imah » wartos » Nevion Virtuoso ngajadikeun kelas pikeun a52 Warna di pilem na pilem komérsial pos-produksi

Nevion Virtuoso ngajadikeun kelas pikeun a52 Warna di pilem na pilem komérsial pos-produksi


AlertMe

Oslo, Norwégia, 11 Pébruari 2019 - Nevion, Panyadia-unggul pangajén tina virtualized solusi produksi media, dinten ngumumkeun yén na Virtuoso média software-diartikeun platform titik geus deployed ku a52 Warna ngaktipkeun kolaborasi grading warna jauh pikeun pilem, komérsial sarta TV, sacara real-time.

Diwangun dina 2018, a52 Warna mangrupakeun studio butik grading maturan maju-pamikiran solusi kreatif pikeun tarjamahan, studio na creatives sarta geus digawé pikeun merek utama kaasup Nike, BMW jeung Samsung. Nevion Virtuoso geus diwenangkeun pikeun grading jauh ti studio a52 di Santa Monica ka instansi jeung lokasi klien di sakumna dunya kayaning di New York, San Fransisco tur London.

Salaku a52 terus tumuwuh, Nevion Virtuoso ogé bakal mempermudah perluasan produksi jauh ka kantor pihak-katilu peuntas Amerika jeung Eropa.

Pasir Luhur Peterson, produser Eksekutif, a52 Warna ngadawuh: "Salaku studio tumuwuh, urang manggihan yén Nevion Virtuoso sampurna fits sakabéh kaperluan urang. Éta warna akurat, pisan low-latency, sarta dipercaya, nu penting pisan pikeun mastikeun urang nuju nyieun éta visuals pangsaena sarta yén klien kami nu senang jeung eusi kami ngahasilkeun. Sajaba ti, Nevion Virtuoso nyaeta ramah-pamaké sarta ngamungkinkeun urang pikeun nyugemakeun kreativitas urang bari tinggal dina bounds of deadlines ".

Salian kasempetan rék dilegakeun di lokasi, Nevion Virtuoso bakal ngidinan a52 mun ngalirkeun data di 4K lamun diperlukeun tur ngaktipkeun studio ka ngawangun kaluar sababaraha steams kalawan ngan hiji Unit.

a52 Colorists, Daniel de Vue sarta Paul Yacono ditambahkeun: "Keindahan Nevion Virtuoso téh nya éta overcomes jarak jeung ngamungkinkeun urang pikeun digawe sareng direksi, cinematographers na creatives yén kami moal bakal disebutkeun bisa digawekeun ku dina real-time, lingkungan kolaborasi. Kualitas gambar luhur ngamungkinkeun pikeun prosés kréatif pikeun ngalir seamlessly sakumaha lamun klien oge di rohangan ".

Hans Hasselbach, Kapala komérsial Officer, Nevion, Commented: "Kanggo toko media, eta penting pisan yen lokasi jeung sumber maranéhna teu ngawatesan kreativitas maranéhanana jeung tahan éta deui ti attracting prospek anyar. Nevion Virtuoso ensures a52 Warna nyaéta bisa ngahontal interaksi kreatif pangluhurna sarta nawiskeun jasa -na pikeun klien jeung agénsi sakuliah Amérika Serikat tanpa compromising on kualitas layanan. "

Nevion bakal exhibiting di HPA Tech mundur, February 11-15 2019, di JW Marriott Gurun Springs Resort & Spa, korma Gurun, California (AS).

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal Nevion'S solusi pos-produksi, mangga buka di ramatloka Nevion.

Ngeunaan a52 Warna

a52 Warna mangrupakeun bagian tina The Rock Paper Gunting Grup nu geus ngawangun merek pikeun leuwih 20 taun. Comprised Rock Paper Gunting redaksi, a52 Visual Balukar, a52 Warna na elastis Desain, animasi, jeung Produksi, anu suite pausahaan nyiptakeun lingkungan studio-layanan pinuh nu ngahasilkeun karya anu kaasup kampanye komérsial, eusi branded, hiburan immersive, televisi jeung fitur ngembangkeun pilem. Kalawan kumpulan seniman di studio, grup geus dijieun kampanye anu dibasajankeun storytelling redaksi eureun potongan gerak animasi, poto épék nyata visual dianggo na taneuh-megatkeun pangalaman interaktif.

kira-kira Nevion

Salaku arsitek produksi média virtualized, Nevion nyadiakeun jaringan média sarta infrastruktur siaran solusi broadcaster, panyadia ladenan telekomunikasi, instansi pamaréntah jeung industri lianna. Beuki dumasar kana IP, virtualization jeung téhnologi Awan, Nevion'S solusi ngaktifkeun manajemén, angkutan jeung ngolah video-kualitas profésional, audio jeung data - sacara real waktu, reliably tur aman. Ti produksi eusi ka distribusi, Nevion solusi anu dipaké pikeun ngawasa olahraga utama na acara live di sakuliah dunya. Sababaraha panglegana Grup média sarta panyadia ladenan Telecom pamakéan Nevion téhnologi, kaasup AT & T, Néglasari Universal, Sinclair Broadcast Grup Inc., NASA, Arqiva, BBC, CCTV, EBU, BT, TDF na Telefonica.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.nevion.com. ngiringan Nevion on Twitter @nevioncorp


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!