imah » diulas » NAB Pintonan New York: Eran Stern

NAB Pintonan New York: Eran Stern


AlertMe

Eran Stern di studio na. (sumber: Natasha Newrock-Stern)

Broadcast Darso “NAB Tembongkeun Propil New York "mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu NAB Tembongkeun New York (16-17, 2019).

_____________________________________________________________________________________________________

Eran Stern pituin urang Israil, anu kuring nembé ngagaduhan kana wawancara, mangrupikeun guru anu seueur-nyarios, spiker, musisi, sareng ahli dina desain gerak sareng filmmaking produksi-produksi. Tapi, di dieu, kuring bakal ngantep Stern ngenalkeun dirina dina kecap sorangan. "Kuring téh desainer gerak anu leuwih ti pangalaman 25. Dina dasawarsa ka pengker, kuring parantos konséntrasi kana ngajar sareng pangarang pendidikan. Jangkauan kuring dina kahirupan mangrupikeun seni sareng musik. Abdi ogé resep ningali jalma dina karéta. ”

Minat stern dina musik sareng seni mimiti di umurna dini. "Carita cinta kuring sareng musik mimiti nalika kuring 12 di puncak jaman Maxi-Jomblo 80s," jelasna. "Rékam catetan dilayanan salaku jandela pikeun seni modéren, khususna anu labél indie sapertos rékaman Mute sareng ZTT. Kuring émut mésér albeum kusabab ngan ukur kuring cinta ka catetan panutup. Luhur di Eric [digambarkeun di handap ieu] mangrupikeun conto anu hébat.

nu Luhur di Eric panutup album.

"Abdi bogoh buku sareng pilem asalna tina gambar. Sateuacanna kuring nyetak sareng skésa ti umur dini pisan - taun 5 — sareng narik seueur komik anu diideuan kalolobaan ku majalah Marvel sareng DC Comics, ogé carita horor ku Stephen King. Nalika carita-carita ieu diadaptasi pikeun pilem, kuring diawaskeun siang wengi. Pikeun ngaleungitkeun kecanduan kuring, anjeun janten literatur, sareng ieu nyiptakeun daur anu henteu kantos-kantos dugi ka ayeuna. "

Dibikeun kapentingan artistik, éta héran diajar yén Stern henteu utama dina seni dina pangajaran akademik na. "Kuring mimiti diajar Manajemén Bisnis kusabab kuring ngira yén kuring kedah mendakan atikan anu serius anu bakal ngabantosan kuring dina kahirupan anu nyata", ku kituna kuring ngagaduhan BA di jabatan éta. Tapi saterusna sadar yén kuring ngalakukeun hal anu kuring teu resep sareng teu paduli kirang paduli, janten saatos taun 10 bertindak janten manager sales pikeun Autodesk, Kuring mutuskeun pikeun menilai hirup kuring sareng mutuskeun ngiringan manah sareng diajar desain. Salaku jalma anu ngajarkeun diri, kuring mimiti nyalira, sareng sababaraha taun teras ngagabung Shenkar sareng parantos aya gelar desain grafis. Teras kuring cicing di dinya pikeun 12 taun ngajar sareng ngatur jabatan Grafik Motion. "

Dibikeun cara bunder Stern ngadeukeutan karir artistik, éta nunjukkeun minat anjeunna filmmaking ogé asalna tina sumber anu henteu mirip. "Salaku bagian tina jasa kuring di tentara di Israel, éta tugas kuring ngadamel pidéo palatihan anu ngajelaskeun pamakean alat optik di jero tank. Kusabab kuring datang tina cet gambar sareng gambar, kuring nganggo Diréktur Macromedia — ieu 1991 - sareng nyiptakeun pilem animasi anu pondok. Éta tangtangan anu ageung pikeun nyitak deui ka pidéo sareng urang nyepetkeun layar komputer. Tapi usaha éta patut. Abdi ngagaduhan rengking kuring sareng ogé sadar yén kuring parantos mendakan zona kuring. Mudah-mudahan kuring langkung saé upami éta diluar waktos. ”

Antukna Stern mutuskeun pikeun ngamimitian bisnisna sorangan, SternFX. "Usaha dimimitian dua alesan utama. Mimiti, ngaminimalkeun érosi kuring salaku dosen. Kuring sadar awal yén lamun kuring neraskeun laju ieu, tanaga abdi bakal gancang nyalep, sareng kuring milarian jalan pikeun ngalestarikeun kursus anu kuring diajarkeun, anu ngajantenkeun wawasan awal anu kuring kedah ngarékam ku sorangan ngajar, sahingga ngajantenkeun tanaga. sareng ngajadikeun éta tiasa diaksés ku saloba jalma anu jéntré. Alesan kadua ieu rada langkung pribadi; Abdi kedah ngahasilkeun panghasilan tambahan. Pamajikan kuring ngagaduhan kanker sareng henteu tiasa dianggo deui. Tanggung jawab kauangan ngan ukur kuring, sareng kuring kedah mendakan jalan pikeun nyandak gaji sanés bari kuring masih di dinya, tanpa ngantunkeun bumi. "

