imah » Taliwang eusi » audio » Netgem ka showcase #TelcoTV inovasi dina #IBCShow

Netgem ka showcase #TelcoTV inovasi dina #IBCShow


AlertMe

netgem

Netgem, a panyadia tina #TelcoTV bakal demonstrating kumaha platform sarta inovasi panganyarna tiasa nyugemakeun kaperluan tungtung-pamaké bari pondok waktu-ka-pasar, nambahan aliran sharing anyar jeung ngurangan waragad operasional sakabéh.

Dina Juli, Netgem ngumumkeun ditambah Netflix kana daptar maranéhanana jasa dina platform Netgem. Di IBC di September, Netgem bakal demonstrate hiji set canggih tina pribadi na ditingkatkeun fitur multi-layar nu ieu hasil dibuka ku salah sahiji konsumén utama Netgem di Britania Raya.

"kami #TelcoTV strategi gumantung ka tilu kabutuhan poko: rentang hebat tina kandungan, pangalusna multi-layar pangalaman jeung kaunggulan operasional, "nyebutkeun Joseph Haddad, CEO Netgem. "[Urang masihan] aksés ka premium pangalusna, waktu-bergeser, linier VoD na kandungan OTT ... eusi ieu kedah janten diaksés tina sagala layar, pendamping mobile, tablet TV, [atanapi] smartphone, [sarta] pangalaman nu kudu salawasna jadi geulis na pribadi. "

The demonstrasi di stan IBC Netgem urang bakal showcase fitur TV sosial dina Netgem urang 4K-dioptimalkeun UI, sarta ngawengku fitur kawas eusi "sintreuk" jeung "tuturkeun-kuring" ti salah layar pikeun nu sejen.

Netgem Ujang sakabeh Telcos pikeun nempo sukses customer anu difokuskeun solusi multi-layar, achieving pondok waktu-ka-pasar, Awan fitur TV kawas nPVR, ngurangan total biaya kapamilikan jeung honing hiji ékosistem muka.

Tempo Netgem di stand 5B44 di IBC Amsterdam.

Ngeunaan Netgem: Dijieun di 1996 ku Joseph Haddad, Netgem Grup mangrupakeun panyadia sahiji solusi na jasa pikeun pasar hiburan video generasi salajengna. Dumasar kana hardware Netgem urang (NetBox) jeung téknologi software (Netgem TV), Netgem mantuan operator nguatkeun hubungan tungtung-customer maranéhanana sarta ngajalankeun pertumbuhan sharing.
Netgem hadir di Éropah, Asia jeung Amérika Kidul kalayan leuwih 4 juta rumahtangga aktif di sakuliah dunya. @netgem


AlertMe
Alexis lee

Alexis lee

presiden at Lextek LLC
Alexis Lee geus aub jeung industri hiburan pikeun leuwih 12 years.She hirup tur breathes téhnologi sarta gairah ngeunaan parusahaan companies.Her mimiti-up, Lextek, LLC nyadiakeun software scheduling ka studio gambar gerak utama.
Alexis lee

tulisan panganyarna ku Alexis lee (tempo sadaya)