imah » diulas » 2019 #NABShow: Media Hiburan konferensi Téhnologi jeung sesi

2019 #NABShow: Media Hiburan konferensi Téhnologi jeung sesi


AlertMe

#NABShow 2019 dikemas kalawan konferensi informatif jeung sesi anu sohor pamingpin téh pasti babagi pangalaman maranéhanana unik, téhnik husus, sarta solusi masalah. Ieu tempat keur nyaring kaahlian anjeun, sarta perlu diideuan kana muatan kakuatan profési Anjeun.

Téknik siaran sarta Informatika Konférénsi

program renowned ieu dirancang pikeun insinyur siaran na technicians, manajer téhnologi media, insinyur kontrak, pabrik alat-alat siaran, distributor, konsultan rékayasa jeung R & D insinyur. presentasi teknis mertimbangkeun isu mencet nyanghareup professional média dinten ieu, kaasup transisi lumangsung nepi IT na sistem basis IP. Hiji tekenan kana sistem hareup generasi sapanjang ékosistem média-pangiriman nyadiakeun konferensi ku fokus decidedly maju-pilari.

Tempo Jadwal dieu: nab19.mapyourshow.com/7_0/sessions/index.cfm?srch-type=sessiontype&srch-query=1&srch-showresults=true&CFID=41958351&CFTOKEN=c89fd457e4319109-116814EB-C9DD-7A77-79F21EF943D24348

Bisnis sahiji Média:

program ieu presents pakakas, tren jeung gagasan pikeun mantuan Anjeun bisnis mekar. Ngawengku bentang média sakuliah loba metoda pangiriman tur platform, program ieu nargétkeun kapamilikan radio jeung televisi jeung manajemén stasiun executives, kitu ogé pamingpin ti digital, sambungan kabel na satelit pausahaan. Sesi bor handap kana hukum, kawijakan, iklan, jualan na marketing, sarta ngembangkeun bisnis. Propel Anjeun bisnis keur kasuksésan dina 2019! Catetan: Buka mun konferensi Panyekel Flex na Konférénsi Flex Sidang 3-Pek.

Strategi eusi:

lagu ieu ngahimpun hiburan sarta program executives aub dina ngembangkeun, jualan distribution, lisénsi, akuisisi sarta tumuwuhna eusi sakuliah platform. Naon kasempetan pikeun filmmakers, panyadia ladenan média jeung pabrik, merek perjalanan, pausahaan média sarta influencers sosial? Ngaliwatan campuran keynotes, presentasi husus tur diskusi panel, lagu ieu alamat strategi sharing, tantangan jeung kasempetan husus pikeun pasar eusi nangtung lucrative tur tumuwuh kaasup olahraga, travel sarta gaya hirup, acara live, esports na podcasting. Catetan: Buka mun konferensi Panyekel Flex na Konférénsi Flex Sidang 3-Pek.

Kreatif Master Series:

Balik balik layar ku creatives na awak jawab paling inovatif tur populér film fitur dinten ieu, serial TV jeung pangalaman OTT. Diajar kumaha filmmakers sarta acara runners dirancang game ngarobah nuhun kana set, elicited pintonan bernuansa na choreographed nembak kompléks. Ngadenge kumaha aranjeunna dilarapkeun téknologi panganyarna pikeun ngajawab tantangan workflow tur ngartos kumaha Birokrat eusi dinten ieu anu reinventing storytelling pikeun Dua puluh Mimiti Abad audiences. Catetan: Buka mun konferensi Panyekel Flex na Konférénsi Flex Sidang 3-Pek.

Digital Future Exchange:

Ku fokus seukeut dina nyetir sharing digital pikeun média lokal, acara ieu brings perwira digital, manajer, manajer umum, sarta manajer akun babarengan pikeun hiji sawala interaktif ngeunaan tren digital sarta strategi pikeun pasar lokal. A beragam gabungan pikiran caang jeung ahli sawala kumaha téknologi kahareup bakal dampak média lokal jeung strategi keur leveraging kasempetan ayeuna.

Kahareup Bioskop Konférénsi:

Dina abad 21st, bioskop geus teu anéh dipasrahkeun ka setting sandiwara. Kalawan pamakéna néangan eusi liwat toko distribution myriad, Birokrat nu digawé teuas pikeun mulasara hajat artistik dina bentang kantos-ngembang. Tapi kedah nu jadi prioritas pangluhurna? The Future of Bioskop baris neuleuman ieu, sarta patarosan pamikiran-provoking séjén salaku urang nalungtik masa depan pilem-pembuatan.

NXT Tech Symposium:

program ieu spotlights motong kamajuan ujung reshaping kreasi, distribusi sarta konsumsi eusi hiburan. Gabung pamingpin pamikiran jeung katalis tina hiburan nu, éléktronika konsumén, téhnologi, jeung industri jasa pikeun katingal hiji insider urang kana téknologi disrupting munculna sagalana ti prosés kreatif model bisnis jeung kabiasaan konsumen.

The Influencer Series:

Selebriti jeung Pamingpin Eksekutif ti olahraga, hiburan jeung média nembongkeun strategi maranéhanana pikeun influencing transisi tina usaha maranéhanana atawa careers dina runtuyan paguneman fireside, ceramah Ted-gaya na diskusi panel intim. runtuyan ieu janji rék dilegakeun wates jeung neuleuman inovasi dimana eusi hiburan sarta téhnologi anu influencing media.

Tempo Sidang Jadwal dieu: nab19.mapyourshow.com/7_0/sessions/index.cfm?srch-type=sessiontype&srch-query=5&srch-showresults=true

Pikeun ngadaptar pikeun #NABShow 2019 buka didieu: registration.experientevent.com/ShowNAB191/Flow/ATT/?tracking=WB11&_ga=2.113198532.1124917358.1548179947-1584449449.1548179947#/registrant//CustomLogin/

kira-kira NAB Tembongkeun
NAB TembongkeunDiayakeun April 6th-11th, 2019 di Las Vegas, nyaéta média dunya acara éléktronik panggedena ngawengku kreasi, manajemén jeung kiriman eusi sakuliah sadayana platform. Kalawan 103,000 Hadirin ti nagara 166 na 1,700 + exhibitors, NAB Tembongkeun teh pasaran pamungkas pikeun media digital sarta hiburan. Ti kreasi keur konsumsi, sakuliah sababaraha platform na nationalities countless, 2019 #NABShow nyaeta imah solusi nu transcend siaran tradisional jeung nangkeup pangiriman eusi ka layar nu anyar dina cara anyar.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag
Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2019 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup.

AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

  • 2019 #NABShow: Sorotan produk: HyperDeck ekstrim 8K setelan HDR ku Blackmagic Desain - April 8, 2019
  • 2019 #NABShow: $ 1 Milyar tur cacah, SPROCKIT Announces Final Babak Startups! - April 3, 2019
  • 2019 #NABShow Adobe Announces badag Kreatif Awan Release! - April 3, 2019
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!