imah » diulas » #NABSHOWNY Simpen $ 100: Ny POST produksi konprensi, NAB Témbongkeun New York & AES némbongkeun

#NABSHOWNY Simpen $ 100: Ny POST produksi konprensi, NAB Témbongkeun New York & AES némbongkeun


AlertMe

Waktos masih tinggaleun pikeun narima $ 100 kaluar dina 2 poé konferensi pinuh pass (rutin $ 895) cukup ku ngagunakeun kode PP27. panawaran ieu wayahna on 9.13.2018 (hehehehe, éta kiwari). Ku kituna pikeun procrastinators nu hirup di kalolobaan urang, ieu téh kasempetan panungtungan anjeun pikeun ngahemat $ 100.00 sarta ngagunakeun duit anu pikeun nice steak dinner kota. Balik dieu: www.nabshowny.com/conference/postproduction-conference-nyc

#NABSHOWNY 2018 ieu nyokot tempat di Oktober 17th-18th di Javits puseur NYC tur ayeuna teh dibungkus kalayan daya. Husus program sasaran core, konferensi, jeung sesi Post Konférénsi Produksi gaduh sababaraha bengkel anyar di tempat kawas: setelan HDR Video kabutuhan poko / Tips pikeun premiere Pro na Media komposer, sarta grading kalawan Premier Pro! The némbak ka tangerang Post dihasilkeun di partnership kalawan Kahareup Konsép Media, Nu bakal mawa anjeun dina Tangtu latihan dirancang pikeun pamaké tingkat panengah-to-canggih kaasup pilem, TV jeung video rai, désainer gerak grafik, colorists sarta produser. Ogé, teu luput New York penyiar di Taun, David Muir, ABC Dunya News peuting jangkar dina konferensi sasaran nu bakal informatif jeung entertaining.

inpo nu leuwih wincik bakal disadiakeun dina poé upcoming ngarah nepi ka Big Apple NAB Tembongkeun acara. Ku kituna terus katala! The Broadcast Darso awak video bakal sakuliah lanté konvénsi ngumpul rupa-rupa ngawawancara video anu kedah tingali urang kanggo professional industri. Pastikeun pikeun pariksa kaluar kolong video diulas kami pikeun informasi anu bakal naekeun pamahaman anjeun tina ieu pamingpin hargana jeung industri dina téhnologi!

Di dieu hiji glimpse ti 2017 #NABSHOWNY:

kira-kira NAB Tembongkeun New York
Dihasilkeun ku National Association of siaran jeung ko-lokasina jeung Audio Téknik Society'S East Basisir konvénsi, NAB Tembongkeun New York bakal dilaksanakeun Oktober 17 - 18, 2018 di Javits Konvénsi Center. Kalawan leuwih ti Hadirin 14,000 na 300 + exhibitors, NAB Tembongkeun New York showcases nu pangalusna dina téhnologi hareup generasi keur media, hiburan jeung professional Telecom kalawan konferensi sarta bengkel fokus kana tipi, Pilem, satelit, Video online, acara live, podcasting, iklan, perusahaan A / V, produksi jeung pos.

ngeunaan NAB
Nasional Association of siaran teh pakaitna advokasi Premier pikeun siaran America urang. NAB kamajuan radio jeung televisi kapentingan dina urusan législatif, pangaturan jeung umum. Ngaliwatan advokasi, atikan sarta inovasi, NAB nyandak siaran keur pangalusna ngawula komunitas maranéhanana, nguatkeun usaha maranéhanana sarta nangkep kasempetan anyar dina umur digital. Diajar di www.nab.org.

broadcastbeatlogotranswhitetag

Siaran Darso teh resmi penyiar teh 2018 NAB Tembongkeun di Las Vegas sarta produser tina NAB Tembongkeun Hirup. Dina 2017, NAB Tembongkeun Hirup narima leuwih 1.3 juta pemirsa online jeung mangsa 2018 NAB TembongkeunKami diharepkeun ngaleuwihan 1.5 juta pemirsa.


AlertMe
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

Matt Harchick

Mateus geus digawé di duanana swasta sarta dina atikan luhur pikeun leuwih dua puluh taun. Anjeunna specializes di wewengkon manajemén proyék média digital, rékayasa disiarkeun jeung produksi media. Mateus boga pangaweruh éksténsif dina produksi digital pos, manajemén asset digital, produksi bioskop digital, sarta integrasi fasilitas siaran. Bapak Harchick aktip researches kaayaan tina siaran seni, motong ujung bioskop digital sarta téknologi pinter visual audio pikeun palaksanaan klien tur geus sadia pikeun kaperluan rundingan Anjeun.

Matt jeung kulawargana ayeuna reside di wewengkon metro Washington DC.
Matt Harchick
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Matt Harchick (tempo sadaya)

8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!