imah » wartos » Anyar RED Tech Video mendemonstrasikan Hideung sahadé Calibration

Anyar RED Tech Video mendemonstrasikan Hideung sahadé Calibration


AlertMe

A video RED Tech anyar ti RED Digital Bioskop mendemonstrasikan kumaha ngajalankeun hiji Calibration sahadé Hideung, nu ensures sensitipitas piksel beresih jeung konsisten sakuliah sakabéh gambar Anjeun.

video atikan ieu dirancang ngajelaskeun:

  • Naon Hideung Shading téh jeung naha hal anu penting
  • Kumaha ngalakukeun sahadé Calibration Hideung
  • Kumaha arahkeun ka Menu - Setélan - Purwokerto - Calibrate - sénsor
  • Bedana antara Manual na Otomatis Calibration
  • calibration nu disarankeun
  • Kumaha mindeng kedah eta dilakukeun


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!