imah » diulas » NAB Tampilkeun New York Unjukkeun Podcast Series sareng Sémo Podcast Eksklusif

NAB Tampilkeun New York Unjukkeun Podcast Series sareng Sémo Podcast Eksklusif


AlertMe

NAB Tembongkeun New York ngan ukur sabulan jauh, éta bakal gaduh langkung pamiarsa 15,000 sareng pamiarsa 300. Acara ieu bakal nunjukkeun téknologi panghadéna pikeun téknologi generasi média, hiburan sareng telekomunikasi sareng konperénsi sareng bengkel anu bakal museurkeun kana daérah sapertos:

  • telepisi
  • pilem
  • satelit
  • Pidio online
  • Kajadian Live
  • Podcasting
  • perkara reklameu
  • Corporate A / V
  • Produksi sareng pos

Naon-naon Anu Diarepkeun NAB Tembongkeun New York

Oktober ieu, NAB Tembongkeun New York bakal ngaluncurkeun séri podcast anu nampilkeun panyatur anu bakal nyorot téma acara nalika ngawangun nepi kana naon anu pasti bakal janten silaturahmi hebat ku sagala rupa média, hiburan, sareng profesional téknologi. Séri podcast énggal anu bakal disayogikeun ku MediaVillage Kapala Strategi Konten sareng Marketing, EB Moss. Sadaya édisi séri bakal dileupaskeun dina mode périodik dina Séptémber 16 na NAB Témbongkeun Podcast, anu sayogi di nabshowny.com.

MediaVillage, Kepala Strategi Konten sareng Marketing

Salaku host podcast MediaVillage's B2B, InSites Insider jeung Maju Kasempetan podcast, EB Moss bakal strategis sareng eksekutif senior média terkemuka, pamasaran sareng organisasi iklan dina ngembangkeun sareng ngamajukeun kontén éditorial bari ngawasi usaha média sosial pikeun perusahaan.

Sababaraha panyadia kontén podcast ngarah sapertos Stitcher, iHeartRadio jeung Westwood Salah bakal diulas sacara éksklusif di NAB Tembongkeun York énggal. Rapat konperénsi ieu bakal museurkeun kumaha cara ngaluncurkeun sareng ngahasilkeun podcast anu suksés dina sagala anu anyar Pasar Pop-Up & Teater dina Kemis, Oktober 17.

Konperénsi éta bakal ngalebetkeun sesi sapertos:

Lemonada Liftoff: Sagala Anjeun Kedah Kenang Ngeunaan Jaringan Podcast

Présidén, Westwood Salah sareng Pemasaran tarumanagara EVP di Cumulus Media

CEO & Co-Pendiri di Lemonada Media

Sidang "Lemonada Liftoff: Sagala Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Peluncuran Podcast Network" sési bakal museurkeun kana perjalanan jaringan podcast anu didirikeun awéwé Lemonada Média sareng hubunganna sareng Westwood One. Westwood One pamilon bakal ngalebetkeun Présidén Suzanne Kajahatan sareng Lemonada Media Co-Pendiri, CEO sareng Produser Eksekutif Jessica Cordova Kramer.

Wawasan Audio pikeun Strategi Podcast anjeun

Kapala Hasil Pendapatan (CRO) di Stitcher

Sidang "Wawasan Audio pikeun Strategi Podcast anjeun" bakal ngagaduhan Stitcher sareng Jaringan Vocast Media Podcast nguji unsur-unsur tukangeun mikropon anu nyusun podcast. Kapala Hasil Hasil Stitcher Sarah van Mosel bakal masihan presentasi audio konci anu dilayanan pikeun maksimalkeun efektivitas iklan sareng merek.

Ngokolakeun sareng Ngadeudeul Brows Podcast anu Suksés

Presiden di iHeartMedia

"Barang Anjeun Sono dina Kelas Sejarah" Podcast Host

Sesi "Ngokolakeun sareng Ngahasilkeun Sél Podcast Podcast" bakal dimodelkeun ku EB Moss barengan iHeartMedia urang presiden Conal Byrne sarta "Barang Anjeun Sono dina Kelas Sejarah"Podcast host Holly Frey.

NAB Tembongkeun New York mangrupikeun produksi Asosiasi Nasional Broadcasters, sareng éta bakal diayakeun dina Oktober 16-17, 2019 di Javits Konvénsi Center. Asosiasi Nasional Broadcasters mangrupikeun asosiasi advokasi primér pikeun penyiar Amérika. NAB damel pikeun muka kapentingan radio sareng televisi dina legislatif, pangaturan sareng urusan umum bari sasarengan anu nyebarkeun siaran anu pangsaéna ngawula komunitasna, nguatkeun usaha sareng ngangkut kasempetan anu langkung saé dina jaman digital. Pikeun ngadaptar salaku pencét pikeun NAB Tembongkeun New York langkung klik di dieu. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal NAB, teras parios www.nab.org.


AlertMe