imah » wartos » NEP Connect announces kontrak konektipitas Pro14 Rugby anyar kalawan Premier Olahraga

NEP Connect announces kontrak konektipitas Pro14 Rugby anyar kalawan Premier Olahraga


AlertMe

11th Pébruari 2019, Milton Keynes, UK - NEP Connect (baheulana sis hirup), panyadia tumuwuh panggancangna Inggris ngeunaan konektipitas serat média jeung jaringan serat Anylive® anak, ngumumkeun yén nagara éta geus meunang kontrak kalayan Premier Olahraga, Dublin, nyadiakeun siaran jaringan serat HD jasa konektipitas pikeun sinyalna Guinness PRO14 Rugby.

Nu nganyahokeun konektipitas serat ngawengku Stadion Kingspan, Belfast; Stadion Murrayfield, Edinburgh; Stadion Scotstown, Glasgow; Cardiff leungeun Park; Rodney parade, Newport; Stadion Liberty, Swansea; sarta Parc y Scarlets, Llanelli; kitu ogé fasilitas siaran Premier Olahraga 'di Dublin.

Premier Olahraga Kapala Operator Officer Richard Webb commented, "The bubuka tina jaringan Anylive kana operasi siaran urang jeung kasempetan anyar yén nagara éta bakal nganteurkeun téh salah sahiji komponén seru tina rencana urang keur mangsa nu bakal datang. Kami delighted bisa Maskumambang ku NEP Connect pikeun investasi di jaringan ieu nu bakal mawa loba mangpaat, teu saeutik keur sanggup nyambung hirup cocog babarengan pikeun mawa pemirsa sadayana moments penting tina kaulinan nyokot tempat dina waktu nu sarua. Urang kasampak maju ka gawé raket jeung NEP Connect pikeun mekar tur ningkatkeun sababaraha layanan na kandungan kurban urang. "

NEP Connect geus disadiakeun jasa konektipitas mun Premier Olahraga sarta Setanta di Irlandia salila sababaraha taun, tapi keuna ku ieu nandaan layanan kurban munggaran dina jaringan Anylive.

NEP Connect Ngatur Diréktur Daud Meynell ngomong, "kalenturan sarta kaahlian kami ngaktipkeun kami kalibet ku klien kami liwat unggal komponén syarat teknis na komérsial maranéhanana. rundingan di-jero urang ngakibatkeun hiji kurban jasa beredar nu meets atawa ngaleuwihan sarat awal bari tetep aya dina anggaran.

"Abilities ieu, gandeng ku alam tahan tina jaringan Anylive, sangkan NEP Sambungkeun hiji pasangan alus teuing pikeun Premier Olahraga".

NEP Connect urang Anylive®FIBulang jaringan geus nyadiakeun konektipitas permanén pikeun leuwih ti 150 olahraga jeung hiburan tempat sapanjang Inggris jeung Irlandia pikeun mindahkeun tina video low-latency, audio jeung data, nyadiakeun seru anyar akuisisi jeung produksi pilihan pikeun tungtung-pamaké di sakumna dunya.

Premier Olahraga nyaéta layanan langganan High Definition sadia pikeun 16 juta imah UK sarta dina Langit jeung Virgin platform média sarta sadia ka dulur dina sadaya alat via Premier Player.

NEP Connect ayeuna bagian tina NEP Di sakuliah dunya Network, maturan jasa siaran mantap, solusi média sarta acara live ngarojong kana klien di sakuliah dunya. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan jasa konektipitas NEP Connect urang, mangga buka www.nepconnect.live

###

Ngeunaan NEP Connect

NEP Connect, hiji NEP Broadcast Layanan Company, geus delivering eusi media kritis saprak 1989. ngembang pesat jaringan serat internasional parusahaan, Anylive®, nyambungkeun leuwih 150 lokasi kaasup broadcaster, puseur switching utama, aggregators channel, olahraga sarta tempat hiburan. NEP Connect ngoperasikeun dua puseur Operasi Network lokasina di Inggris, ko-lokasina kalawan teleports NEP Connect nu nyadiakeun éksténsif satelit fasilitas pikeun ngalengkepan kurban konektipitas. Pausahaan nyadiakeun rentang pinuh ku jasa siaran ti UHD ka bit rate low ngalirkeun kalawan data sarta jasa pangiriman audio ogé aya. Serat komprehensif ieu sareng satelit infrastruktur ngabentuk hiji portopolio cohesive sarta tahan, siaran ngaliwatan 200 jam transmisi hirup di sakuliah dunya unggal dintenna sababaraha ngarojong kaserang jeung acara pamakéan occasional. Diajar di www.nepconnect.live

ngeunaan NEP

Pikeun leuwih 30 taun, NEP geus outsourced pasangan produksi teknis di sakuliah dunya ngarojong produser eusi Premier olahraga hirup, hiburan, musik jeung acara perusahaan. jasa kami ngawengku produksi jauh, produksi studio, solusi audio visual, host rojongan siaran, playout premium, produksi pos na leyuran manajemén média software basis inovatif. karyawan 3,500 + NEP urang disetir ku gairah pikeun layanan punjul sarta fokus dina inovasi teknis. Kalawan babarengan, urang geus dirojong Productions di nagara 87 on kabeh tujuh buana.

NEP ieu kantor pusatna di Amerika Serikat jeung boga operasi di nagara 24. Diajar di nepgroup.com.

kontak:
Donna Palumbo
Manager Marketing
NEP Connect
[EMAIL PROTECTED]

Media Contact:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
Tel: + 44 (0) 7748 636 171


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!