imah » Lahirna eusi » NDI® Nembongkeun Seueur Anu Diantisipasi NDI® | Kaméra HX pikeun Pamaké Android

NDI® Nembongkeun Seueur Anu Diantisipasi NDI® | Kaméra HX pikeun Pamaké Android


AlertMe

Mindahkeun pidéo, mindahkeun dunya dina 4K ngan ukur nganggo telepon anjeun ku NDI®

NDI®, bagian tina Vizrt Grup babarengan jeung NewTek jeung Vizrt mérek, dinten ngumumkeun sadayana NDI® énggal|Kaméra HX pikeun aplikasi Android. Di dunya anu video henteu kantos langkung penting, NDI®|HX Camera pikeun Android ngajantenkeun smartphone Android sareng tablet kana sistem kaméra siap-siap, kalebet alat anu sanggup ku 4K, ku ngan saukur ngaunduh aplikasi $ 19.99.

Saatos parantos nyiptakeun NDI®|Kaméra HX pikeun alat ios, téknologi revolusioner ieu ayeuna sayogi pikeun langkung ti opat milyar aktip ios sareng alat Android di panjuru dunya. Dipaké babarengan sareng alat NDI gratis anu sayogi pikeun Mac atanapi PC, éta NDI®|Aplikasi Kaméra HX tiasa sacara signifikan ningkatkeun kualitas gambar pikeun anu damel di bumi sareng nyandak telepon konperénsi atanapi presentasi nganggo kombinasi PC atanapi Mac sareng iOS atanapi Android.

"NDI parantos gancang janten standar eusi-langkung-IP pikeun perusahaan anu cerdas sareng jalma-jalma di saluruh dunya pikeun nyaritakeun carita pidéo," koméntar Michael Namatinia, présidén NDI. “Ku manjang NDI®|Kaméra HX ka saha waé anu ngagaduhan aksés kana PC atanapi Mac sareng alat ios atanapi Android, kami nempatkeun kamampuan pikeun ngahasilkeun pidéo anu luar biasa dina panangan sareng saku sadayana. "

Aplikasi ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngahasilkeun kontén kualitas siaran, henteu paduli platform atanapi carita. Tina ngabagi latihan di bumi online dugi ka mastikeun yén teu aya anu lasut yén tujuan anu unggul dina pertandingan maén bal lokal - carita ayeuna tiasa dicarioskeun dina pidéo kualitas 4K anu mulia sareng mulus dihijikeun sareng Zoom, Skype, Microsoft® Teams, atanapi aplikasi komunikasi pidéo sanés . Aplikasi éta ogé tiasa dianggo salaku sumber kaméra dina sistem streaming langsung multi-kaméra sapertos NewTek's TriCaster®, VizrtViz Vectar Plus, sareng OBS sareng anu sanésna sanés.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal NDI®| HX Aplikasi kaméra, mangga pencét Ieuh. Ngepaskeun kana NDI.tv dina Kemis, 3 Désémber pikeun nonton épisode anu didaptarkeun pikeun téknologi ieu. Pencét tautan kanggo waktos lokal sareng video-on-demand.

Duanana aplikasi sayogi pikeun diunduh ti sadaya toko aplikasi utama sareng meryogikeun vérsi anu diperbarui pikeun ngaunduh NDI Tools pikeun dipasang dina PC pangguna. Alat NDI tiasa didownload ti dieu: www.ndi.tv/tools/#download-tools

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.ndi.tv

ngeunaan NDI®:

NDI® mangrupikeun protokol gratis pikeun pidéo liwat IP, ngamungkinkeun pidéo anu langkung saé pikeun sadayana. Parangkat lunak NDI aya di tangan jutaan konsumén di sakumna dunya, nyiptakeun komunitas juru dongéng anu saling pakait. NDI ngamungkinkeun individu sareng organisasi ngaksés manpaat tina cariosan visual visual anu ditetepkeun ku parangkat lunak pikeun sakedik biaya tina protokol IP gratis anu sanés.

NDI mangrupikeun bagian tina Vizrt Grup, barengan mérek adina, Vizrt jeung NewTek. NDI nuturkeun tujuan tunggal Grup ieu; langkung carita, langkung saé dicarioskeun. www.ndi.tv

kira-kira Vizrt kumpulan

Vizrt Grup mangrupikeun panyayogikeun alat-alat carita carita visual anu paling terkenal di dunya pikeun panyipta kontén média dina siaran, olahraga, industri digital sareng pro-AV, ngabantosan aranjeunna ngawangun dunya anu langkung saé. Grup ngandung tilu mérek anu kuat dina industri téknologi siaran; NewTek, NDI® jeung Vizrt. Katiluna dihijikeun ku tujuan anu saderhana, sing saderhana; langkung carita, langkung saé dicarioskeun.

Vizrt Grup mangrupikeun organisasi global sareng rupa-rupa sareng langkung ti 700 padamel ti 52 kabangsaan anu sanés, dioperasikeun di 30 kantor di dunya. Éta-dipiboga swasta ku Nordic Capital Fund VIII.  www.vizrtgroup.com

NDI® pakakas mangrupikeun sumber gratis anu ngadukung mesin Mac boh Windows.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!