imah » diulas » NAB Pintonan New York: Elang Suling Douglas

NAB Pintonan New York: Elang Suling Douglas


AlertMe

Burung Elang Douglas

Broadcast Darso “NAB Tembongkeun Propil New York ”mangrupikeun séri wawancara sareng profésional nonjol dina industri produksi anu bakal milu dina taun ieu NAB Tembongkeun New York (16-17, 2019).

_____________________________________________________________________________________________________

Minangka Diréktur Pamrograman Pangajaran pikeun Sundance Media Group, Douglas Spotted Eagle mangrupikeun guru primér UAS sareng konsultan industri pikeun Sundance Media Group sareng VASST. Anjeunna ogé musisi terkenal, spiker / instruksional anu diidinan di dunya, sareng kondang dina industri video sareng audio, ngagaduhan meunang Grammy Award di 2000. Salaku tambahan, Douglas nyaéta panulis sababaraha buku sareng DVD, sareng terus janten salaku panasehat sareng pituduh pikeun videographers, produsén software, sareng siaran. Anjeunna ayeuna pokus tanaga sareng pangalaman dina jero UAV / sUAS (Unerial Vehicle Vehicles / leutik Unmanned Aerial System) industri. Douglas mangrupikeun panémpél salaku Sundance Media Group di 1996.

Skydiving ti saprak 2006 sareng ngajarkeun UAS ti saprak 2012, Douglas mangrupikeun fotografer pangeboman anu aya dina dunya anu mikaresep adrenalin dina videografi aksi gancang. Dilantik salaku Panaséhat Kasalametan sareng Pelatihan di dunya penerbangan, anjeunna mangrupikeun résiko ahli résiko / mitigasi ahli matéri. Douglas mangrupikeun pro audio sareng pencitraan ku sababaraha panghargaan pikeun hasilna; kalayan pangaweruh anu saé ngeunaan FAA FARs sareng FSIMs, visi Douglas nyaéta pikeun ngalebetkeun taun-taunna dina nyontoan sareng pangalaman penerbangan-prakték anu paling hadé pikeun sagala-naon drone / UAV / UAS. Douglas nyaéta spiker sareng konsultasi dina sinéografi UAV, palaksanaan kaamanan umum tina UAS, aplikasi UAV komérsial sareng infrastruktur, UAV manajemén, penerbangan UAS wengi, sistem kaamanan aerial, sareng pelatihan 107 pikeun mastikeun pilot jelas ngartos hukum FAA.

_____________________________________________________________________________________________________

Kuring ngagaduhan kasempetan pikeun wawancara Douglas sateuacan anjeunna lebet tur produksi produksi cross-nagara multi kota ka wétan ka basisir kulon. Kuring ngamimitian ku naroskeun anjeunna nalika anjeunna mimiti janten museurkeun musik sareng saha pangaruh na. "Kuring henteu émut waktos nalika musik henteu janten bagian anu penting dina kahirupan kuring," saur anjeunna. "Kuring tiasa nyandak pelajaran gitar 3 atanapi 4 dimana waé di sekitar 1970, tapi henteu pernah ngagoréng. Nalika kuring ngancik 12, abdi mendakan kacapi Asli Amérika, sareng ngawangun suling pangheulana sakitar umur éta. Kuring pohara dipangaruhan dina waktos ku seniman sapertos Jean Luc-Ponty, Tomita, Dan Fogelberg, sareng Gentle Giant. "

Salian ngarékam sababaraha albeum, karir musik Douglas ogé cabang pilem sareng TV. "Musik kuring, anu rada nangtung dina mérek kacapi suling / jazz, nyababkeun 'needledrops' [musik anu dirumuskeun dipaké salaku nyetak latar] anu dianggo dina seueur proyék televisi sareng pilem," jelasna. "Potongan nyetak saleresna anu munggaran kuring henteu kajantenan dugi ka album katilu atanapi kaopat kuring, sareng kuring resep kana gawé bareng Brian Keane, anu produsén juara multi-Emmy. Anjeunna ngajarkeun kuring ngaraosan nyeri tina nyusun lagu dina cara anu béda ti anu kantos dilakukeun, sareng anjeunna ngajarkeun kasabaran anu terperinci dina kuring. Panginten pangalaman anu paling diinget nyaéta nyetak dokumenter ka masarakat Sami nagara-nagara Skandinavia, dimana kuring angkat ka lokasi maranéhanana sareng nyéépkeun waktos anu saé. Salah sahiji lagu dirékam di studio ABBA Benny Andersson di Stockholm. ”

