imah » diulas » #NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam!

#NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam!


AlertMe

Loba professional Industri satuju, yén métode kami dihasilkeun televisi multi kaméra geus gancang ngarobah, jeung téhnik nu aya di ujung motong tina TV hirup kiwari. Tempat pangalusna ngartos operasi revived jeung téhnik anu hadir dina NAB Tembongkeun New York jeung ngadéngékeun Internasional Cinematographers kanu (ICG, IATSE Lokal 600) presentasi Kumaha Télévisi Unscripted ieu Reinventing Multi-Cam panel. Ieu di-jero sawala panel bakal dilaksanakeun dina Rebo, Oktober 17 di 2: 45 dina Main Hall di Jacob K. Javits Puseur di New York City Oktober 17-18. Jalma dina panel bakal ngawengku: Diréktur Michael Pearlman; Operator kaméra: Selene Richholt, SOC na Tom Wills, Professional ieu bakal ngajelaskeun ulang inventing aliran visual ngeunaan Productions multi kaméra.

"Anggota ICG mangrupakeun kontributor utama ka dunya ngembangna gancang tina eusi unscripted sarta kami pleased digawekeun ku NAB sangkan sési berharga ieu kajadian." Présidén harga rms Steven Poster, naék.
Ogé, ulah poho yén engké dina poé, operator Jeff Muhlstock, SOC na Todd Armitage, SOC bakal ngabahas seni kaméra operasi dina sawala panel SOC tina The Kolaborasi of Sneaky Pete. Kitu ogé, dinten di handap, Selene Richholt bakal babagi wawasan dirina dina panel disponsoran ku #GALSNGEAR nu bakal difokuskeun awéwé di produksi jeung pos produksi.
Pastikeun cagar badge anjeun sarta hadir #NABSHOWNY na teu telat! Ngadaptar dieu: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc
Ngeunaan internasional CINEMATOGRAPHERS kanu (ICG):
Internasional Cinematographers kanu (IATSE Lokal 600) ngawakilan leuwih ti 8,500 anggota anu dianggo dina pilem, televisi jeung commercials sakumaha direksi fotografi, operator kaméra, épék visual pembina, masih photographers, asisten kaméra, pilem loaders, sadaya anggota crews kaméra jeung ICG publicists. The rugbi cinematographers munggaran diadegkeun di New York di 1926, dituturkeun ku union di Los Angeles sarta Chicago, tapi teu dugi 1996 yén Lokal 600 lahir salaku kanu nasional. aktipitas nu keur dilakukeun ICG urang kaasup munculna Awards Cinematographer jeung ICG Publicists Awards Luncheon. The kanu ogé publishes ICG Magazine dina-unggul pangajén www.icgmagazine.com

kira-kira NAB Tembongkeun New York
Dihasilkeun ku National Association of siaran jeung ko-lokasina jeung Audio Téknik Society'S East Basisir konvénsi, NAB Tembongkeun New York bakal dilaksanakeun Oktober 17 - 18, 2018 di Javits Konvénsi Center. Kalawan leuwih ti Hadirin 14,000 na 300 + exhibitors, NAB Tembongkeun New York showcases nu pangalusna dina téhnologi hareup generasi keur media, hiburan jeung professional Telecom kalawan konferensi sarta bengkel fokus kana tipi, Pilem, satelit, Video online, acara live, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi jeung pos.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag


AlertMe
Bridgid Harchick
Bridgid Harchick

tulisan panganyarna ku Bridgid Harchick (tempo sadaya)

  • #NABSHOWNY: Broadfield Announces Partnership Sebaran jeung RED Bioskop - Oktober 17, 2018
  • #NABSHOWNY Ulah Cik nu ICG Panel presentasi: Kumaha Unscripted Televisi keur Reinventing Multi-Cam! - Oktober 15, 2018
  • #IBC2018 Ulah Cik The Tembongkeun! - Agustus 28, 2018
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!