeun aturan umum di wewengkon katutupan ku Konci.

NAB "mana anu ka bat" kanggo umum, hartina nyobian pikeun mulasara nyiarkeun standar jeung ngajaga sagalana di 8679-2_NAB_logos_csnyiarkeun dina hiji malah keel. Leuwih taun, NAB geus kalibet dina sababaraha lawsuits, biasana muncul salaku amicus curiae, atawa "hiji sobat ti pangadilan" salaku gaduh interest kuat atawa pintonan dina materi palajaran tina hiji aksi, tapi henteu hiji pihak resmi pikeun tindakan . pintonan maranéhanana geus mantuan bentukna bentang légal di Wasalam ka sakabéh industri (anu ngawengku siaran, pos-produksi multimedia jeung hardware telekomunikasi, software, sarta jasa).

Kumisan ti lobbying na bringing lampah légal, NAB nyadiakeun anggotana kalawan kauntungan sejenna, kaasup a library panalungtikan ngandung leuwih sapuluh sarébu jilid, hiji staf anu ngawengku ahli dina Elmu Pangaweruh jeung Teknologi sarta panalungtikan sarta tata, sarta newsletter bulanan ka anggotana (NAB Dunya), Kitu ogé dina publikasi mingguan RadioWeek jeung TV National_Association_of_Broadcasters_headquartersDinten ieu.

Sajaba ti éta, NAB dimimitian NAB Atikan Wikimedia, meh bisa ngadidik warga di Amérika Serikat ngeunaan prinsip ucapan bébas jeung jejer sejenna ngeunaan industri. yayasan konduktor kagiatan panalungtikan jeung atikan di isu kayaning hak munggaran amandemen patali jeung eusi program, pamanggih redaksi, sarta ucapan komérsial. Na hayu urang moal poho Konvénsi keu disebut tadi, nu tarik leuwih 100,000 professional sarta mangrupa sumber anjog inpormasi, jaringan sarta showcases téhnologis di Amérika Serikat!

Anjeun nimu markas utama NAB (tempat sejenna?) Dina Washington DC, dimana eta terus nonton kantos-waspada na leuwih gelombang udara sarta miheulaan Maret pikeun fairness dina industri siaran. Salaku of 1 Nopember, 2009, présidén sarta CEO NAB nyaeta Gordon H. Smith, Urut Sénator Amérika Sarikat ti Oregon.

NAB aya pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang, sarta urang boga sajarah panjang advancing radio jeung televisi kapentingan di Washington, "?? Said NAB Présidén jeung CEO Gordon H. Smith. misi kami geus sarta tetep ngarojong pangabisa penyiar urang ngawula komunitas lokal, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar. ngaliwatan NAB Tembongkeun sarta inisiatif sejen, kawas NAB Labs, urang ngamajukeun inovasi, sahingga encouraging a hareup caang pikeun industri.

Panggihan leuwih seueur NAB ku ngadatangan Website na: www.nab.org.


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)