imah » 2014 NAB Tembongkeun » #NABShow 2014 Pihak & Kajadian Daptar

#NABShow 2014 Pihak & Kajadian Daptar


AlertMe

Mun kuring teu nyebut AfterParties NAB, abdi bakal jadi ninggalkeun kaluar hiji chunk raksasa tina senang pakait sareng konvénsi wae - tapi utamana NAB! Mangga klik dina detil pihak pikeun émbaran nu leuwih lengkep, sakumaha sababaraha boh swasta, ku uleman wungkul atawa boga hiji muatan pangakuan.

Sabtu, April 5

resmi

10: 30 pm

Tao @ The Venetian

Wilujeng sumping Partéi - Hiji Sajam kabuka ogé bar @ 10: 30 pm - pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors
Pikeun reservations tabel Tao nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]

Sabtu, April 5

resmi

8: 00 pm

Selapkeun koin (s) @
512 Fremont St.

Mograph + Nginum + Video Games = pihak! hosted ku Benjamin Budzak

Minggu April 6

resmi

5: 00 pm

Tao @ The Venetian

2 pikeun 1 Bingah Sajam Special ti 5 - 7 pm

pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors

Minggu April 6

resmi

6: 30 pm

Hard Rock Cafà © @ Las Vegas Jalur

IABM - NAB Partéi sateuacanna - ku uleman wungkul - Email [EMAIL PROTECTED]

Minggu, April 6

resmi

8: 00 pm

Hakkasan nightclub @ Hermansah Grand

SVG (Olahraga Video Grup) pausahaan sponsoring

Minggu, April 6

resmi

8: 30 pm

nightclub murni @ Caesars Istana

Eusi Birokrat Partéi - Hiji Sajam kabuka ogé bar @ 8: 30 pm - pangakuan complimentary na cocktails pikeun Hadirin sarta Exhibitors kalayan anjeun Tembongkeun badge

Minggu, April 6

resmi

10: 00 pm

RATM ku Mini Golf monster
4503 Paradise Rd
Las Vegas, NV 89169

Bade Pos NAB Mini-Golf Meetup

Potongan Entry Harga di panto (kalawan tikét ieu) nyaéta $ 7.95 pikeun 18 liang.

Pizza, Beer, Anggur & Soda inuman anu sadia mésér di tempat éta.

Senén, April 7

resmi

6: 50 pm

Monte Carlo Hotel @ 3770 Las Vegas Blvd. kidul

Media Motion Ball - ku Media International Pamaké Grup. kontak: [EMAIL PROTECTED] lamun boga queries sagala pisan.

Senén, April 7

resmi

9: 00 pm

SpaceQuest Bar @ Las Vegas Hilton

Kartu Ngalawan manusa - kasual datangna-na-balik game CAH na nongkrong.

Senén, April 7

resmi

10 pm

Marquee nightclub & Dayclub @ The kosmopolitan ti Las Vegas

NAB Tembongkeun Partéi Bubuka - Hiji Sajam kabuka ogé bar @ 10 pm - pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors kalayan anjeun Tembongkeun badge
Pikeun reservations tabel Marquee nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]

Salasa, April 8

resmi

5: 00 pm

NAB Tembongkeun @ Selatan Handap Aula arcade - SL15809

Dimekarkeun Pokus: Awewe jeung minoritas di Produksi jeung Post papanggih-up @NAB ... RSVP di expandedfocus.eventbrite.com. Buka ka saha saha kabetot dina nyieun pos jeung produksi industri leuwih beragam keur mangsa nu bakal datang.

Salasa, April 8

resmi

6: 30 pm

Clarion Hotel, 305 Konvénsi Center Girang

Daptar Milis (CML) Cinematographers gathering NAB taunan - DP urang, operator, pabrik, pos na épék visual pro di sakuliah dunya.

Salasa, April 8

resmi

7: 00 pm

Ballroom Royale @ Teh Riviera Hotel & Kasino

SUPERMEET! 13th Acara taunan, featuring jeung Kreatif Pro pamaké Grup Network (CPUG Network)

Salasa, April 8

resmi

11 pm

LAVO @ Teh Palazzo

Afterparty - Hiji Sajam kabuka ogé bar @ 11 pm - pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors
Pikeun reservations tabel LAVO nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]

Rebo, April 9

resmi

11 pm

LAVO @ Teh Palazzo

pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors
Pikeun reservations tabel LAVO nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]

Kemis, April 10

resmi

10: 30 pm

Tao @ The Venetian

Resmi NAB Tembongkeun nutup Partéi - Hiji Sajam kabuka ogé bar 10: 30 pm - pangakuan complimentary pikeun Hadirin sarta Exhibitors
Pikeun reservations tabel Tao nightclub mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED]

Hiji hal Kuring lakukeun ku daftar AfterParty MY ieu ngamutahirkeun eta kalawan sagala AfterParties séjén Kuring datang di sakuliah, supados eta janten daptar komprehensif ngeunaan sagala AfterParties, didaptarkeun di jalan saperti kitu nu bisa pencét sababaraha dina wengi! Kuring bakal tetep ulang ngeposkeun ieu salaku I nambahkeun-di beuki AfterParties, jadi pastikeun tetep mariksa kaluar Blog salaku urang kaanggo NAB 2014!

Catetan: Kabéh sémah ti LAVO / Tao nightclub Las Vegas kedah janten 21 taun atawa heubeul kalawan buktina valid umur tur turutan Tao Grup Code Kalong: NO kolor, sneakers, flop flip, t-kaos atanapi topi bakal diijinkeun; slacks / jeans, collared kaos jeung baju toe katutup sapatu pikeun gentlemen anu diperlukeun. LAVO / Tao Nightclubs teu bisa ngaku patrons lamun fasilitas nu aya di hiji ditahan pangakuan alatan kapasitas kode seuneu. Kabéh éntri téh di kawijaksanaan doorman.


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)