imah » wartos » Vionlabs 'nembé ngaluncurkeun Platform Discovery Konten ngéléhkeun Panginten anu Terbaik di IBC2019

Vionlabs 'nembé ngaluncurkeun Platform Discovery Konten ngéléhkeun Panginten anu Terbaik di IBC2019


AlertMe

Stockholm, Swédia, 19 Séptémber, 2019 - Vionlabs, ngumumkeun yén platform na AI-Discovery Platforms-game anu ngarobih game na mangrupikeun panghargaan TVB Europe Best of Show di IBC2019. Penghargaan IBC Best of Show diayakeun ku Future Publishing sareng ngagungkeun inovasi sareng kaunggulan dina téknologi média sareng hiburan anu diluncurkeun mangtaun taun ka tukang ti 1,700 paméran perusahaan dina siaran taunan sareng acara perdagangan video ieu.

Kéngingna ngartos dampak pasar platform pamanggihan eusi Vionlabs salaku alat pangalaman pamaké anu luar biasa. Konsumén dinten ieu nyéépkeun 25% atanapi langkung seueur waktos-layar pikeun milari hal anu ditonton. Vionlabs nyiptakeun platform pamanggihan eusina pikeun méréskeun tantangan pasar ieu sareng nyayogikeun konsumen anu gaduh saran pikeun pribadi-pribadi sareng ningkatkeun dursasana pamaké. Platform penemuan kontén Vionlabs ngagunakeun AI sareng diajar mesin pikeun nganalisa unggal pidéo sacara jéntré sareng ngagabungkeun ieu sareng nonton-sejarah panuduh.

"Nyiptakeun debut umum di IBC janten waktos anu narik pikeun urang, sareng kami ngahormatan nampi panghargaan Best of Show ngan ukur sababaraha bulan saatos ngaluncurkeun platform pamanggihan eusi kami," saurna Raka Bergström, CEO, Vionlabs. "Penghargaan ieu langkung validasi yén platform penemuan kontén kuat AI urang bakal ngarengsekeun masalah anu ngeureunkeun para palanggan dina unggal dintenna ku ngénggalkeun pamanggihan kontén."

Inovasi dina pamanggihan eusi

Platform penemuan eusi Vionlabs nganalisa unggal pidéo sacara jéntré sareng ngagabungkeun ieu sareng nonton-sajarah panuduh. Vionlabs parantos ngalatih sababaraha mesin AI pikeun ngukur variabel dina pidéo, sapertos ogé warna, laju, audio sareng seueur deui variabel pikeun ngahasilkeun garis waktu sidik sapanjang eusi. AI ngabandingkeun unggal sidik anu nganggo unggal sidik anu sanés pikeun ngukur pas dina kamiripan antara sadaya aset dina perpustakaan video.

Mesin AI ngajantenkeun naon anu penting sareng kumaha parobahan dina jalur sidik ieu dihubungkeun sareng anu dinikmati ku anu ditonton ku pamiarsa. Nyaho kamiripan antara eusi penting, tapi éta henteu cekap nyalira. Vionlabs ogé parantos ngalatih mesin AI pikeun nganalisa panata-sajarah panempo. Tungtungna, éta gaduh mesin AI anu nyandak kaluaran mesin AI sanésna pikeun nyayogikeun platform panemuan eusi anu paling akurat.

Platform Vionlabs parantos dianggo ku panyadia layanan kontén pikeun ngintunkeun eusi anu leres dina waktos anu saé sareng nyababkeun tingkat sora anu saé sareng mubyar VOD.


AlertMe