imah » diulas » NAB Pintonan New York: Dan Rayburn

NAB Pintonan New York: Dan Rayburn


AlertMe

Dan Rayburn

Broadcast Beat "2019 NAB Tembongkeun Propil New York "mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu NAB Tembongkeun New York (16-17, 2019).

_____________________________________________________________________________________________________

Dan Rayburn sacara umum dianggap janten ahli industri siaran pangheulana dina média streaming sareng video on-line. Kuring nembé ngagaduhan kasempetan pikeun ngawawancara Rayburn, sareng pangalaman éta dina dasarna kacilakaan dina industri streaming sareng masa depanna.

Dina ngamimitian wawancara, Rayburn ngabenerkeun panyangka kuring yén anjeunna bakal ngamimitian nyiarkeun. "Kuring henteu asalna ti industri siaran," écésna, "tapi industri perbaikan komputer, sareng ngamimitian téknologi streaming média bener-bener ku anu teu kabeneran. Saatos ngiringan militér, kuring kaluar sareng janten insinyur sistem anu disertifikasi pikeun produk Apple. Kuring nanggung jawab situs kamasarangan ka para nasabah di NYC pikeun ngalereskeun hardware dumasar Apple Apple anu dibawah jaminan. Dina waktos anu sami, dina 1995, Apple disponsoran kagiatan anu dingaranan Festival Musik Macintosh New York [tingali poto di luhur], anu mangrupikeun pambuka kuring anu munggaran multimedia dina wéb. Acara éta diwangun ku sakitar sabaraha klub di NYC kabel pikeun arsip musik dina sababaraha dinten anu saé pikeun wéb. Dina 1996, nganggo modem 14.4 anu kaprah sareng téknologi média streaming ti RealNetworks—Yeu Progrésif Jaringan-tiasa ngahasilkeun streaming audio dina waktu nyata, kajadian éta ngadeukeutan ampir dua belasan klub kabel, nyebarkeun band 300 dina jaman 5. Éta mangrupikeun perkenalan munggaran kuring sareng konsép ngirim kontén waktos-ayeuna pikeun pangguna dina wéb, sareng kuring nginten éta masa depan musik. Janten kuring lirén ngalereskeun gear Apple sareng ngabantosan mupang seueur perusahaan produksi webcasting langsung. "

"Sapertos bisnis naon waé, tujuan sareng tantangan dina waktosna ningkat, dumasar kana supir pasar sareng pangendelan. Nalika kuring diadegkeun Live On Line, pidéo henteu aya, teu aya anu ngagaduhan broadband, sareng teu aya offcét sareng jasa beting anu diaktipkeun wéb. Éta saéstu mangrupikeun seni sareng skill pikeun tiasa ngalir langsung dina wéb sareng sapotong kabeh babarengan. Kiwari, teu aya anu bener-bener mikirkeunana salaku téknologi anu saé, murah, sareng gampang dianggo. Kalayan Globix, éta dina waktos waktos 1998-2002 nalika video leres-leres ngabeledug dina wéb, seueur masarakat mimiti nampi sambungan DSL, sareng streaming video leres-leres pareum. Kalayan StreamingMedia.com, éta mangrupikeun perusahaan berita, janten tujuanna aya ngan saukur ngadidik pasar. Tantangan éta pikeun mastikeun yén anjeun terang naon jasa industri anu diperyogikeun, kumaha palayna ka inpormasi konsumen sareng jinis eusi anu paling penting pikeun aranjeunna. "

Dina waktos ieu, kuring kudu ngaku yén seueur patarosan anu saterusna ditaros ka Rayburn nyaéta ngeunaan aspek streaming anu ku kuring pribadi panasaran. Salaku conto, kuring naros ka anjeunna upami streaming bakal tungtungna nyiarkeun siaran tradisional. "Hiji henteu langkung saé," saurna, "Éta pujian ka anu anu sanés. Duanana medium pikeun ngirimkeun video ka pangguna bakal aya. Éta ngeunaan ngagunakeun téknologi anu leres pikeun nganteurkeun pidéo anu pas, pikeun pangguna anu leres, dina alat anu leres, kalayan kualitas pangalaman anu leres. Hiji téknologi biasana teu nyungsi anu sanés. Téori gantian anu diusulkeun sok langkung pikaresepeun ti kanyataan kanyataan anu dianggo. "

Kuring lega basa terang, sanaos janten salah sahiji juara média anu panggedéna, Rayburn henteu ngagaleuh mitos yén streaming antukna bakal ngarobih média fisik diantara aficionados pilem klasik sareng TV. Mémang, nalika kuring naros ka anjeunna upami dua medium éta bakal tetep aya, jawaban Rayburn teu pati jelas. "Leres pisan. Pamakéna gaduh kabutuhan sareng raos anu béda dina pilihan kontén na kumaha éta meakeunana. Kanggo sababaraha, aranjeunna hoyong média fisik sareng éta nawiskeun kualitas pangsaéna. Batur bakal resep dagang kalayan kualitas pikeun genah. Sareng model bisnis sadayana béda ti gratis (AVOD), langganan (SVOD), mayar kanggo nyéwa, mayar kanggo diaku (digital download) sareng média fisik. Teu aya ukuran hiji ukuran pikeun tiap konsumen sareng pilihan mangrupikeun hal anu saé. "

