imah » wartos » Watermarking forensik NAGRA NexGuard ngungkit AWS pikeun ngamankeun kontén pra-pelepasan sareng pelepasan awal

Watermarking forensik NAGRA NexGuard ngungkit AWS pikeun ngamankeun kontén pra-pelepasan sareng pelepasan awal


AlertMe

* Pamilik eusi ayeuna gaduh tingkat kaamanan tambahan dina ngolah pre-release sareng alur kerja awal-sékrési nganggo AWS Elemental MediaConvert
* Integrasi API ngamungkinkeun pikeun nyebarkeun awan lemes tina téknologi watermarking NexGuard pikeun transcoding file sareng persiapan eusi OTT
* Kanggo streaming OTT, nasabah tiasa ngagabungkeun watermarking NexGuard dina AWS Elemental MediaConvert sareng integrasi NexGuard anu tos aya di Amazon CloudFront

Cheseaux, Switzerland, sareng Phoenix, AZ - 30 Juni 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski Group (ENAM: KUD.S) sareng panyadia mandiri independen pikeun panyalindungan kontén sareng solusi tivi multiscreen, dinten ngumumkeun integrasi API tina téknologi watermarking forensik NexGuard kana AWS Elemental MediaConvert, layanan transcoding pidéo dumasar file kalayan fitur grade-broadcast ti Amazon Web Services (AWS). Integrasi API nyayogikeun pamilik kontén, sareng pihak katilu mana waé anu dianggo dina kontén premium, kalayan lapisan kaamanan sareng katambah anu tambihan pikeun pre-release sareng alur kerja eusi rilis awal na, sareng nyederhanakeun prosés watermarking pikeun transcoding file sareng persiapan eusi OTT.

NexGuard watermarking forensic pre-release, kalebet NexGuard ClipMark nembé ngumumkeun pikeun eusi bentuk pondok, ogé NexGuard Streaming kanggo eusi OTT anu ditungtut, sayogi dina AWS Elemental MediaConvert, ngamungkinkeun automation pinuh pikeun prosés watermarking tina awan. Henteu aya léngkah-léngkah anu diperyogikeun pikeun nerapkeun watermarking forensik dina pangiriman eusi pre-release, sapertos fitur lengkep, siri TV atanapi klip pondok, atanapi dina nyiapkeun kontén dina awan, sapertos escreener atanapi streaming langsung-ka-konsumen OTT. .

"Kami bungah manjangkeun kolaborasi kami sareng AWS sareng masihan palanggan urang babarengan kamampuan ngungkit kakawasaan AWS Elemental pikeun gampang ngajadikeun otomatis prosés watermarking NexGuard sareng mastikeun tingkat kaamanan anu langkung seueur pikeun aset pelepasan awal sareng pra-pelepasan naha éta pilem, serial TV, eusi aslina atanapi pamutaran online, "saur Jean-Philippe Plantevin, Wakil Présidén Anti-Piracy di NAGRA. "Kanggo escreeners sareng streaming OTT, kamampuan énggal ieu tiasa digabungkeun sareng integrasi kami anu aya sareng Amazon CloudFront CDN mastikeun kaamanan anu mantep sareng dilacak aset premium dina skénario pra-pelepasan sareng langsung-ka-konsumen, nyayogikeun penjagaan tambahan tina kabocoran sareng pembajakan . "

Integrasi API tina NexGuard Streaming watermarking forensik sareng AWS Elemental MediaConvert ngamungkinkeun OTT, langsung-ka-konsumen, sareng platform video-on-demand pikeun nerapkeun hiji watermark unik sareng henteu édisi per sesi sesi, streaming caching dina jaringan pangiriman eusi (CDN) sareng kontrol cekap aliran dina ujung CDN. Kasus panggunaan kalebet tackle maling eusi premium sapertos sékrési pilem awal di sababaraha téritori, eusi video-on-demand asli, sareng saringan online bisnis-to-bisnis.

AWS Elemental MediaConvert mangrupikeun jasa transcoding video berbasis file kalayan fitur kelas siaran. Éta ngamungkinkeun pamilik eusi, post post sareng platform video kalayan gampang nyiptakeun kontén video-on-demand (VOD) kanggo siaran sareng pangiriman multiscreen dina skala. Ladenan ngagabungkeun kamampuan sareng pidéo audio maju sareng antarmuka layanan wéb anu sederhana.

Ngeunaan NAGRA
NAGRA, divisi TV digital Grup Kudelski (SIX: KUD.S), nyayogikeun solusi pangamanan sareng pangalaman multisolus pikeun monetisasi média digital. Perusahaan nyayogikeun panyadia kontén sareng operator DTV di dunya kalayan platform anu aman, kabuka sareng terpadu dina siaran, broadband sareng platform mobile, anu ngamungkinkeun pangalaman nempoan anu compelling sareng pribadi. Punten kunjungan dtv.nagra.com pikeun langkung seueur inpormasi sareng tuturkeun kami dina Twitter di @nagrakudelski.


AlertMe