imah » wartos » NAGRA ngamankeun jasa Android TV STB 4K hibrid Taiwan Broadband Komunikasi

NAGRA ngamankeun jasa Android TV STB 4K hibrid Taiwan Broadband Komunikasi


AlertMe

 

* Platform Layanan Kaamanan NAGRA sareng téknologi panyalindungan kontén NAGRA Connect bakal ngamankeun tawaran TV Android hibrid operator anyar
* Layanan anyar bakal ngaktifkeun solusi waktos waktos-ka-pasar sareng aliran pendapatan anyar ngalangkungan 4K TV dumasar kana XNUMXK ultra HD eusi, OTT sareng jasa interaktif premium
* Solusi ngungkabkeun portopolio téknologi lengkep anu ditawarkeun ku NAGRA Android Fast Track Program

Cheseaux, Switzerland, sareng Phoenix, AZ - 17 Juni 2020 - NAGRA, perusahaan Kudelski Group (ENAM: KUD.S) sareng panyadia mandiri independen pikeun panyalindungan kontén sareng leyuran televisi multiscreen, ngumumkeun dinten ayeuna yén Taiwan Broadband Komunikasi (TBC) , salah sahiji operator kabel multi-sistem terkemuka di Taiwan, parantos milih NAGRA pikeun ngamankeun Android TV 4K na anu anyar ultra HD jasa TV mayar terpadu sareng solusi Realtek system-on-chip (SoC).

Ladenan nginpokeun Program NAGRA Android Fast Track Program sareng nganggo Platform Services Security NAGRA (SSP) sareng panyambungan kontén NAGRA pikeun nganteurkeun 4K premium ultra HD program, jasa interaktif, ogé jasa OTT umum. Ladenan 4K TBC masihan aksés ka langkung ti 200 saluran sareng ngamungkinkeun palanggan ngaunduh sareng nonton kontén online anu sah. Rakan OTT TBC kalebet HBO GO, friDay, LiTV, myVideo sareng ngadukung jasa sapertos YouTube sareng Google Play.

"NAGRA parantos janten pasangan anu lami pikeun TBC sareng teras nunjukkeun komitmenna dina nyayogikeun platform anu dipercaya sareng aman pikeun panempatan TV Android urang, janten janten pilihan alamiah urang," saur Jimmy Chen, Chief Executive Officer, TBC. "Hatur nuhun kana solusi panyalindungan kontén anu mantep pikeun Android TV, urang ayeuna tiasa nganteurkeun pangalaman 4K premium anu anyar ka konsumén ku jasa TV-TV canggih sareng interaktif."

"Kami resep ngadukung TBC dina perjalanan Android TV na sareng solusi kaamanan kelas terbaik anu ngahiji sacara mulus sareng ékosistem Android TV sareng mastikeun tingkat perlindungan anu leres pikeun kontén premium," saur Stéphane Le Dreau, Wakil Présidén Senior. & Jasa APAC, NAGRA. "Kalayan Program NAGRA Android Fast Track, operator sapertos TBC tiasa ngembangkeun jasa kalayan gancang pikeun tetep kompetitif ngalawan pesaing tradisional sareng énggal sareng nguntungkeun tina portopolio komprehensif téknologi pikeun hasil nyingetkeun waktosna ka pasar, ngaktipkeun aliran pangasilan anyar sareng ngaéksekusi dina Android Perjalanan TV. ”

Program NAGRA Android Fast Track nawiskeun dukungan komprehensif pikeun operator anu badé nyebarkeun jasa TV Android. Ngayakeun pangalaman anu lami dina OTT berbasis hibrida sareng panerapan TV hibrida, éta ngagabungkeun ékosistem anu téréh aman sareng fitur lengkep pikeun téknologi, mitra sareng jasa pikeun ngabantosan operator TV-bayar dina hibrid sareng panerapan OTT sareng ngabantosan aranjeunna hasil dina Android TV perjalanan.

Platform Layanan Kaamanan NAGRA mangrupikeun platform kaamanan backend anu fleksibel sareng modular anu nyandak téknologi CAS sareng DRM ka tingkat salajengna anu ngamungkinkeun pangiriman kontén premium aman tina jaringan naon waé ka alat, nganggo modél bisnis. NAGRA Connect, klien CAS / DRM anu dirobihkeun anu nyokong nyayogikeun multi-jaringan, multi-alat, realitas kasus multi-pamakean kabel sareng panyadia kabel pikeun ngirangan pajeulitna sareng ningkatkeun kinerja.
Ngeunaan NAGRA
NAGRA, divisi TV digital Grup Kudelski (SIX: KUD.S), nyayogikeun solusi pangamanan sareng pangalaman multisolus pikeun monetisasi média digital. Perusahaan nawiskeun panyadia kontén sareng panyadia jasa DTV di sakuliah dunya aman, platform kabuka sareng integral dina siaran, broadband sareng platform mobile, anu ngamungkinkeun pangalaman nempoan anu compelling sareng pribadi. Punten kunjungan dtv.nagra.com pikeun langkung seueur inpormasi sareng tuturkeun kami dina Twitter di @nagrakudelski.

ngeunaan TBC
Taiwan Broadband Komunikasi (TBC) mangrupikeun salah sahiji operator kabel multi-sistem anu kawéntar di Taiwan. Didirikeun taun 1999, daérah franchise TBC kalebet Taoyuan, HsinChu, Miaoli sareng Taichung. Visi perusahaan nyaéta nyayogikeun aksés anu lancar pikeun suite média sareng produk komunikasi anu paling narik sareng kalapa di Taiwan. Ayeuna, TBC ngalayanan sakitar 750,000 rumah tangga TV kabel kalayan sakitar 200 saluran kontén lokal sareng internasional anu menarik dina platform TV digital na. TBC ogé nyayogikeun rangkepan bungkus aksés broadband kualitas kalayan kecepatan mimitian ti 8M dugi ka 1G.


AlertMe