imah » wartos » NAB warta: MTI Film Announces ProRes atah Rojongan di Cortex v5.2

NAB warta: MTI Film Announces ProRes atah Rojongan di Cortex v5.2


AlertMe

Hollywood- MTI Film, Pamekar ti software pos-produksi Cortex industri-acclaimed, geus ditambahkeun ciri anyar kawasa, rojongan pikeun ProRes atah. update seru urang bakal dibere di NAB 2019 salaku bagian tina pamutahiran MTI urang panganyarna pikeun Cortex. Versi Cortex 5.2 anyar ngarojong ProRes atah pisan ukuran pigura, leveraging kamampuhan pikeun dianggo langsung kalawan data gambar atah pristine sensor kaméra pikeun control finer salila koreksi warna. Kusabab ProRes atah boga prestasi fenomenal sarta kualitas luhur, éta nyadiakeun konsumén urang ku format idéal pikeun nyiptakeun eusi tinggi-dinamis-rentang (setelan HDR).

Randy Reck, Diréktur MTI ngeunaan Pangwangunan, ngadawuh, "Kami yakin industri anu siap pikeun ngadopsi ProRes atah salaku baku keur akuisisi, alami ngawangun dina kasuksésan tina ProRes codec kulawarga". CEO Larry Chernoff exclaims, "Kami pisan Bangga integrasi kami téknologi beredar kawas ProRes atah, jeung kami bungah bisa nuluykeun pangwangunan".

Apple ProRes atah nyaéta ngembangkeun anyar groundbreaking nu ngagabungkeun mangpaat workflow warna gambar atah kalawan kinerja ProRes. Cortex v5.2 kiwari nyokot kauntungan tina kauntungan ieu sapanjang workflow anjeun, ti dailies ngaliwatan koreksi warna, kalawan kamampuhan pikeun nganteurkeun kualitas luhur setelan HDR outputs langsung tina kaméra; ti pakakas layar Cortex v5.2 nawarkeun hiji toolset kelas dunya pikeun panyipta eusi profésional.

MTI Film bakal némbongkeun Cortex v5.2, kalawan ProRes na anyar kamampuhan atah, dina NAB, stan SL14807. NAB ngalir April 8-11 di Las Vegas. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, kontak: [EMAIL PROTECTED]

kira-kira MTI Film LLC

MTI Film mangrupakeun panyadia ngarah tina software sarta jasa kana industri hiburan. Na division software delivers parabot taneuh-megatkeun pikeun dailies processing, restorasi pilem digital sarta prosés kritis lianna. Aranjeunna kaasup kulawarga Cortex produk, nu nawiskeun solusi komprehensif pikeun dailies processing, manajemén media, deliverables tur leuwih, jeung Drs ™ Nova, standar industri pikeun restorasi pilem digital.

In Hollywood, MTI Film ngoperasikeun fasilitas pos-produksi-layanan pinuh, nyadiakeun dailies, redaksi, épék visual, koreksi warna na assembly pikeun pilem, televisi jeung commercials.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.mtifilm.com.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!