imah » wartos » NAB NY 2019: TVU Jaringan 'TVT-based TVU Talkshow sareng AI-TVU MediaMind Terbuka Terbuka pikeun Langkung Video Streamline sareng Éféktif

NAB NY 2019: TVU Jaringan 'TVT-based TVU Talkshow sareng AI-TVU MediaMind Terbuka Terbuka pikeun Langkung Video Streamline sareng Éféktif


AlertMe

VIEW MOUNTAIN, CALIFORNIA - OKTOBER 4, 2019 - Dina taun ieu NAB (National Association of Broadcasters) Show NY, TVU Jaringan, pamimpin pasar sareng téknologi dina solusi pidéo live berbasis IP, bakal ngenalkeun TVU Talkshow anyar anu anyar, solusi sadaya-dina-hiji pikeun produksi acara live anu ngamungkinkeun partisipasi pamiarsa langsung ngalangkungan video. TVU Jaringan bakal pamiarsa TVU Talkshow bareng kana solusi aliran kerja terpadu terpadu, otomatis, sareng carita, TVU MediaMind. Pausahaan ogé bakal nawiskeun pakét solusi solusi anu lumayan dirancang khusus pikeun freelancer; pakét berpotensi ngabuka panto TVU's 3,000 + base customer global. Hadirin NAB NY bakal tiasa diajar deui dina setélan TVU di stan N744.

TVU bakal ngalaksanakeun demonstrasi langsung anu unik tina solusi TVU Talkshow antara ruangna sareng lokasi studio anu jauh. Sémah bakal tiasa ngalaman simulasi TVU Talkshow langsung anu disetél di stan TVU. TVU Talkshow nyandak papacangan pamiarsa kana tingkat salajengna ku ngamungkinkeun masarakat milu kana acara langsung atanapi acara anu diarahkeun ku nelepon nganggo aplikasi mobile TVU Talkshow. Sistem manajemén paneluan terintegrasi mantuan produser pre-layar naon waé anu nelepon, sareng dukungan pikeun IFB ngamungkinkeun komunikasi bidirectional antara host sareng panelpon, ogé kru produksi sareng operator kaméra. Salaku tambahan, TVU Talkshow didaptarkeun ku awan pinuh, nyieun setélan sareng operasi saderhana pisan. Solusi ieu tiasa diurus nganggo antarmuka dumasar wéb anu ramah. Talkingu TVU tiasa nganteurkeun pidéo ka seueur lokasi, kalebet CDN, platform média sosial, halaman wéb sareng stasiun televisi Grid diaktifkeun TVU, kalayan hiji klik; hal ieu ogé sanggup kaluaran SDI tradisional liwat hiji panarima TVU.

Ngagabungkeun TVU Talkshow di NAB NY 2019 mangrupikeun integrasi perusahaan, otomatis, aliran kerja dumasar AI, TVU MediaMind. Nganggo AI pikeun méré tag aset média kalayan metadata nalika aranjeunna pindah tina tahap akuisisi dugi ka distribusi, TVU MediaMind ngamungkinkeun siaran kanggo ngatur anu langkung saé sareng ngalacak eusi médiaana, pamustunganana ngajantenkeun aranjeunna ngahasilkeun kontén pikeun sababaraha platform, kalebet siaran tradisional sareng média sosial. Kalayan solusi aliran kerja, penyiar tiasa ngahémat waktos, ningkatkeun produktivitas sareng ngarobih - sareng pamustunganana langkung saé monetize - bahan video baku maranéhanana.

"Kami bungah nyandak solusi awan- sareng basis AI kami ka tabél di NAB NY taun ieu," saur Matt Keiler, Wakil Présidén, Penjualan Akun Key di TVU Jaringan. "Solusi sapertos TVU MediaMind sareng Talkshow TVU dirancang pikeun ngajantenkeun padamelan masarakat langkung saderhana sareng langkung épisién, sareng sanés waé - éta ogé dimaksudkeun pikeun nyandak poténsi pidéo langsung kana tingkat salajengna. TVU MediaMind ngamungkinkeun produksi anu langkung gancang, langkung kustomisasi ti anu pernah dimungkinkeun, sareng TVU Talkshow ngamungkinkeun pamirsa milu dina acara karesepna sareng acara sacara real waktos, sacara lancar sareng sacara terampil. "

Salian TVU Talkshow sareng TVU MediaMind, TVU ogé bakal nunjukkeun pameran live mobile-HEVC pemancar pidéo, TVU One, dipayunkeun ku téknologi transmisi dipatenkeun Inverse Statmux Plus (IS +).

TVU Jaringan staf bakal ditugaskeun di stan N744 pikeun ngabahas larutan lengkep perusahaan.

kira-kira TVU Jaringan®

TVU Jaringan ngagaduhan langkung konsumén 3,000 sacara global. The TVU Jaringan kulawarga transmisi IP na leyuran produksi hirup mere siaran sarta organisasi anu workflow kuat sarta bisa dipercaya keur ngadistribusikaeun eusi video hirup keur disiarkeun, online jeung platform mobile. TVU geus jadi bagian kritis sahiji operasi loba pausahaan media utama. The TVU Jaringan suite sahiji solusi geus dipaké pikeun acquire, ngirimkeun, ngahasilkeun, ngatur jeung ngadistribusikaeun-kualitas profésional live IP HD footage salaku bagian integral warta, olahraga sarta acara global utama. Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang TVU Jaringan Leyuran, mangga buka www.tvunetworks.com.


AlertMe