Douglas parantos nyerat sababaraha buku anu ngalangkungan rupa-rupa subjek. Kuring naros ka anjeunna kumaha anjeunna ngamimitian karir tulisanana. "Kahadean kuring ... .books," Anjeunna ngawaler. "Kuring atos teras resep maca. Nalika kuring ngora, urang henteu listrik dina ranch, janten buku-buku ngan hiji-hijina média anu sayogi. Dugi ka cikenéh, bumi abdi parantos ngeusi buku dina unggal nook sareng krenjang. Kuring parantos nyerat buku dina kaméra, téknologi produksi siaran, sistem panyuntingan CMX, sistem NLE, pencahayaan, codecs DV sareng HDV, LDS Psychology / Suicide, Drones, Surround Sora, Teknik Mikrofon, Parachuting… buku 34 total. Sadaya tapi ngan ukur hiji pusat topik pikeun motret sareng ngekspor gambar sareng / atanapi audio anu saé. "

Douglas ogé masihan kuring sababaraha wawasan ngeunaan karyana sareng Sundance Media Group. "Kuring diadegkeun Sundance Media Group di 1994 minangka sarana pelatihan produsen sareng musisi pikeun ngagunakeun téknologi rékaman digital anyar, sapertos Turtle Beach sareng Digidesign. Kuring nyandak pasangan anu sababaraha taun ka pengker, sareng di 2012, pasangan kuring ngajual pangsa anjeunna ka anu gaduh mayoritas perusahaan ayeuna, Jennifer Pidgen. Rebranded salaku 'SMG,' grup na ayeuna nawiskeun ampir kelas 100 dina jejer anu beda-beda ti Produksi Audio ka fotografi cai / ROV. "

Sakumaha anu disebat sateuacanna, Douglas mangrupikeun fotografer pangawat anu épék, ku kituna kuring naros kumaha anjeunna kalibet kana widang éta. "Poto kuring / karya video sUAS kuring kaluar tina padamelan abdi salaku sinematographer pangangkutan. Naha ngalayang di Skymaster 210, freefalling, atanapi dina kanopi, fotografi pangibaran kuring. Dina 2010, kuring mendakan alat anyar ieu ayeuna katelah 'drone, RPAS, sUAS,' sareng mimitian ékspérimén sareng diajar. Henteu lami saatosna, kuring mendakan kuring ngajar komponén sUAS ka penyiar. Dina 2016, ngan sateuacan perda féderal énggal, urang nyiptakeun standar latihan sUAS pikeun penyiar, sareng dipidangkeun dina 2016 NAB Tembongkeun. "

Kontribusi Douglas pikeun NAB Tembongkeun New York Oktober ieu bakal janten bengkel anu dingaranan "Kilat Kreatif dina Anggaran," anu bakal ditepikeun janten bagian dina Konférénsi Post / Produksi. "Abdi anu mimiti NAB Tembongkeun éta dina 1985 salaku rencang. Taun mimiti salaku presenter kuring nyaéta 1997, sareng kuring parantos nunjukkeun unggal taun ti saprak éta. Aya mamang teu aya hubungan kuring NAB Tembongkeun parantos ningkatkeun sareng diaktipkeun karir kuring. Kuring diwanohkeun ka James Cameron, Dekan Devlin, Jodi Eldred, Sony, Panasonic, RedRock Micro, FoxFury, ratusan klien siaran hasil tina NAB Tembongkeun. Éta mangrupikeun lembaga anu paling dihargaan dina karirna, sanaos saatos 40 taun.

"'Lampu Kreatif dina Anggaran" bakal nunjukkeun ka hadirin kumaha kami parantos sacara efektif dipasang van cengkraman kana kantong tunggal anu tiasa asup kana tong luhureun. Kuring parantos ngalaksanakeun sistem ieu sareng sistem anu sami-dugi ka Mt. Everest, seueur pasihan, sareng tempat-tempat sanés kakawasaan anu henteu sayogi, atanapi henteu kalebet kuantitas. Kuring bakal nunjukkeun kumaha pencahayaan micro-ongkos anu lumayan — tapi tanpa kompromi — hartosna cahaya pikeun set leutik, wawancara, acara perusahaan, sareng sajabana. Para pamiarsa sasarengan nyaéta saha waé anu terlibat dina 'predator'-produser-édisi-peran , ngajalankeun dokumenter gun n, wawancara perusahaan, pimpinan ngawangkong, atanapi pangguna video-area leutik atanapi sistem pencahayaan poto produksi. "


AlertMe
Doug Krentzlin

Doug Krentzlin

nu nulis at siaran Darso
Doug Krentzlin mangrupa saurang aktor, sastrawan, sareng pilem & TV sejarawan di Silver Spring, MD sareng ucing Panther sareng Miss Kitty na.
Doug Krentzlin

Tulisan panganyarna ku Doug Krentzlin (tempo sadaya)