imah » diulas » #NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop

#NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop


AlertMe

Broadfield dikabaran, Inc. geus resmi ngumumkeun partnership mibanda RED Bioskop sarta bakal nawiskeun sakabéh garis kaméra DSMC2 nu ngawengku: MONSTRO 8K VV, hélium 8K S35, sarta Gemini 5K S35 di #NABSHOWNY tadi isuk ieu.

Gary Bettan, Présidén Broadfield dikabaran ceuk "Urang téh salawasna senang rék dilegakeun garis produk urang tapi teu acan gaduh ieu bungah bari! Platform RED DSMC2 nawarkeun unjuk kelas filmmakers dunya ngahiji jeung fleksibilitas jeung ngaropea kaméra RED Bioskop papanggih kaperluan sarta anggaran maranéhanana. Taun ka tukang urang dipindahkeun kana markas anyar urang di Mineola sarta kalawan logistik urang ningkat urang streamline channel REDs sareng masihan dealers RED anyar jeung aya turnaround gancang, ketersediaan produk ningkat jeung industri ngarah rojongan customer urang. Ieu waktu nu sampurna pikeun urang mawa RED mun dealers urang. "

Broadfield kudu sagala asesoris, média, jeung solusi RED workflow nu sejen disadiakeun di Long Island, Ny gudang kaasup RED MONSTRO 8K VV nu nawarkeun sinyalna lénsa cinematic pigura pinuh, ngahasilkeun ultra-detil stills 35.4 megapiksel, sarta delivers 17 + eureun tina dinamis rentang. The hélium 8K S35 nyaeta panarima tina pangluhurna skor DxO kantos na delivers leuwih 16.5 eureun tina rentang dinamis dina pigura Super 35. Gemini 5K S35, tumerapna modus sensitipitas dual nyadiakeun kalenturan gede Birokrat dina kondisi well-cahayana atanapi lingkung darker.

Pastikeun pikeun ngeureunkeun ku stan N119 di #NABSHOWNY atanapi nelepon wakil jualan Broadfield di 800-634-5178 atanapi e-mail broadfield@broadfield.com pikeun bedah jeung informasi.

Broadfield dikabaran Inc. geus di distributor ngarah tina ngédit video jeung alat produksi saprak 1980. Kami geus dipelak ku parobahan industri jeung ayeuna urang pleased nawarkeun hadwér katut sofwérna sistem ti leuwih ti 40 pabrik jeung rébuan produk di-saham, siap kapal. Dina 30 taun kaliwat urang geus reueus nelepon rébuan dealers konsumén satia kami, sarta babaturan, sarta kami kasampak maju ka 30 taun hareup sukses! Leuwih jéntré ngeunaan kaunggulan tina dibeuli ti Broadfield di www.broadfield.com

kira-kira NAB Tembongkeun New York
Dihasilkeun ku National Association of siaran jeung ko-lokasina jeung Audio Téknik Society'S East Basisir konvénsi, NAB Tembongkeun New York bakal dilaksanakeun Oktober 17 - 18, 2018 di Javits Konvénsi Center. Kalawan leuwih ti Hadirin 14,000 na 300 + exhibitors, NAB Tembongkeun New York showcases nu pangalusna dina téhnologi hareup generasi keur media, hiburan jeung professional Telecom kalawan konferensi sarta bengkel fokus kana tipi, Pilem, satelit, Video online, acara live, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi jeung pos.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)

  • #NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun! - Agustus 28, 2018
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!