imah » wartos » NAB Tembongkeun urang Summit Téhnologi on Bioskop nu dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE, bade difokuskeun Gedong nu Future of Storytelling

NAB Tembongkeun urang Summit Téhnologi on Bioskop nu dihasilkeun dina Partnership Jeung SMPTE, bade difokuskeun Gedong nu Future of Storytelling


AlertMe

Summit draws Industri Para ahli kana Sawalakeun Wayah sareng munculna Panyiaran na Dampak Maranéhna on Seni jeung Élmu of Storytelling

Bodas dataran, Ny - Feb. 27, 2015 - Paguyuban Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R)), pamingpin di sakuliah dunya dina standar gerak-Imaging jeung atikan keur komunikasi, media, hiburan, jeung industri téknologi, kiwari ngumumkeun yén 2015 NAB Tembongkeun'S Summit Téhnologi on Bioskop (TSC) nu dihasilkeun dina partnership kalawan SMPTE, Bakal dedicated ka Ngalanglang nu inovasi teknis na kreatif anu bakal nangtukeun pangalaman bioskop of isukan. Dua poé gempungan, judulna "Gedong nu Future of Storytelling," bakal lumangsung April 11-12 di Las Vegas Konvénsi Center.

"TSC Ieu sataun urang bakal béda payun ka hareup, examining duanana gaya kreatif sarta teknis anu bakal bentukna seni jeung ilmu of storytelling," ceuk Pat Griffis, atikan Wapres di SMPTE. "Ti kamajuan dina parabot kreasi eusi na workflows ka dunya postproduction dumasar-awan ngembang sarta léngkah saterusna dina paméran, acara ieu bakal méré roadmap ka mangsa nu bakal datang tur ngajalajah inovasi berpotensi disruptive, sababaraha kénéh di lab, anu bisa redefine kana ' pilem '- atanapi, memang, naon wae eusi episodic sakumaha urang terang eta ".

Salila TSC nu, Hadirin bakal boga kasempetan hadir hiji ekslusif "mimiti-katingal" di SMPTE'S "Pindah Gambar" dokumenter. Dihasilkeun ku Randall Dark jeung diarahkeun ku Howard Lukk, kalawan cinematographer Travis LaBella, anu SMPTE dokumenter ayeuna dina produksi bakal ngajajah évolusi seru tina téhnologi gerak-Imaging ti péngkolan abad 20th liwat jaman kiwari bari speculating on naon hareup boga di toko.

"Kamajuan Anyar di Bioskop Screen Téhnologi" bakal moderated ku Michael Karagosian, SMPTE Sasama sarta pangadeg MKPE konsultan LLC, kalawan narasumber kaasup Keith Watanabe, diréktur jualan di Amérika pikeun layar Harkness sareng Kang Ahn, Wapres senior, manajemén produk bioskop of RealD. Ngalambangkeun panyadia solusi luhur di sawah, grup bakal kasampak di ngembang téhnologi layar, kaasup surfaces anyar layar, partikel direkayasa, sarta sudut nempoan lega ayeuna aya, kitu ogé téhnik pikeun ngaronjatkeun uniformity panerangan jeung optimizing katerangan laser jeung polarized layar.

"Immersive Sora pikeun Bioskop - Hiji Update on nyoko, Standardisasi, sarta Postproduction" bakal moderated ku Julian Pinn, menata diréktur Julian Pinn Ltd. Pinn bakal ngakibatkeun hiji sawala kalayan Brian Vessa, korsi nu SMPTE Komite bioskop Sora Systems Téknis (TC-25CSS) jeung diréktur eksekutif tina audio, mastering audio digital di Sony Gambar Hiburan; Bakal Payil, desainer sora dina Skywalker Sora; jeung Dan Huerta, Wapres tina tetempoan jeung téhnologi sora di bioskop AMC. grup bakal nalungtik téhnologi anyar ti perspéktif ngeunaan operator téater, studio, sarta insinyur; marios kamajuan ayeuna dina hiji baku interoperable pikeun sora immersive, kitu ogé nyoko téhnologi ieu bioskop; na ngabahas implikasi authoring eusi.

"Virtual kanyataanana Cinematic, Multiscreen, sarta Sinema immersive" bakal béda payun dina potensi kanyataanana maya dina téater. The sawala panel bakal moderated ku Richard Welsh, SMPTE patih keur Éropa, Timur Tengah, Afrika jeung wewengkon Tengah jeung Amerika Kidul, sarta CEO Sundog Media Toolkit Ltd. Welsh bakal ngagabung ku Daud McKimmie, ngawas pos produksi di 20th Abad Fox, sarta Ted Schilowitz, futuris di 20th Abad Fox sarta "CinemaVangelist" di Barco.