Léngkah salajengna dina évolusi profésional Stern nyaéta ngajual dirina salaku palatih sareng konsultan kana épék visual. "Kuring diterapkeun prinsip 'meunang suku di panto,' hartosna kuring ngan saukur nawiskeun barang ka saha waé kuring anu terang, sareng ku sakedik chutzpah Israél, kuring terus nag dugi kuring ngagaduhan lampu héjo. Pas aya batur masihan kuring kasempetan, kuring ngalakukeun sadayana pikeun ngajaga moméntum sareng ngadegkeun jabatan kuring. Pondokna, teu aya resep sihir di dieu — mangrupakeun kombinasi tenacity, sababaraha hubungan sareng, sapertos sadayana dina kahirupan, sababaraha waktos anu saé sareng nasib anu hadé. Di antawis nasabah kuring, kuring tiasa namikeun tim grafis internasional ti Disney, Weizmann Institute, sareng Adobe, ogé sakumna agénsi média lokal, penyiar, sareng postingan imah. "

Kontribusi Stern ka 2019 NAB Tembongkeun New York bakal janten sababaraha lokakarya, "Fokus Dina: Tipografi & Desain Judul" sareng "Komposisi sareng Saatos Balukar sareng Bioskop 4D," anu duanana bakal dipayunkeun salaku bagian dina Konferensi Post / Produksi. "Pertamuan mimiti na NAB Tembongkeun éta 22 taun ka pengker salaku rencang. Harita, dina 2005, kuring diajar sési munggaran dina konperénsi Post / Production World. Kuring bakal salawasna émut Ben Kozuch, presiden sareng ko-pendiri na Kahareup Konsép Media, anu masihan kuring kasempetan munggaran. Ti saprak éta, kuring parantos bagian tina tim anu ngahasilkeun acara, sareng teras nyarios dina konperénsi NAB sareng konperénsi anu sanés. NAB Tembongkeun mangrupikeun salah sahiji tempat anu saé pikeun nyambungkeun sambungan anyar sareng nguatkeun jaringan anu tos aya, sareng kuring tetep yakin yén éta minangka acara paling penting dina taun.

"Téks sering elemen anu paling penting dina proyék video, tapi seueur ngémutan pajeulitna tina ngalaksanakeun serat. Dina sési anu munggaran, sim kuring bade difokuskeun tipografi sareng Desain Judul, sareng nunjukkeun rupa-rupa téhnik pikeun gawé bareng tipeu saatos Balukar. Kuring ogé bakal nunjukkeun kumaha ngagabungkeun téks sareng pidéo di Saatos Balukar pikeun nyiptakeun pamandangan anu nggumunkeun. Téks 3D ogé mangrupikeun hal anu ageung, janten kami bakal terang cahaya, tékstur, sareng téks animasi, sareng ngagabungkeun pangaruh sareng 3D anu sanés. Kuring ogé bakal masihan waktos ka ligature, indén, kerning, glyphs. Sidang dobel ieu ditujukeun ka saha waé anu hoyong ngadamel jinisna dibaca sareng geulis sareng ngahirupkeun deui saatos Balukar.

"Pikeun sési komposit, kuring bakal nunjukkeun kumaha carana ngaronjatkeun rélér kaluar tina Bioskop 4D kalayan pitulung saeutik ti Saatos Balukar. Salaku conto, anjeun tiasa ngasingkeun unsur, damel sareng pas anu béda, nganggo sistem Take, bahkan kaméra ékspor sareng lampu. Ieu tiasa ngabantosan pikeun ngeusian hasilna dina tahapan pas, nalika henteu kedah nerapkeun deui unggal waktos badé badé parobihan. Aya ogé épék anu tiasa diterapkeun dina tahap pas kalayan langkung efektif. Dina sési ieu, anjeun bakal diajar macem-macem téknik pikeun ningkatkeun sareng nyepetkeun komposisi anjeun. Sadaya hatur nuhun kana integrasi anu ketat antara Saatos Balukar sareng C4D. Sesi ieu ditujukeun ka saha waé anu hoyong nambihan objék 3D ka pidéo sareng comp dina tulisan. ”

Sedengkeun pikeun cita-cita Stern hareup, anjeunna nyarioskeun ka kuring yén prioritasna sapertos kieu. "Jieun langkung judul on-line dina basa Inggris atanapi basa Ibrani. Ngajarkeun konperénsi, sareng ngabantosan jalma anu nuju ngaléngkah-léngkah-léngkah dina desain gerak sareng desain. Janten bapa anu hadé sareng manusa. Teruskeun ngajalankeun sareng ngadangukeun musik sareng, anu paling penting, janten séhat, seuri, sareng ogé daptar puter dina Netflix. "


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)