imah » wartos » NAB Show New York: Pikeun-Nyorot Terjadi dina Produksi Live

NAB Show New York: Pikeun-Nyorot Terjadi dina Produksi Live


AlertMe

Cypress, CA, Oktober 8, 2019 - FOR-A bakal nunjukkeun fokusna dina integrasi produk anu komprehensif sareng pertunjukan jangkauan prosesor sinyal, encoder / dekoder, switcher produksi video, video server, sareng sistem grafik di stan perusahaan di NAB Tembongkeun York énggal. Pikeun-A® bakal nunjukkeun dina Booth N530 dina acara anu ngajalankeun ti Oktober 16-17 dina Javits Puseur di New York City.

Barisan saluran booth NAB New York kaasup prosesor sinyal FA-9600 multi-Tujuan, prosesor encoder / HE950 IP, HEVN-490 HANABI, péstél Sistem Grup Envivo Studio produksi Envivo sareng Envivo Replay olahraga sareng solusi ulangan acara acara. Penciptaan kontéks ClassX sareng solusi playout grafis, generator karakter kompak CG-Portable, sareng server video ODYSSEY Insight.

Kumisan ti penampilan NAB New York, éta FA-9600 processor sinyal multi Tujuan diulas dina acara-profil anu sanés sanésna, kalebet acara rugbi dunya 2019 Oktober, 2020 Tokyo usum panas, sareng mimiti liga maén bal énggal di Éropa. Prosesor saluran dobel FOR-A FA-9600 kéngingkeun perhatian ti panyiar premiere milari kualitas pangluhurna, téknologi konvérsi gambar pikeun acara anu bergengsi ieu.

Fujitsu's IP-HE950 real-time H.265 / HEVC encoder / unit decoder migunakeun alat komprési panganyarna sareng algoritma pamrosésan gambar pikeun masihan kasatiaan video kelas paling-hadé. IP-HE950 ngadukung kontribusi real-time 4K, kitu ogé SD sareng HD. IP-HE950 ngagunakeun téknologi H.265 / HEVC anyar, anu tiasa nyayogikeun dua komprési komprési dua kali langkung tina H.264 / téknologi AVC. FOR-A mangrupikeun distributor encoder Fujitsu sareng kinerja dekoder di Amérika Kalér, Eropa, Wétan Tengah sareng Afrika, ogé milih daérah di Amérika Latin.

Hactip HANABI HVS-490 muka panto kana produksi 4K langkung murah. HDMI Pangrojong spésifikasi 2.0b nyayogikeun kaluaran 4K ka anu seueur panempo. Nawiskeun fitur ekslusif, kalebet téknologi MELite ™, anu ngalangkungan 2 M / Es péncher pikeun nawiskeun pagelaran 6 M / E, HVS-490 dirancang pikeun dianggo dina naon waé lingkungan hirup, kalebet pucuk mobile, acara, sareng produsén perusahaan di-rumah. . Pamuter ieu masihan pangguna sareng mémori kagiatan sareng fungsi macro, ogé panyingkaran kerangka terintegrasi sareng panémutan multi.

Ngan diwanohkeun dina NAB 2019 dina bulan April, Variant Systems bakal nunjukkeun kana anu anyar Envivo Studio ka hadirin NAB New York. Envivo Studio mangrupikeun sistem produksi live-all-in-one anu ngawengku pamuter klip, tetep nyimpen, kotak shot, live switch, key internal, coaching review alat sareng kabisa anu kuat kalebet kendali VDCP, input rekaman gelung 24hr, sareng réputasi gerakan alon

Envivo Replay nawiskeun solusi ulangan lengkep anu dibungkus dina antarmuka panganggo intuitif sareng kamampuan rekaman iso-kanal kontinyu, panyimpen klip serep tina sababaraha sudut pikeun nyédagkeun tong, daptar puter kanggo sorotan puter deui, kamampuan branding diwangun, nyéépkeun langsung ka platform média sosial. sareng dukungan kanggo kaméra super-gerakan super gancang. Di NAB Tembongkeun New York, kadua sistem Envivo bakal ditingalikeun sareng antarbeungeut audio Dante, anu ngamungkinkeun sistem pikeun nyokong audio digital anu henteu dikomprésikeun, saluran kanal, laten low dina jaringan Ethernet standar. Studio sareng Replay ogé ngadukung NDI (Network Device Interface), protokol gratis pikeun Video-Over-IP.

Demo tina solusi ClassX pang anyarna tina karakter karakter 2D / 3D sareng grafis gerak langsung sareng parangkat lunak playout anu terintegrasi sareng FOR-A anu nembak video bakal aya dina ruangan FOR-A. Solusi grafis kelas ClassX populer sareng universitas, signage digital, acara live, sareng aplikasi produksi olahraga. FOR-A mangrupikeun distributor ekslusif ClassX di Kalér, Amérika Kalér sareng Amérika Kidul. Perjangjian kasebut nyayogikeun siaran sareng produser acara langsung kalayan kamampuan nyiptakeun sareng maénkeun grafis siaran real-time ClassX terpadu sareng FOR-A switchers video.

Pangembang karakter kompak sareng béaya rendah CG-Portable sareng parangkat lunak Brainstorm bakal diwanohkeun pikeun kahiji kalina di AS nalika NAB New York. Unit kasebut nyayogikeun rupa-rupa fungsi téks sareng grafis, kalebet dua tulisan teks bebas, sisipan logo statis sareng animasi, pemasa langkung seueur sareng up / down count, sareng ngeusian / konci nyampur kana latar tukang video live atanapi grafis anu diunggah. Kalayan fitur anu saé dina harga harga anu berpatutan, unit ieu sampurna pikeun sababaraha aplikasi CG.

Wawasan ODYSSEY Produksi Server mangrupikeun sistem palayan saluran multi, disayogikeun dina konfigurasi dua- atanapi opat saluran. Nawiskeun antarmuka Wéb kanggo dikadalikeun tina alat naon waé sareng panyungsi wéb (teu aya instalasi diperyogikeun), pangladén pidéo nyayogikeun panyebaran anu sanés sareng codec kanggo dirojong kontribusi média sareng pamuter pidéo sareng ngalambatkeun deui waktos maén.

Ngeunaan Pikeun-A

Pikeun-A, a, produsén industri-ngarah di sakuliah dunya, nawarkeun rupa-rupa siaran jeung produksi produk kalawan fokus dina téknologi motong-ujung, kaasup: HD, 4K jeung produk IP. Pikeun-A terus nawiskeun hareup-siap, ongkos éféktif, solusi téhnologi canggih. Produk ngawengku: switchers video, routing switchers, multi-pemirsa, 4K pinuh kaméra-speed tinggi, encoders IP / decoders, prosesor sinyal multi-kanal, 8K / 4K /HD Generators test sinyal, correctors warna, pigura synchronizers, dumasar-file produk, Generators karakter, server video na leuwih.

Pikeun rentang pinuh ku HD sarta 4K produksi jeung ngolah solusi, kitu ogé produk-dumasar IP, didatangan situs web urang di www.for-a.com.

# # #

Pikeun-A Corporation of America, 11155 Knott Ave., Suite G & H, Cypress, CA 90630 Telepon: 714-894-3311, loka Ramat fax 714-894-5399: www.for-a.com


AlertMe