"Napigasi Big Warna: Palajaran sarta prak keur Future" baris difokuskeun newak gambar na tampilan pikeun gamuts warna ditingkatkeun; nyorot studi kasus panganyarna dina persepsi panongton of ngaronjat tangga nada warna, kaasup sarap potensi panitén metamerism na variability; tur nganggo panganyarna téknologi laser proyéksi mun demonstrate kemungkinan kreatif ngeunaan "warna badag." Salila sési ieu, moderator jeung spiker Daud Program Long Kursi, BS Motion Picture Élmu, Sakola Studi Film sarta animasi di Rochester Institut Téknologi, bakal ngagabung ku Robert Atkins tina Applied Visi Élmu Grup di Dolby Labs jeung Stefan Luka, insinyur software senior, sains warna, dina Walt Disney animasi Studios.

Jim Whittlesey, SMPTE Sasama, bakal sedeng "DCP Update na Future Pangiriman Options: satelit, Serat, sarta Internet, "sési featuring John Hurst, ko-pangadeg sarta lulugu perwira téhnologi tina CineCert LLC; Tandaan Waterston, Wapres pembangunan bisnis jeung umum manajer di CineActive Leyuran; John Wolski, Wapres, jasa exhibitor of DELUXE Media Manajemén; sarta Chris Witham, diréktur bioskop digital dina The Walt Disney Studios. Handap sawala ngeunaan aya workflow teuas drive, distribusi kenop pikeun ngaktipkeun playback digital bioskop, sarta trailer na preshow distribution eusi iklan; para ahli industri baris nalungtik SMPTE Bioskop Digital bungkusan (SMPTE-DCP), dianjurkeun ku Digital Bioskop inisiatif (DCI) spésifikasi ayeuna, tur nilaina kalawan hal mun Captioning, audio dumasar-obyek, 3D stereoscopic, sarta ongkos pigura tinggi (HFR). grup ogé bakal ngabahas SMPTErojongan -DCP pikeun ongkos bit luhur, terjemahan 3D dinamis, Bahan Exchange Format (MXF), pinuh énkripsi terjemahan, sarta data bantu.

SMPTE anggota tiasa nganggo kode SD01 dugi ka tanggal 27 Maret 2015, kanggo nyandak $ 100 angka NAB nonmember pikeun pendaptaran SMART atanapi Konfigurasi Flex Pass, atanapi kanggo kéngingkeun Pameran-Ngan Pas gratis. Jadwal program TSC sayogi online online di www.smpte.org / tsc2015. Inpo langkung seueur ngeunaan SMPTE geus sadia di www.smpte.org.

# # #

Ngeunaan Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R))
The Oscar (R) jeung Emmy (R) Award-unggul Society of Motion Picture sarta Télévisi Insinyur (R) (SMPTE(R)), a pakaitna kaanggotaan profésional, nyaeta pamingpin preeminent dina kamajuan seni, elmu, jeung karajinan tina gambar, sora, jeung ékosistem metadata, di sakuliah dunya. Hiji diakuan sacara internasional tur accredited organisasi SMPTE kamajuan atikan pindah-imagery tur rékayasa peuntas industri komunikasi, téhnologi, média, jeung hiburan. Kusabab ngadegna di 1916, SMPTE geus diterbitkeun di SMPTE Gerak Imaging Journal sarta dimekarkeun leuwih ti standar 800, lila-dianjurkeun, sarta tungtunan rékayasa.

Leuwih ti anggota 6,000 - executives gerak-Imaging, insinyur, kreatif sarta téhnologi professional, peneliti, ilmuwan, pendidik, jeung murid - anu minuhan di Bagean sakuliah dunya ngadukung Paguyuban. Ngaliwatan partnership Paguyuban urang jeung Hollywood Pos Alliance (R) (HPA (R)), kaanggotaan ieu complemented ku komunitas profésional tina usaha jeung perorangan anu nyadiakeun éta kaahlian, rojongan, parabot, jeung infrastruktur keur nyiptakeun jeung pagawean tina gambar gerak, program televisi, commercials, digital média, sarta eusi media dinamis lianna. Émbaran on ngagabung SMPTE geus sadia di www.smpte.org / gabung.

Sadaya merek dagang muncul di dieu mangrupakeun merek hak milik nu bogana.

Poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-2014TSCcrowd.jpg
Poto caption: Riungan di 2014 NAB Tembongkeun'S Summit Téhnologi on Bioskop
Poto Kredit: NAB / Robb Cohen

Poto Patalina: www.wallstcom.com/SMPTE/SMPTE-PatGriffis-SMPTEAnnualConference.jpg
Poto caption: Pat Griffis, SMPTE Konférénsi taunan


AlertMe