imah » jobs » Anyar Media Company néangan Direksi Sarbini, rai, sareng Vloggers

Bubuka proyék: New Media Company néangan Direksi Sarbini, rai, sareng Vloggers


AlertMe

Anyar Media Company néangan Direksi Sarbini, rai, sareng Vloggers

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
lumangsung
bayaran
Dumasar per proyék
Proyék disalabarkeun dina
04 / 07 / 17
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan pakasaban

Kami hiji studio pilem basis LA nu specializes di nyieun eusi video pikeun panulis sarta pangarang. Urang ngahasilkeun gandeng cinematic buku, video pangarang urang, film pondok, sarta leuwih.

klien kami ngawengku sababaraha pangarang timer diterbitkeun tersukses dinten, kitu ogé ngadegkeun imah penerbitan kayaning pingguin, acak House, Hachette Buku, Harper Collins, sarta pangarang kayaning Aom Swofford, Matt Bell, Jeff Lindsay, Sally Héjo, Carrie Ryan, Karen Bao, Liliana Hart, Jennifer Armentrout, sarta Emmy Laybourne.

Urang ditéang filmmakers anyar jeung berbakat anu bisa Aksara, némbak, langsung, edit jeung gandeng pinuh pos buku.

Mangga ngawengku surat panutup sarta tumbu ka reel Anjeun.

ngalanggan kiwari leuwih wincik

Geus palanggan a? Punten daptar


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)