Kuring teras naros ka Rayburn upami anjeunna ningali aya perusahaan anyar anu masihan platform streaming profil anu paling luhur, sapertos Netflix, Amazon Prime, sareng Hulu, naon waé kompetisi anu serius. "Nalika anjeun nyarios 'persaingan,' seueur jasa henteu leres-leres bersaing. Sababaraha anu live-streaming, sababaraha anu ngan saukur-demand, sareng sababaraha duanana. Sababaraha leuwih museurkeun kana eusi kulawarga, anu séjén ngeunaan asal-usul sareng anu sanésna ngajantenkeun olahraga. Tapi anu jaga-jaga pasti aya Disney +, Apple TV +, Néglasari, HBO Max, sareng Quibi. Aranjeunna sadayana kantong jero, dollar pamasaran gedé anu tiasa dianggo sareng seueur cara pikeun ngamajukeun jasa na. "

Ngomongkeun jangjang anyar pikeun industri streaming, kuring naroskeun ka Rayburn naon panginten nya éta kasempetan pikeun kasuksésan jasa streaming anu badé dikembangkeun ku Disney sareng Warner Brothers, sareng upami Warner Brothers tiasa nyingkahan kagagalan jasa Warners Instant Archives maranéhanana. "Éta henteu saé perbandingan anu saé antara jasa éta," ceuk kuring ka kuring. "Ladénan Instant Archives mangrupikeun campuran pilem, acara TV, sareng pilem-pilem anu digambar tina perpustakaan Warner Brothers. Henteu sanés para nasabah eusi anyar anu dipilari, sareng ngan ukur sayogi dina Roku sareng panyungsi. Warner ayeuna dipiboga ku AT&T sareng jasa anyar anu disebat HBO Max bakal ngalebetkeun jam 10,000 kontén premium. Éta kumargi diluncurkeun di musim semi 2020, sareng kami masih henteu terang harga rerencangan acan, tapi palayanan, anu disokong ku AT&T sareng eusi HBO, bakal ngagaduhan konsumen anu bade hoyong nonton. "

Per naon anu tos janten tradisi di NAB Tembongkeun jeung NAB Tembongkeun New York, Rayburn bakal nampilkeun "Summit streaming" dina kadua dinten acara Oktober anu bakal datang. "Kuring mimiti partnership kuring sareng NAB ngahasilkeun kasubetan streaming anyar dina acara maranéhanana di Las Vegas sareng New York City di 2018. Acara nunjukkeun pamicara 100 salami dua dinten sareng dua lagu sareng ngagaduhan garis anu ageung pikeun panyatur sareng presenter sapertos CBS, Amazon, Hulu, Néglasari, WarnerMedia / HBO, Sling TV, FOX Sports, Disney, NFL dll, padamelan abdi nyaéta ngahasilkeun kontén anu hadé pikeun ngadidik, nginpokeun sareng nguatkeun penyiar, penerbit, platform OTT, pangiklan sareng anu sanés dina modél monétisasi sareng téknologi OTT.

"Hasil OTT Global bakal ngahontal $ 129 milyar dina 2023. Naha ngalangkungan pariwara (AVOD), transaksi (TVOD), atanapi langganan (SVOD), milih pilihan monetisasi anu leres sareng diajar kumaha cara ngalaksanakeun suksés dina sababaraha alat, ékosistem anu didorong ku wéb ogé nangtang. Acara ieu ngajar anu hadirin kumaha ngamodalkeun langsung-ka-konsumen (DTC) sareng ngadangukeun kumaha sababaraha perusahaan panggedéna di dunya anu monetizing pustaka video maranéhanana sareng ngawangun hubungan merek sareng nasabahna. Dina waktos anu sami, konsumen ngarepkeun kualitas pidéo pangsaéna dina alat sareng TVna di mana waé, iraha waé. Platform sareng siaran OTT terus ditantang sareng terus-terusan ningkatkeun alur kerja video maranéhanana pikeun masihan pamiarsa kana pangalaman tontonan anu pangsaéna. Janten urang nutupan sadaya anu peryogi kauninga ngeunaan eusi bungkusan, transcoding, manajemén média, playback, sareng sajabana, sadayana ti para ahli industri. "

Kuring nyimpulkeun wawancara sareng Rayburn ku naroskeun anjeunna naon rencana pikeun masa depan. Jawaban na ngungkabkeun alam anu ramah. "Pakaryan abdi nyaéta pikeun ngabagikeun inpormasi, janten dina blog kuring, ku jalma di acara, sareng anggota média, dina TV anu ngawawancara sareng anu sanés, janten kuring teras-terasan sadar waspada anu nyebrang jalur kuring anu ngamungkinkeun kuring pikeun ngalakukeun éta dina cara anu langkung saé. Éta sababna kuring daptar nomer ponsel kuring dina halaman imah blog kuring (917-523-4562), sareng kuring ngajawab sadaya telepon. Anjeun henteu kantos terang saha anu bakal nyarios, kasempetan naon anu aya, atanapi cara anu anjeun tiasa nulungan batur, anu tiasa ngabantosan industri anu tumuwuh. ”


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)